Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Maak kennis met onze veerbootmaatschappijen

Populaire veerbootmaatschappijen

 • Irish Ferries

  Irish Ferries is de toonaangevende veerbootmaatschappij van Ierland en biedt veerdiensten aan tussen Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Het bedrijf vervoert passagiers, auto's en vrachtauto’s.

  Ontdek Irish Ferries Meest populaire routes
  Top Irish Ferries Routes
 • Norfolk Line

  Norfolkline is overgenomen door DFDS Seaways, een van de grootste veerbootmaatschappijen ter wereld. DFDS Seaways verzorgt overtochten op de populaire lijnen Dover-Duinkerken (Dunkerque) en Dover-Calais.

  Ontdek Norfolk Line Meest populaire routes
  Top Norfolk Line Routes
 • Stena Line

  Stena Line is een van de grootste veerbootmaatschappijen ter wereld. Passagiers kunnen kiezen uit frequente, snelle en reguliere veerdiensten vanuit en naar het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, Scandinavië en de Baltische Zee.

  Ontdek Stena Line Meest populaire routes
  Top Stena Line Routes
 • Corsica Ferries

  Corsica Sardinia Ferries, ook bekend als Corsica Ferries, verzorgt veerroutes vanuit Frankrijk en Italië naar Corsica, Sardinië en Elba.

  Ontdek Corsica Ferries Meest populaire routes
  Top Corsica Ferries Routes
 • Balearia

  Balearia verbindt het Spaanse vasteland met de eilanden Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera. Daarnaast biedt Balearia overtochten aan tussen deze eilanden, evenals veerdiensten in de Straat van Gibraltar.

  Ontdek Balearia Meest populaire routes
  Top Balearia Routes
 • Grandi Navi Veloci

  Grandi Navi Veloci vervoert auto's en passagiers over de Middellandse Zee tussen Italië, Spanje, Tunesië, Frankrijk, Marokko en de eilanden Sicilië en Sardinië.

  Ontdek Grandi Navi Veloci Meest populaire routes
  Top Grandi Navi Veloci Routes
 • P&O Ferries

  P&O Ferries is een van de grootste veerbootmaatschappijen van het Verenigd Koninkrijk, met een enorme vloot van schepen en veerdiensten naar Frankrijk, België, Nederland, Ierland, Engeland en Noord-Ierland. De maatschappij vierde in 2012 haar 175ste verjaardag.

  Ontdek P&O Ferries Meest populaire routes
  Top P&O Ferries Routes
 • SeaJets

  Seajets is een Grieks bedrijf dat veerdiensten verzorgt van Piraeus, binnen het stedelijke gebied van Athene, naar Kreta en de Cycladen.

  Ontdek SeaJets Meest populaire routes
  Top SeaJets Routes
 • Moby Lines

  Moby Lines verbindt het vasteland van Italië met de eilanden Sardinië, Corsica en Elba, met behulp van een vloot van kleurrijke schepen.

  Ontdek Moby Lines Meest populaire routes
  Top Moby Lines Routes
 • Grimaldi Lines

  Grimaldi Lines verzorgt een groot aantal veerdiensten naar geweldige bestemmingen als Spanje, Tunesië, Malta, Griekenland, Sardinië en Sicilië.

  Ontdek Grimaldi Lines Meest populaire routes
  Top Grimaldi Lines Routes
 • Naviera Armas

  Naviera Armas biedt regelmatige veerdiensten aan tussen Spanje en Marokko en tussen Spanje en de Canarische Eilanden. Daarnaast verzorgt Naviera Armas overtochten tussen de verschillende Canarische Eilanden.

  Ontdek Naviera Armas Meest populaire routes
  Top Naviera Armas Routes
 • Scandlines

  Scandlines biedt 2 korte veerroutes aan tussen Denemarken, Duitsland en Zweden. De schepen van Scandlines hebben een grote capaciteit en passagiers profiteren van een zeer frequente dienstregeling.

  Ontdek Scandlines Meest populaire routes
  Top Scandlines Routes
 • NLG

  Navigazione Libera del Golfo (NLG) biedt al meer dan 80 jaar veerdiensten aan. Het routenetwerk beslaat de eilanden in de Golf van Napels, de Tremitische Eilanden, de Pontijnse Eilanden en de Amalfikust.

  Ontdek NLG Meest populaire routes
  Top NLG Routes
 • Color Line

  Color Line is de grootste veerbootmaatschappij van Noorwegen, en een van de toonaangevende maatschappijen in Europa. De maatschappij staat symbool voor meer dan 100 jaar scheepvaartverkeer tussen Noorwegen en Europa.

  Ontdek Color Line Meest populaire routes
  Top Color Line Routes
 • Trasmed GLE

  Trasmed, voorheen bekend als Trasmediterranea, exploiteert een uitgebreid netwerk van veerbootroutes die het Spaanse schiereiland verbinden vanuit steden als Valencia en Barcelona, ​​met de Balearen. Populaire bestemmingen zijn onder andere Ibiza en Mallorca.

  Ontdek Trasmed GLE Meest populaire routes
  Top Trasmed GLE Routes

Andere veerbootmaatschappijen

 • Viking Line

  Viking Line verzorgt het hele jaar door overtochten tussen Finland, Zweden, Estland en de Ålandseilanden.

  Ontdek Viking Line Meest populaire routes
  Top Viking Line Routes
 • Liberty Lines Fast Ferries

  Liberty Lines, voorheen bekend als Ustica Lines, is een van de grootste veerbootmaatschappijen van Italië. Het bedrijf biedt veerdiensten aan tussen het Italiaanse vasteland en de Eolische, Pelagische, Egadische eilanden. Daarnaast verzorgt Liberty Lines overtochten tussen het Italiaanse vasteland en Sicilië, Ustica en Pantelleria.

  Ontdek Liberty Lines Fast Ferries Meest populaire routes
  Top Liberty Lines Fast Ferries Routes
 • Brittany Ferries

  Brittany Ferries biedt veerdiensten aan naar West-Frankrijk en Noord-Spanje en verzorgt overtochten tussen Frankrijk en Ierland.

  Ontdek Brittany Ferries Meest populaire routes
  Top Brittany Ferries Routes
 • Fjord Line

  Fjord Line is een Noorse veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt vanuit verschillende havens in het zuiden van Noorwegen naar Denemarken en Zweden.

  Ontdek Fjord Line Meest populaire routes
  Top Fjord Line Routes
 • Blue Star Ferries

  Blue Star Ferries biedt een groot aantal veerdiensten aan en verbindt het vasteland van Griekenland met de vele Griekse eilanden. Daarnaast verzorgt het bedrijf talloze overtochten tussen de verschillende eilanden.

  Ontdek Blue Star Ferries Meest populaire routes
  Top Blue Star Ferries Routes
 • Caremar

  Caremar is een Italiaanse veerbootmaatschappij die in 2009 werd overgenomen door de regionale overheid van Campania. Het bedrijf is gevestigd in Napels en biedt vanuit verschillende havens op het Italiaanse vasteland overtochten aan naar de adembenemende eilanden Capri, Ischia en Procida.

  Ontdek Caremar Meest populaire routes
  Top Caremar Routes
 • Tallink Silja Line

  Tallink Silja verbindt u met de mooiste bestemmingen in de Baltische regio zoals Finland, Estland, Letland, Zweden en de Aland-eilanden.

  Ontdek Tallink Silja Line Meest populaire routes
  Top Tallink Silja Line Routes
 • LeShuttle (Eurotunnel)

  De Eurotunnel is een autotrein die Folkestone (Verenigd Koninkrijk) en Calais (Frankrijk) met elkaar verbindt via de Kanaaltunnel.

  Ontdek LeShuttle (Eurotunnel) Meest populaire routes
  Top LeShuttle (Eurotunnel) Routes
 • TT-Line

  TT Line verbindt Duitsland en Polen met Zweden met behulp van een moderne, betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke vloot.

  Ontdek TT-Line Meest populaire routes
  Top TT-Line Routes
 • Alilauro

  Alilauro és una companyia naviliera líder in l'àmbit de les connexions ràpides. La seva llarga història marítima va començar l'any 1944 amb la intuïció d'Agostino Lauro, el fundador, que va crear el primer pont ideal entre les illes del golf de Nàpols i el continent.

  Ontdek Alilauro Meest populaire routes
  Top Alilauro Routes
 • Eckerö Line

  Eckerö Line verzorgt overtochten tussen Finland en Estland, op de populaire veerroute Helsinki-Tallinn.

  Ontdek Eckerö Line Meest populaire routes
  Top Eckerö Line Routes
 • Finnlines

  Finnlines beschikt over een groot netwerk van routes in de Baltische Zee en verzorgt overtochten tussen Finland, Aland, Zweden, Duitsland en Rusland.

  Ontdek Finnlines Meest populaire routes
  Top Finnlines Routes
 • Red Funnel

  Red Funnel is de oorspronkelijke veerbootmaatschappij van het Isle of Wight, die al meer dan 150 jaar veerdiensten verzorgt voor voetgangers, auto's en andere voertuigen. Ze exploiteren elke dag meer dan 35 overtochten en zijn trots op het leveren van een geweldige klantervaring.

  Ontdek Red Funnel Meest populaire routes
  Top Red Funnel Routes
 • Alilauro Gruson

  De rederij ALILAURO GRU.SO.N. S.p.A. werd begin jaren 90 opgericht uit de samenwerking van ALILAURO S.p.A. aanwezig in Ischia en GRUSON S.R.L. actief in de Golf van Sorrento sinds de jaren 50 als een representatief orgaan van Sorrento binnenschippers.

  Ontdek Alilauro Gruson Meest populaire routes
  Top Alilauro Gruson Routes
 • Transmanche Ferries

  Transmanche verzorgde jarenlang veerdiensten tussen Newhaven in Engeland en Dieppe in Frankrijk. Deze veerdiensten worden momenteel aangeboden door DFDS Seaways.

  Ontdek Transmanche Ferries Meest populaire routes
  Top Transmanche Ferries Routes
 • Wightlink

  Wightlink Ferries verzorgt al meer dan 160 jaar veerdiensten tussen het Engelse vasteland en het Isle of Wight. De rederij is momenteel een van de grootste veerbootmaatschappijen van het Verenigd Koninkrijk.

  Ontdek Wightlink Meest populaire routes
  Top Wightlink Routes
 • Corsica Linea

  Corsica Linea is de nieuwe merknaam van Maritima Ferries. Corsica Linea is gericht op het aanbieden van de beste service aan het Franse eiland Corsica in de Middellandse Zee.

  Ontdek Corsica Linea Meest populaire routes
  Top Corsica Linea Routes
 • Condor Ferries

  Condor Ferries verbindt de Kanaaleilanden Jersey en Guernsey met Engeland en Frankrijk via snelle en frequente veerdiensten.

  Ontdek Condor Ferries Meest populaire routes
  Top Condor Ferries Routes
 • Blu Navy

  De Italiaanse veerbootmaatschappij BN di Navigazione, ook wel Blu Navy genoemd, verbindt Piombino in Toscane met Portoferraio op het eiland Elba. Dochteronderneming BN Sar Nav Groep biedt veerdiensten aan tussen Corsica en Sardinië, aan de Middellandse Zee.

  Ontdek Blu Navy Meest populaire routes
  Top Blu Navy Routes
 • Fred Olsen Express

  Fred Olsen Express is een veerbootmaatschappij die veerdiensten verzorgt tussen de Spaanse Canarische Eilanden.

  Ontdek Fred Olsen Express Meest populaire routes
  Top Fred Olsen Express Routes
 • P&O Irish Sea

  P&O Irish Sea Ferries biedt veerdiensten aan tussen Engeland en Ierland, en tussen Schotland en Noord-Ierland.

  Ontdek P&O Irish Sea Meest populaire routes
  Top P&O Irish Sea Routes
 • Finikas Lines

  Finikas Lines is sinds 1994 actief en levert diensten tussen de Albanese stad Saranda en het altijd populaire Griekse eiland Corfu. In het hoogseizoen zijn er maar liefst zes diensten, elk richting de Ionische Zee. In het midden van het seizoen zijn er drie dagelijkse shuttles en in de wintermaanden is er een enkele dagelijkse overtocht voor de terugreis.

  Ontdek Finikas Lines Meest populaire routes
  Top Finikas Lines Routes
 • Krilo Kapetan Luka

  KRILO of Fleet Captain Luka, oorspronkelijk opgericht in 1889, is een veerbootmaatschappij die regelmatige veerdiensten verzorgt door heel Kroatië. Ze bieden vervoer naar een aantal populaire vakantiebestemmingen, waaronder Split naar Hvar, Korcula, Pula, Susak, Silba, Zadar en Dubrovnik. Deze zijn het hele jaar door te boeken.

  Ontdek Krilo Kapetan Luka Meest populaire routes
  Top Krilo Kapetan Luka Routes
 • TP Line

  TP LINE is een Kroatische ferry maatschappij die een regelmatige overtocht over de Adriatische Zee aanbiedt, met 2 door de staat gesubsidieerde routes vanuit Dubrovnik en 3 commerciële veerboten vanuit Split en Makarska. De populairste route van TP LINE is de veerboot van Split naar Dubrovnik, die tussen mei en oktober 2022 70.000 passagiers vervoerde.

  Ontdek TP Line Meest populaire routes
  Top TP Line Routes
 • Tirrenia

  Tirrenia verbindt het Italiaanse vasteland met Sardinië, Sicilië en de Tremitische Eilanden. Het is momenteel een van de grootste veerbootmaatschappijen van Europa.

  Ontdek Tirrenia Meest populaire routes
  Top Tirrenia Routes
 • SNAV

  SNAV is een van de grootste veerbootmaatschappijen van Zuid-Europa. De veerboten van SNAV waren over de Adriatische, Middellandse en Tyrreense Zee.

  Ontdek SNAV Meest populaire routes
  Top SNAV Routes
 • Jadrolinija

  Jadrolinija verzorgt overtochten van Ancona en Bari in Italië naar verschillende havens in Kroatië. Daarnaast biedt de rederij een groot aantal veerdiensten aan binnen Kroatië, van en naar het eiland Hvar en de steden Dubrovnik, Split, Zadar en Stari Grad.

  Ontdek Jadrolinija Meest populaire routes
  Top Jadrolinija Routes
 • Hellenic Seaways

  Hellenic Seaways is Griekse veerbootmaatschappij die binnenlandse veerdiensten biedt van en naar een groot aantal havens in de Cycladen, Kreta, de Saronikos en de Sporaden.

  Ontdek Hellenic Seaways Meest populaire routes
  Top Hellenic Seaways Routes
 • Ventouris Ferries

  De veerboten van Ventouris Ferries varen vanuit Bari in Zuid-Italië naar Igoumenitsa op het vasteland van Griekenland, de Griekse eilanden Corfu en Sami, en Durres in Albanië.

  Ontdek Ventouris Ferries Meest populaire routes
  Top Ventouris Ferries Routes
 • La Meridionale

  La Meridionale biedt tal van wekelijkse afvaarten tussen Zuid-Frankrijk en het eiland Corsica, over de Middellandse Zee.

  Ontdek La Meridionale Meest populaire routes
  Top La Meridionale Routes
 • Ionian Seaways

  Ionian Seaways verbindt het populaire Griekse eiland Corfu met Albanië, met regelmatige dagelijkse diensten gedurende het hele jaar. De dienst verbindt Corfu met de populaire bestemming Saranda aan de zuidwestkust van het land. De frequentie van de overtochten is afhankelijk van of u in het laag-, midden- of hoogseizoen reist. Op het hoogtepunt zijn er zes afvaarten, in beide richtingen, drie in het middenseizoen en één in het laagseizoen, de wintermaanden.

  Ontdek Ionian Seaways Meest populaire routes
  Top Ionian Seaways Routes
 • DFDS Seaways

  DFDS Seaways beschikt over een uitgebreid netwerk van veerbootroutes met overtochten vanuit en naar het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, Denemarken, Noorwegen en bestemmingen aan de Baltische Zee.

  Ontdek DFDS Seaways Meest populaire routes
  Top DFDS Seaways Routes
 • Cyclades Fast Ferries

  Cyclades Fast Ferries verzorgt dagelijkse overtochten van Rafina aan de zuidoostkust van Griekenland naar de Cycladen eilanden Andros, Paros, Naxos, Mykonos en Tinos, in de Egeïsche Zee en van Piraeus naar Syros, Mykonos, Paros, Naxos, Ios, Santorini en Heraklion.

  Ontdek Cyclades Fast Ferries Meest populaire routes
  Top Cyclades Fast Ferries Routes
 • Lomprayah High Speed Ferries

  Lomprayah High Speed Ferries begon als een van de eerste Thaise veerbootmaatschappijen met het aanbieden van overtochten van Koh Samui naar Koh Phangan, Koh Tao en Chumphon.

  Ontdek Lomprayah High Speed Ferries Meest populaire routes
  Top Lomprayah High Speed Ferries Routes
 • Travelmar

  De veerboten van Travelmar varen al sinds 1998 vanuit de stad Salerno naar de prachtige kustplaatsen Amalfi en Positano.

  Ontdek Travelmar Meest populaire routes
  Top Travelmar Routes
 • Ichnusa Lines

  De veerbootmaatschappij Ichnusa Lines biedt overtochten aan tussen Sardinië en Corsica, tussen de havens van Santa Teresa di Gallura en Bonifacio.

  Ontdek Ichnusa Lines Meest populaire routes
  Top Ichnusa Lines Routes
 • Dodekanisos Seaways

  Dodekanisos Seaways biedt talrijke overtochten aan tussen de Dodekanesos eilanden in Griekenland.

  Ontdek Dodekanisos Seaways Meest populaire routes
  Top Dodekanisos Seaways Routes
 • Anek Superfast

  Anek Superfast is een joint venture van Anek Lines en Superfast Ferries. Onder de naam Anek Superfast verzorgen deze bekende veerbootmaatschappijen overtochten tussen Italië en Griekenland en van het Griekse vasteland naar Kreta.

  Ontdek Anek Superfast Meest populaire routes
  Top Anek Superfast Routes
 • AML

  Africa Morocco Link (AML) verzorgt dagelijkse overtochten tussen de haven van Tanger Med op de noordelijkste punt van Marokko en de stad Algeciras in Zuid-Spanje.

  Ontdek AML Meest populaire routes
  Top AML Routes
 • Destination Gotland

  Destination Gotland biedt veerdiensten aan op de populaire lijn tussen het Zweedse vasteland en het eiland Gotland, in opdracht van de Zweedse regering.

  Ontdek Destination Gotland Meest populaire routes
  Top Destination Gotland Routes
 • Golden Star Ferries

  Golden Star Ferries exploiteert seizoensgebonden veerdiensten in Griekenland. Deze veerdiensten verbinden het Griekse vasteland met de Cycladen in de Egeïsche Zee, een archipel met de populaire vakantiebestemmingen Mykonos en Santorini.

  Ontdek Golden Star Ferries Meest populaire routes
  Top Golden Star Ferries Routes
 • Medmar

  Medmar biedt tal van veerdiensten aan in de Golf van Napels en verbindt de eilanden Ischia, Procida en Ponza met het Italiaanse vasteland.

  Ontdek Medmar Meest populaire routes
  Top Medmar Routes
 • Alicost

  De veerbootmaatschappij Alicost, onderdeel van de Lauro-groep, biedt snelle verbindingen tussen de Golf van Salerno en de prachtige kust van Cilento, Napels, de eilanden Capri en Ischia, evenals de Eolische eilanden. De vloot van Alicost bestaat uit vijf snelle mono-hulls, een hogesnelheidsboot en een draagvleugelboot waarmee je jouw favoriete bestemmingen in alle veiligheid kunt bereiken. Sommige routes worden alleen tijdens het zomerseizoen uitgevoerd, terwijl andere het hele jaar door operationeel zijn en een dagelijks varen.

  Ontdek Alicost Meest populaire routes
  Top Alicost Routes
 • Siremar

  Siremar biedt sinds 1975 passagiers veerdiensten tussen Sicilië, Zuid-Italië en de omliggende eilanden van Ustica en Pantelleria, evenals de Eolische, Egadische en Pelagische eilanden groepen.

  Ontdek Siremar Meest populaire routes
  Top Siremar Routes
 • Interislander

  De veerdiensten van Interislander verbinden het Nieuw-Zeelandse Noordereiland met het Zuidereiland via Cook Strait. Het bedrijf verzorgt overtochten tussen Wellington en Picton.

  Ontdek Interislander Meest populaire routes
  Top Interislander Routes
 • Kompas

  Atlas Kompas biedt veerdiensten aan tussen de romantische Italiaanse stad Venetië en de Kroatische kustplaatsen Umag, Porec, Rovinj en Pula op Istrië, het grootste schiereiland van de Adriatische Zee.

  Ontdek Kompas Meest populaire routes
  Top Kompas Routes
 • Colonia Express

  Colonia Express biedt veerdiensten aan over de Rio de La Plata in Zuid-Amerika en verbindt de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires met de Uruguayaanse stad Colonia del Sacramento.

  Ontdek Colonia Express Meest populaire routes
  Top Colonia Express Routes
 • Bluebridge

  Bluebridge is de merknaam van een populaire en moderne veerdienst die wordt beheerd door Strait Shipping Ltd. Bluebridge verbindt Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland, via Cook Strait met Picton in de regio Marlborough.

  Ontdek Bluebridge Meest populaire routes
  Top Bluebridge Routes
 • Adria Ferries

  Adria Ferries biedt een snelle veerdienst aan tussen Italië en Albanië.

  Ontdek Adria Ferries Meest populaire routes
  Top Adria Ferries Routes
 • CTN Ferries

  CTN Ferries, oftewel Compagnie Tunisienne de Navigation, verbindt al meer dan vier decennia lang de voornaamste havens van Tunesië via de Middellandse Zee met de havens op het vasteland van Europa.

  Ontdek CTN Ferries Meest populaire routes
  Top CTN Ferries Routes
 • Wasaline

  De Finse veerbootmaatschappij verzorgt veerdiensten tussen Vaasa aan de westkust van Finland en Umea in Zweden.

  Ontdek Wasaline Meest populaire routes
  Top Wasaline Routes
 • Bali Eka Jaya

  Bali Eka Jaya is uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare en meest gebruikte veerbootmaatschappijen op Bali. De Eka Jaya Fast Boat beschikt over een motor met een vermogen van 1500 pk. Aan boord vindt u 180 afzonderlijke stoelen. U kunt kiezen voor de gezellige zitgedeeltes op het benedendek of op het buitendek genieten van onvergetelijk uitzicht op de prachtige omgeving terwijl u over de diepblauwe wateren vaart.

  Ontdek Bali Eka Jaya Meest populaire routes
  Top Bali Eka Jaya Routes
 • Batam Fast Ferry

  Batam Fast Ferry biedt diensten aan op talrijke routes in de Straat Singapore en verbindt Singapore met het eiland Batam in Indonesië.

  Ontdek Batam Fast Ferry Meest populaire routes
  Top Batam Fast Ferry Routes
 • Virtu Ferries

  Virtu Ferries biedt frequente veerdiensten aan tussen Catania en Pozzallo op Sicilië en Valletta, de historische hoofdstad van Malta.

  Ontdek Virtu Ferries Meest populaire routes
  Top Virtu Ferries Routes
 • Minoan Lines

  Minoan Lines is een Griekse rederij die behoort tot de grootste veerbootmaatschappijen van Europa. Passagiers reizen comfortabel en snel naar binnen- en buitenlandse havens.

  Ontdek Minoan Lines Meest populaire routes
  Top Minoan Lines Routes
 • Kerkyra Lines

  Kerkyra Lines is een Griekse veerbootmaatschappij die een overtochten uitvoert tussen Corfu – Igoumenitsa – Paxos. Sinds 2010 bieden ze dagelijkse overtochten aan en sinds 2021 zijn ze ook actief op de route Corfu – Diapontia-eilanden (Erikousa, Mathraki, Othoni).

  Ontdek Kerkyra Lines Meest populaire routes
  Top Kerkyra Lines Routes
 • Toremar

  Toremar verzorgt veerdiensten vanuit de kust van Toscane in Noordwest-Italië naar de eilanden Elba, Giglio, Capraia en Pianosa in de Tyrreense Zee.

  Ontdek Toremar Meest populaire routes
  Top Toremar Routes
 • Steam Packet

  Isle of Man Steam Packet Ferries verzorgt veerdiensten voor vracht, passagiers en voertuigen tussen de haven van Douglas op het Isle of Man en vier havens in Engeland, Noord-Ierland en Ierland.

  Ontdek Steam Packet Meest populaire routes
  Top Steam Packet Routes
 • Polferries

  Polferries is een Poolse veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt over de Baltische Zee tussen Polen en Scandinavië.

  Ontdek Polferries Meest populaire routes
  Top Polferries Routes
 • Bintan Resort Ferries

  Bintan Resort Ferries biedt veerdiensten tussen Tanah Merah in Singapore en Bintan Island in de Riau archipel van Indonesië.

  Ontdek Bintan Resort Ferries Meest populaire routes
  Top Bintan Resort Ferries Routes
 • TurboJet

  TurboJET is marktleider als het gaat om snelle veerdiensten tussen Hong Kong en Macau. De maatschappij beschikt over ruim 50 jaar aan ervaring en vervoert jaarlijks miljoenen passagiers.

  Ontdek TurboJet Meest populaire routes
  Top TurboJet Routes
 • Aquabus

  Aquabus verzorgt het hele jaar door overtochten tussen de eilanden Ibiza en Formentera. Het bedrijf, opgericht in 1985, biedt een zeer klantvriendelijke service met flexibele dienstregelingen.

  Ontdek Aquabus Meest populaire routes
  Top Aquabus Routes
 • Starlines

  Starlines verzorgt regelmatige veerboten van de havenstad Brindisi in Zuid-Italië naar Vlora.

  Ontdek Starlines Meest populaire routes
  Top Starlines Routes
 • Buquebus

  Buquebus verbindt Argentinië met Uruguay via veerdiensten tussen de havens van Buenos Aires, Montevideo en Colonia del Sacramento.

  Ontdek Buquebus Meest populaire routes
  Top Buquebus Routes
 • Majestic Fast Ferry

  Majestic Fast Ferry biedt overtochten aan tussen Singapore en het Indonesische eiland Batam, over de Straat Singapore.

  Ontdek Majestic Fast Ferry Meest populaire routes
  Top Majestic Fast Ferry Routes
 • Levante Ferries

  Levante Ferries is een toonaangevende veerbootmaatschappij die overtochten aanbiedt tussen de Ionische eilanden, in het westen van Griekenland. De veerdiensten worden aangeboden op vaste routes van Zakynthos, Kefalonia en Ithaka naar Kyllini en Patra.

  Ontdek Levante Ferries Meest populaire routes
  Top Levante Ferries Routes
 • Atlanticoline

  Atlânticoline verzorgt veerdiensten voor passagiers en voertuigen tussen de negen Azoren in de Noord-Atlantische Oceaan.

  Ontdek Atlanticoline Meest populaire routes
  Top Atlanticoline Routes
 • A-Ships Management S.A

  A-Ships Management S.A is een in Athene gevestigde Griekse scheepvaartmaatschappij die Zuid-Italië verbindt met talrijke havens in Albanië en West-Griekenland, waaronder de Ionische Eilanden.

  Ontdek A-Ships Management S.A Meest populaire routes
  Top A-Ships Management S.A Routes
 • Horizon Fast Ferry

  Horizon Fast Ferry verbindt de Harbourfront Centre Terminal in Singapore met de Harbour Bay Terminal op het Indonesische eiland Batam.

  Ontdek Horizon Fast Ferry Meest populaire routes
  Top Horizon Fast Ferry Routes
 • Manche Iles Express

  Manche Iles Express biedt veerdiensten aan tussen de Kanaaleilanden en de regio Normandië in Frankrijk. Daarnaast verzorgt Manche Iles Express overtochten tussen de verschillende Kanaaleilanden.

  Ontdek Manche Iles Express Meest populaire routes
  Top Manche Iles Express Routes
 • Songserm

  Songserm introduceerde als eerste rederij veerroutes over de Golf van Thailand. Het bedrijf biedt veerdiensten aan tussen de zuidelijke provincie Chumphon en de schitterende eilanden Koh Samui, Koh Pha Ngan en Koh Tao.

  Ontdek Songserm Meest populaire routes
  Top Songserm Routes
 • Lineas Maritimas Romero

  Líneas Marítimas Romero vervoert passagiers het hele jaar door tussen de Canarische Eilanden van Lanzarote, Fuerteventura en La Graciosa.

  Ontdek Lineas Maritimas Romero Meest populaire routes
  Top Lineas Maritimas Romero Routes
 • Unity Line

  Unity Line is een Poolse veerbootmaatschappij en een van de grootste rederijen in de Baltische regio. Het bedrijf verzorgt veerdiensten tussen Swinoujscie in Polen en Ystad in Zuid-Zweden.

  Ontdek Unity Line Meest populaire routes
  Top Unity Line Routes
 • FRS Baltic

  FRS Baltic is een operator die veerboten aanbiedt tussen Zweden en Duitsland. Ze bieden momenteel 1 route van Trelleborg naar Sassnitz en vice versa. Dit is het snelste zeetransport van Duitsland naar Zweden, waarbij passagiers in ongeveer 2 uur en 30 minuten op hun bestemming aankomen.

  Ontdek FRS Baltic Meest populaire routes
  Top FRS Baltic Routes
 • Porto Santo Line

  Porto Santo Line biedt al ruim twintig jaar veerdiensten aan tussen de Portugese eilanden Madeira en Porto Santo in de Noord-Atlantische Oceaan.

  Ontdek Porto Santo Line Meest populaire routes
  Top Porto Santo Line Routes
 • Sindo Ferry

  Sindo Ferry verbindt Singapore met tal van eilanden in de Indonesische provincie Riau.

  Ontdek Sindo Ferry Meest populaire routes
  Top Sindo Ferry Routes
 • DFDS Lisco

  DFDS Lisco biedt regelmatige veerdiensten aan tussen Litouwen, Duitsland, Zweden, Letland en Rusland, over de Baltische zee.

  Ontdek DFDS Lisco Meest populaire routes
  Top DFDS Lisco Routes
 • Scoot Fast Cruises

  Scoot Fast Cruises is de grootste veerbootmaatschappij van Indonesië. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van dagelijkse overtochten tussen de eilanden Bali, Lombok, Gili Trawangan en Gili Air.

  Ontdek Scoot Fast Cruises Meest populaire routes
  Top Scoot Fast Cruises Routes
 • Sebeco Lines

  Sebeco Lines biedt een dagelijkse veerdienst van Rhodos naar Symi, die twee van de mooiste bestemmingen op de Dodekanesos-eilanden met elkaar verbindt.

  Ontdek Sebeco Lines Meest populaire routes
  Top Sebeco Lines Routes
 • Camellia Line

  Camellia Line verzorgt het hele jaar door dagelijkse overtochten tussen de Japanse haven van Hakata in Fukuoka en de Zuid-Koreaanse haven van Busan.

  Ontdek Camellia Line Meest populaire routes
  Top Camellia Line Routes
 • Andaman Wave Master

  Andaman Wave Master is een Thaise veerbootmaatschappij die dagelijkse excursies en veerroutes aanbiedt vanuit Phuket, het grootste eiland van Thailand, naar de Phi Phi Eilanden in de Andaman Zee.

  Ontdek Andaman Wave Master Meest populaire routes
  Top Andaman Wave Master Routes
 • Formentera Lines

  Formentera Lines, formeel bekend als Mediterranea Pitiusa, is een Spaanse veerbootmaatschappij gevestigd op de Balearen, die passagiers vervoert op veerboten tussen Ibiza en Formentera. Het bedrijf werd opgericht in 2000, als resultaat van de betrokkenheid van verschillende generaties lokale scheepseigenaren. Formentera Lines werd in 2022 onderdeel van IMG Group onder de merknaam Formentera Lines.

  Ontdek Formentera Lines Meest populaire routes
  Top Formentera Lines Routes
 • Alpha Lines

  Alpha Lines is een Griekse veerbootmaatschappij opgericht in 2020 door de familie Agapitos en biedt dagelijkse diensten aan naar de Saronische eilanden Hydra, Poros en Spetses.

  Ontdek Alpha Lines Meest populaire routes
  Top Alpha Lines Routes
 • Sea Dreams

  Sea Dreams is een Griekse veerbootmaatschappij, gevestigd in de Dodekanesos. Het bedrijf biedt overtochten aan tussen de verschillende eilanden van de Dodekanesos en verzorgt internationale veerdiensten naar Marmaris aan de Turkse Rivièra.

  Ontdek Sea Dreams Meest populaire routes
  Top Sea Dreams Routes
 • Norled

  Norled, een dochtermaatschappij van Stavangerske Dampskibsselskab, behoort tot de grootste rederijen van Noorwegen. De veerbootmaatschappij verzorgt overtochten tussen Oslofjorden in het zuidoosten van Noorwegen en Troms, een provincie in het noorden van het land.

  Ontdek Norled Meest populaire routes
  Top Norled Routes
 • Zante Ferries

  Zante Ferries, voorheen bekend als Cycladen Ferries, biedt frequente overtochten tussen de Griekse steden Killini en Piraeus en de Cycladen en de Ionische Eilanden, de meest populaire eilandengroepen van Griekenland.

  Ontdek Zante Ferries Meest populaire routes
  Top Zante Ferries Routes
 • Mar de Ons

  Mar de Ons is de grootste veerbootmaatschappij van de Galicische kust in het noordwesten van Spanje. De rederij biedt diverse veerroutes aan vanuit de steden Vigo, Cangas en Baiona naar de eilanden Ons en San Simo en de Cies-eilanden.

  Ontdek Mar de Ons Meest populaire routes
  Top Mar de Ons Routes
 • Semaya One Fast Cruise

  Semaya One Fast Cruise is een Indonesische operator die regelmatige hogesnelheidsveerboten aanbiedt van Bali naar de Gili-eilanden, Lombok, Nusa Penida en Nusa Lembongan. Ze bieden routes tussen vijf verschillende havens, waaronder Padang Bai, Bangsal, Sanur, Nusa Penida en Nusa Lembongan, waardoor het gemakkelijker is om door Indonesië te reizen.

  Ontdek Semaya One Fast Cruise Meest populaire routes
  Top Semaya One Fast Cruise Routes
 • The Tanis Fast Cruise

  De Tanis Fast Cruise is een veerbootmaatschappij die op Bali opereert en werd opgericht in 1992. Tegenwoordig verzorgt zij regelmatig veerboten van Indonesië naar Bali, met vertrek vanaf Sanur Beach naar Nusa Penida en Nusa Lembongan (Jungut Batu Beach) gedurende het hele jaar. Ze zijn altijd trots geweest op de comfortabele service voor al hun passagiers die tussen deze twee prachtige toeristische bestemmingen reizen.

  Ontdek The Tanis Fast Cruise Meest populaire routes
  Top The Tanis Fast Cruise Routes
 • Cruise Whitsundays

  Cruise Whitsundays biedt overochten aan naar de beroemde Whitsundays Eilanden in de Australische deelstaat Queensland. Naast transferdiensten voor arriverende en vertrekkende passagiers verzorgt Cruise Whitsundays ook eilandcruises.

  Ontdek Cruise Whitsundays Meest populaire routes
  Top Cruise Whitsundays Routes
 • Lefkada Palace

  Lefkada Palace biedt veerdiensten van en naar de eilanden van de Ionische Zee en verbindt de schilderachtige Ionische eilanden zoals Corfu, Paxi, Lefkada, Meganisi, Sami (Kefalonia), Zakynthos en Pissaetos.

  Ontdek Lefkada Palace Meest populaire routes
  Top Lefkada Palace Routes
 • Bluewater Express

  Bluewater Express verzorgt populaire veerdiensten tussen de Indonesische eilanden Bali, Lombok en de Gili-eilanden.

  Ontdek Bluewater Express Meest populaire routes
  Top Bluewater Express Routes
 • Virtu Ferries Gozo

  De veerbootmaatschappij Virtu Ferries Gozo biedt overtochten aan tussen Malta en Gozo, tussen Grand Harbour, Valletta en Mġarr Haven.

  Ontdek Virtu Ferries Gozo Meest populaire routes
  Top Virtu Ferries Gozo Routes
 • Northlink Ferries

  NorthLink Ferries verbindt Schotland met de Orkneyeilanden en Shetlandeilanden. De overtochten worden 363 dagen per jaar aangeboden en zijn populair onder zowel de lokale bevolking als toeristen.

  Ontdek Northlink Ferries Meest populaire routes
  Top Northlink Ferries Routes
 • Pentland Ferries

  Pentland Ferries verzorgt de snelste overtocht van Schotland naar de Orkneyeilanden aan de noordoostkust van het Schotse vasteland, over de Pentland Firth.

  Ontdek Pentland Ferries Meest populaire routes
  Top Pentland Ferries Routes
 • San Lorenzo Ferries

  San Lorenzo Ferries biedt veerdiensten van en naar de eilanden Piraeus en Aegina, die twee prachtige bestemmingen met elkaar verbinden.

  Ontdek San Lorenzo Ferries Meest populaire routes
  Top San Lorenzo Ferries Routes
 • Starfish Fast Cruise

  Starfish Fast Cruise biedt het hele jaar door een snelle en efficiënte veerdienst van Sanur naar Nusa Penida Island. Deze route vertrekt vanuit Bali en steekt de Badung Straat over in ongeveer 30 minuten, en doet zijn naam als snelle cruise eer aan.

  Ontdek Starfish Fast Cruise Meest populaire routes
  Top Starfish Fast Cruise Routes
 • Eckerö Linjen

  Eckero Linjen is een Finse veerbootmaatschappij die overtochten verzorgt tussen Grisslehamm in Zweden, iets ten noorden van Stockholm, en Eckero op het Finse eiland Aland, in de Golf van Finland.

  Ontdek Eckerö Linjen Meest populaire routes
  Top Eckerö Linjen Routes
 • Exas Shipping Services

  Exas Shipping Services biedt veerdiensten aan tussen Griekenland en Turkije en verbindt de schilderachtige eilanden Kos en Leros in Griekenland en Bodrum en Didim in Turkije. Sinds ze met hun activiteiten begonnen, is hun hoofddoel altijd geweest om veilig en betrouwbaar vervoer te bieden aan de lokale bevolking en internationale toeristen die deze pittoreske eilanden van Griekenland en Turkije willen bezoeken.

  Ontdek Exas Shipping Services Meest populaire routes
  Top Exas Shipping Services Routes
 • Small Cyclades Lines

  Small Cyclades Lines, opgericht in 1956, heeft een lange geschiedenis in de Griekse wateren. Hun missie is om de eilanden van de Cycladen met elkaar te verbinden en te voorzien in de vervoersbehoeften van internationale en lokale reizigers en inwoners.

  Ontdek Small Cyclades Lines Meest populaire routes
  Top Small Cyclades Lines Routes
 • Menorca Lines

  Menorca Lines is een commerciële dochteronderneming van Trasmapi, een toonaangevende ferry maatschappij voor passagiervervoer op de Balearen. Deze nieuwste toevoeging biedt een directe veerverbinding tussen Mallorca en Menorca via Alcudia naar Ciutadella.

  Ontdek Menorca Lines Meest populaire routes
  Top Menorca Lines Routes
 • Panstar Cruise

  PanStar Cruise verzorgt 3 overtochten per week tussen de Japanse stad Osaka en Busan, de grootste haven van Zuid-Korea.

  Ontdek Panstar Cruise Meest populaire routes
  Top Panstar Cruise Routes
 • Aegean Sea Lines

  Aegean Sea Lines biedt veerbootdiensten tussen de pittoreske eilanden van Cycladen die reizigers vervoert tussen de prachtige eilanden Serifos, Sifnos, Milos, iOS en Santorini.

  Ontdek Aegean Sea Lines Meest populaire routes
  Top Aegean Sea Lines Routes
 • The Angkal Fast Cruise

  Angkal Fast Cruise is een veerbootmaatschappij die de snelste transfers aanbiedt van Bali naar Nusa Penida. Ze bieden momenteel 2 routes aan, van Kusamba naar Nusa Penida (Sampalan) en van Sanur naar Banjar Nyuh. Deze zijn beide het hele jaar door beschikbaar.

  Ontdek The Angkal Fast Cruise Meest populaire routes
  Top The Angkal Fast Cruise Routes
 • Twin City Liner

  Twin City Liner behoort tot de grootste veerbootmaatschappijen van Midden-Europa. Het bedrijf biedt unieke veerdiensten aan tussen Oostenrijk en Slowakije. De overtochten zijn snel en efficiënt.

  Ontdek Twin City Liner Meest populaire routes
  Top Twin City Liner Routes
 • Catalina Flyer

  Catalina Flyer is een Amerikaanse veerbootmaatschappij die het hele jaar door retourvaarten aanbiedt van Newport Beach naar Catalina Island. Catalina Flyer ligt op korte afstand van het centrum van Los Angeles en is sinds 1988 actief in de vervoersdienst en biedt dagelijks frequente reizen aan van Newport Beach naar Avalon.

  Ontdek Catalina Flyer Meest populaire routes
  Top Catalina Flyer Routes
 • Bundhaya Speed Boat

  Bundhaya Speed Boat werd opgericht in 2008 en is een van de nieuwste veerbootmaatschappijen van Thailand. Het bedrijf biedt snelle veerdiensten aan tussen de eilanden voor de westkust en verzorgt tevens overtochten naar de Langkawi archipel in het noordwesten van Maleisië.

  Ontdek Bundhaya Speed Boat Meest populaire routes
  Top Bundhaya Speed Boat Routes
 • Hy-Line Cruises

  Hy-Line Cruises is een echt familiebedrijf dat is gevestigd in Massachusetts (Verenigde Staten). Deze veerbootmaatschappij verzorgt overtochten tussen Cape Cod en de nabijgelegen eilanden Martha’s Vineyard en Nantucket.

  Ontdek Hy-Line Cruises Meest populaire routes
  Top Hy-Line Cruises Routes
 • Rocky Fast Cruise

  Rocky Fast Cruise is een Indonesische veerbootmaatschappij. Het bedrijf verzorgt veerdiensten tussen Sanur aan de zuidoostkust van Bali en het kleine eiland Nusa Lembongan in de Straat Badoeng.

  Ontdek Rocky Fast Cruise Meest populaire routes
  Top Rocky Fast Cruise Routes
 • Joy Cruises

  Joy Cruises biedt veerdiensten van en naar de eilanden van de Ionische Zee, die de schilderachtige Ionische eilanden Corfu en Paxi met elkaar verbinden.

  Ontdek Joy Cruises Meest populaire routes
  Top Joy Cruises Routes
 • Gili Getaway

  Gili Getaway verzorgt overtochten tussen de prachtige Gili-eilanden en Bali. Dankzij de frequente dienstregeling en betrouwbare service behoort Gili Getaway tot de populairste veerbootmaatschappijen van Indonesië.

  Ontdek Gili Getaway Meest populaire routes
  Top Gili Getaway Routes
 • Makri Travel

  Makri Travel biedt veerdiensten aan tussen Griekenland en Türkiye en verbindt de schilderachtige eilanden Samos, Kos, Rhodos, Patmos, Symi, Chios in Griekenland en Bodrum, Fethiye, Kusadasi en Cesme in Türkiye. Sinds ze met hun activiteiten begonnen, is hun hoofddoel altijd geweest om veilig en betrouwbaar vervoer te bieden aan de lokale bevolking en internationale toeristen die deze pittoreske eilanden van Griekenland en Turkije willen bezoeken.

  Ontdek Makri Travel Meest populaire routes
  Top Makri Travel Routes
 • Saronic Ferries

  Saronic Ferries is een Griekse veerbootmaatschappij die de Saronische Eilanden in het zuiden van Griekenland verbindt met de havenstad Piraeus, vlakbij Athene. Het bedrijf verzorgt overtochten naar de eilanden Egina, Agistri, Methana en Poros.

  Ontdek Saronic Ferries Meest populaire routes
  Top Saronic Ferries Routes
 • Tane Yaku Jetfoil

  Tane Yaku Jetfoil biedt veerdiensten aan tussen Kagoshima en de eilanden Tanegashima en Yakushima in Japan. Het bedrijf maakt gebruik van twee snelle draagvleugelboten genaamd Rocket en Toppy.

  Ontdek Tane Yaku Jetfoil Meest populaire routes
  Top Tane Yaku Jetfoil Routes
 • Zan Fast Ferries

  Zan Fast Ferries is een operator uit Tanzania die regelmatig passagiersvervoer aanbiedt tussen Zanzibar en Dar es Salaam. Ze hebben momenteel twee hogesnelheidspassagiersveerboten, MV Zanzibar 1 en MV Zanzibar 2, met 4 afvaarten per dag vanaf elke terminal. Dankzij hun vloot van hogesnelheidscatamarans duurt het ongeveer 1 uur en 20 minuten om van Zanzibar naar Dar es Salaam te reizen.

  Ontdek Zan Fast Ferries Meest populaire routes
  Top Zan Fast Ferries Routes
 • CTM Deher

  CTM Deher biedt veerdiensten aan in de Franse Antillen en verbindt de eilanden Guadeloupe Basse Terre en Terre-de-Haut, gelegen in het zuidelijke deel van de Caraïbische Zee

  Ontdek CTM Deher Meest populaire routes
  Top CTM Deher Routes
 • Sky Marine

  Sky Marine, voorheen bekend als Dodecanese Flying Dolphins, verbindt de Turkse steden Fethiye en Bodrum met de Griekse eilanden Rhodos en Kos in de Dodekanesos-archipel.

  Ontdek Sky Marine Meest populaire routes
  Top Sky Marine Routes
 • Laser Capri

  Lasar Capri is een Italiaanse operator die het hele jaar door veerboten aanbiedt van de Golf van Napels naar het eiland Capri. Zij bieden 5 verschillende veerboot routes naar Capri, waaronder Sorrento naar Capri, Portici naar Capri, Torre del Greco naar Capri, Seiano naar Capri en Piano di Sorrento naar Capri.

  Ontdek Laser Capri Meest populaire routes
  Top Laser Capri Routes
 • Tigerline Ferry

  Tigerline Ferry is een Thaise veerbootmaatschappij die de westkust van het Thaise vasteland verbindt met populaire toeristische eilanden zoals Ko Phi Phi, Phuket, Ko Lanta en Ko Lipe in de Andamanse Zee.

  Ontdek Tigerline Ferry Meest populaire routes
  Top Tigerline Ferry Routes
 • Anem Ferries

  Anem Ferries verzorgt veerdiensten van en naar Kalymnos en Mastichari (Kos), waardoor twee van de mooiste bestemmingen van de Dodekanesos met elkaar verbonden worden.

  Ontdek Anem Ferries Meest populaire routes
  Top Anem Ferries Routes
 • FreeBird Express

  FreeBird Express, voorheen bekend als Pacha Express, is een van de modernste rederijen van Indonesië met veerdiensten tussen Amed in het oosten van Bali, de Gili-eilanden en Bangasal in het noordoosten van Lombok.

  Ontdek FreeBird Express Meest populaire routes
  Top FreeBird Express Routes
 • 2GO Travel

  2GO Travel is als grootste veerbootmaatschappij van de Filipijnen gevestigd in de hoofdstad Manilla. De maatschappij beschikt over een uitgebreid netwerk van veerdiensten tussen een aantal van de zevenduizend eilanden die het land rijk is.

  Ontdek 2GO Travel Meest populaire routes
  Top 2GO Travel Routes
 • Ippocampo

  IPPOCAMPO is een veerbootmaatschappij die opereert in de Golf van Napels en regelmatige veerboten aanbiedt van het vasteland van Italië naar de omliggende eilanden Ischia en Procida. Deze vervoersdienst kan het hele jaar door worden geboekt en biedt passagiers een snelle en betrouwbare manier om Italië te verkennen.

  Ontdek Ippocampo Meest populaire routes
  Top Ippocampo Routes
 • Trasmapi

  Trasmapi verzorgt veerdiensten tussen Ibiza en Formentera, de mooiste eilanden van de Balearen.

  Ontdek Trasmapi Meest populaire routes
  Top Trasmapi Routes
 • Seatran Discovery

  Seatran Discovery biedt luxe veerbootverbindingen van Koh Samui naar het Mu Koha Ang Thong-gebied, dat Koh Tao, Koh Phangan en Donsak omvat. De nieuwe merknaam, voorheen bekend als Seatran Ferry, werd in 2004 geïntroduceerd om de verbeterde passagierservaring weer te geven.

  Ontdek Seatran Discovery Meest populaire routes
  Top Seatran Discovery Routes
 • Seatours

  Seatours is een van de grootste toeristische veerbootmaatschappijen van IJsland. De veerboten van Seatours varen over de baai van Breidafjordur, van Stykkisholmur in het westen naar Brjanslaekur in het noordwesten van IJsland.

  Ontdek Seatours Meest populaire routes
  Top Seatours Routes
 • Phi Phi Cruiser

  De Thaise veerbootmaatschappij Phi Phi Cruiser biedt dagelijkse overtochten aan tussen Phucket (het grootste eiland van Thailand) en de Phi Phi-eilanden in de Andamanse Zee. Daarnaast verzorgt het bedrijf overtochten naar Ko Lanta en de provincie Krabi.

  Ontdek Phi Phi Cruiser Meest populaire routes
  Top Phi Phi Cruiser Routes
 • Grassi Junior

  Grassi Junior is een Italiaanse operator die regelmatige hogesnelheidsferry's over de Amalfikust aanbiedt. Ze bieden afvaarten vanuit 6 havens en hebben een aantal routes waaronder Positano naar Salerno, Positano naar Amalfi en Positano naar Minori. Deze dienst vaart het hele jaar door met hun schip, de Mizar, die tot 200 passagiers per reis kan vervoeren.

  Ontdek Grassi Junior Meest populaire routes
  Top Grassi Junior Routes
 • Balearia Caribbean

  Balearia Carribbean, voorheen bekend als Bahamas Express, biedt een snelle veerdienst aan tussen Fort Lauderdale in Florida (Verenigde Staten) en Freeport op Grand Bahama Island in de Bahama's.

  Ontdek Balearia Caribbean Meest populaire routes
  Top Balearia Caribbean Routes
 • Rottnest Express

  Rottnest Express verbindt Fremantle en het centrum van Perth in West-Australië met de populaire vakantiebestemming Rottnest Island.

  Ontdek Rottnest Express Meest populaire routes
  Top Rottnest Express Routes
 • Great Bay Express

  Great Bay Express is een nieuwe veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt tussen de Carrbische eilanden Sint Maarten en Saint Barthelemy, onderdeel van de Kleine Antillen.

  Ontdek Great Bay Express Meest populaire routes
  Top Great Bay Express Routes
 • Sugriwa Express

  Sugriwa Express biedt snelle en soepele overtochten aan naar prachtige toeristische bestemmingen in Indonesië. De drie Nusa eilanden worden met de dag populairder. Bezoekers komen af op de paradijselijke stranden, onderwateractiviteiten en het schitterende weer. Sugriwa Express speelt hierbij een belangrijke rol.

  Ontdek Sugriwa Express Meest populaire routes
  Top Sugriwa Express Routes
 • Caribbean Sprinter

  Caribbean Sprinter, ook wel bekend als Ocean Ferry Belize, is een toonaangevende Caribische rederij die overtochten aanbiedt vanuit Belize City, San Pedro en Caye Caulker. Ze bieden de snelste service in de regio en besparen passagiers ongeveer een uur op een overtocht van Belize City naar San Pedro.

  Ontdek Caribbean Sprinter Meest populaire routes
  Top Caribbean Sprinter Routes
 • Caronte & Tourist

  Caronte & Tourist verzorgt overtochten tussen de haven van Salerno op het Italiaanse vasteland en de haven van Messina op het eiland Sicilië.

  Ontdek Caronte & Tourist Meest populaire routes
  Top Caronte & Tourist Routes
 • Magic Sea Ferries

  Magic Sea Ferries is een Griekse veerbootmaatschappij die overtochten aanbiedt van Agios Konstantinos naar de Sporadeneilanden, een archipel in de Egeïsche Zee. Ze exploiteren verschillende routes naar het oosten via de Malinese Golf tussen de haven van Skiathos, de haven van Skopelos en de haven van Alonissos.

  Ontdek Magic Sea Ferries Meest populaire routes
  Top Magic Sea Ferries Routes
 • Naviera Nabia

  Naviera Nabia is gevestigd aan de inham Ria de Vigo in het noordwesten van Spanje. Het bedrijf biedt verschillende veerdiensten aan naar de Cies en de Ons-eilanden, bekend om hun ongerepte landschap en dromerige zandstranden.

  Ontdek Naviera Nabia Meest populaire routes
  Top Naviera Nabia Routes
 • Gili Gili Fast Boat

  Gili Gili Fast Boat werd opgericht in 2009 en staat bekend als een van de meest respectabele en betrouwbare veerbootmaatschappijen van Indonesië. Het bedrijf verzorgt snelle en comfortabele overtochten tussen Bali en de Gili-eilanden, met name Gili Trawangan and Gili Air.

  Ontdek Gili Gili Fast Boat Meest populaire routes
  Top Gili Gili Fast Boat Routes
 • Raja Ferry

  Raja Ferry is een Thaise rederij die sinds 1981 vervoer aanbiedt over de Golf van Thailand, met veerboten die tot 7 verschillende routes varen, waaronder van Donsak naar Koh Samui, van Koh Phangan naar Koh Samui en van Koh Samui naar Surat Thani Airport.

  Ontdek Raja Ferry Meest populaire routes
  Top Raja Ferry Routes
 • Seatran Ferry

  Seatran Ferry is een Thaise ferry maatschappij die regelmatig hogesnelheids-overtochten aanbiedt over de Golf van Thailand naar verschillende bestemmingen, waaronder Donsak naar Koh Samui en Donsak naar Koh Phangan. Ze bieden ook een busdienst voor passagiers die reizen tussen het stadscentrum van Surat Thani en de Donsak-pier.

  Ontdek Seatran Ferry Meest populaire routes
  Top Seatran Ferry Routes
 • Hanil Express

  Hanil Express verbindt Wando op het Zuid-Koreaanse vasteland met de eilanden Jeju en Chuja.

  Ontdek Hanil Express Meest populaire routes
  Top Hanil Express Routes
 • Triton Ferries

  Triton Ferries is gevestigd in Piraeus en biedt veerdiensten aan van en naar drie prachtige Griekse eilanden Kea, Kythnos en Lavrio.

  Ontdek Triton Ferries Meest populaire routes
  Top Triton Ferries Routes
 • Fullers360

  Fullers is een van de toonaangevende veerbootmaatschappijen van Auckland (Nieuw-Zeeland). De maatschappij verzorgt een scala aan veerdiensten, reizen en chartervluchten rond Auckland Harbour en de eilanden Waiheke, Motutapu, Motuihe en Rangitoto. De veerboten van Fullers vetrekken vanuit de terminal in het centrum van Auckland. Dagelijks vervoert Fullers passagiers vanuit Auckland naar Waiheke over de Golf van Hauraki. De overtocht duurt slechts 45 minuten. De veerdienst naar Motutapu vertrekt vanuit Home Bay en neemt 35 minuten in beslag. De oversteek tussen Rangitoto Wharf en Auckland duurt 25 minuten. De vloot van Fullers bestaat elf grote en moderne veerboten. Iedere veerboot beschikt over een bar, gratis WiFi en een boven- en benedendek met airco. Op sommige veerboten kunt u bovendien van het uitzicht genieten vanaf een buitendek. Fullers beheert ook de Waiheke Bus Company die toeristen vervoert over het eiland Waiheke. Daarnaast verzorgt Fullers ook veerdiensten voor passagiers binnen Auckland.

  Ontdek Fullers360 Meest populaire routes
  Top Fullers360 Routes
 • LAFASI

  Lafasi verzorgt veerdiensten van en naar Kalymnos en Mastichari (Kos), die twee van de mooiste bestemmingen op de Dodekanesos met elkaar verbinden.

  Ontdek LAFASI Meest populaire routes
  Top LAFASI Routes
 • Boston Harbor City Cruises

  Boston Harbor Cruises verzorgt overtochten vanuit Boston, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Massachusetts, naar de kuststeden Salem en Provincetown. Daarnaast verzorgt Boston Harbor Cruises overtochten naar Georges Island en Spectacle Island in Boston Harbor.

  Ontdek Boston Harbor City Cruises Meest populaire routes
  Top Boston Harbor City Cruises Routes
 • Albania Luxury Ferries

  Albania Luxury Ferries verzorgt veerdiensten tussen Griekenland en Albanië en verbindt de schilderachtige eilanden Corfu in Griekenland en Saranda in Albanië. Sinds de start van de operatie is hun belangrijkste doel altijd geweest om veilig en betrouwbaar vervoer te bieden aan lokale en internationale toeristen die deze twee pittoreske eilanden van Griekenland en Albanië willen bezoeken.

  Ontdek Albania Luxury Ferries Meest populaire routes
  Top Albania Luxury Ferries Routes
 • Arjuna Fast Cruise

  Arjuna Fast Cruise is een veerdienst die vanuit Indonesië opereert en regelmatig veerboten aanbiedt van Bali naar de Gili-eilanden, met routes van Amed naar Lombok en Sanur naar Nusa Penida. Het begon oorspronkelijk als een logistiek bedrijf voordat het zich uitbreidde naar zeereizen onder PT. Arjuna Satria Dewata in 2022.

  Ontdek Arjuna Fast Cruise Meest populaire routes
  Top Arjuna Fast Cruise Routes
 • Turyol

  De Turkse veerbootmaatschappij Turyol biedt veerdiensten aan tussen Cesme en Ayvalik aan de westkust van Turkije en de Griekse eilanden Chios en Lesbos.

  Ontdek Turyol Meest populaire routes
  Top Turyol Routes
 • Yaeyama Kanko Ferry

  Yaeyama Kanko Ferry, gevestigd op het Japanse eiland Ishigaki, biedt veerdiensten aan naar de populaire Yaeyama-eilanden in de provincie Okinawa. Deze eilanden staan bekend om hun prachtige baaien en witte zandstranden.

  Ontdek Yaeyama Kanko Ferry Meest populaire routes
  Top Yaeyama Kanko Ferry Routes
 • Aran Island Ferries

  Aran Island Ferries verzorgt veerdiensten van Inishmore, Inisheer of Inishmaan naar Galway en Rossaveel.

  Ontdek Aran Island Ferries Meest populaire routes
  Top Aran Island Ferries Routes
 • Arthamas Express

  Bali behoort tot de populairste toeristische bestemmingen ter wereld. Het eiland is vooral erg geliefd onder jonge reizigers en backpackers. Arthamas Express speelt in op de groeiende vraag door snelle en comfortabele overtochten aan te bieden tussen Sanur en Lembongan, over de Straat Badung.

  Ontdek Arthamas Express Meest populaire routes
  Top Arthamas Express Routes
 • Anes Ferries

  ANES Ferries is een Griekse veerbootmaatschappij die overtochten verzorgt vanaf de havens van Volos, Piraeus, Mantoudi en Glyfa op het Griekse vasteland naar de populaire Saronische Eilanden en de Sporaden.

  Ontdek Anes Ferries Meest populaire routes
  Top Anes Ferries Routes
 • Marlin Fast Boat

  Marlin Lembongan Cruiser werd opgericht in 2012, en biedt dagelijks high-speed overtochten tussen Sanur in het zuidoosten van Bali en Nusa Lembongan, een klein eilandje voor de noordwest kust van Nusa Penida, Indonesië.

  Ontdek Marlin Fast Boat Meest populaire routes
  Top Marlin Fast Boat Routes
 • Hovertravel

  Hovertravel biedt de snelste overtochten aan vanaf het Isle of Wight naar het Engelse vasteland. Het is niet alleen de oudste, maar ook laatst overgebleven commerciële hovercraftmaatschappij van West-Europa.

  Ontdek Hovertravel Meest populaire routes
  Top Hovertravel Routes
 • Rødne Fjord Cruise

  Rødne Fjord Cruise is een van de grootste veerbootmaatschappijen van Noorwegen. Het bedrijf verzorgt overtochten tussen de stad Bergen aan de Noorse westkust en Rosendal aan de zuidkust van de Hardangerfjorden.

  Ontdek Rødne Fjord Cruise Meest populaire routes
  Top Rødne Fjord Cruise Routes
 • Isles Of Scilly Travel

  Isles of Scilly Travel verzorgt overtochten tussen de haven van Penzance in Cornwall (zuidwest Engeland) naar de haven van het Scilly-eiland St Mary's.

  Ontdek Isles Of Scilly Travel Meest populaire routes
  Top Isles Of Scilly Travel Routes
 • Gomo Viaggi

  Gomo Viaggi is een Italiaanse veerbootmaatschappij gevestigd in Pesaro, met een vestiging in Cesenatico, aan de oostkust van Italië. Het bedrijf verzorgt overtochten over de Adriatische Zee naar een aantal Kroatische kustplaatsen en eilanden.

  Ontdek Gomo Viaggi Meest populaire routes
  Top Gomo Viaggi Routes
 • Perhentian Sunny Travel

  Perhentian Sunny Travel verzorgt overtochten tussen de Maleisische eilanden. Het bedrijf is voornamelijk actief aan de oostkust en biedt betrouwbare en goedkope veerdiensten aan. Met Perhentian Sunny Travel kunnen passagiers gemakkelijk tussen de eilanden hoppen en de overtochten zijn geliefd onder toeristen, lokale inwoners en backpackers.

  Ontdek Perhentian Sunny Travel Meest populaire routes
  Top Perhentian Sunny Travel Routes
 • Rottnest Fast Ferries

  Rottnest Fast Ferries verzorgt overtochten vanuit Hillarys Boat Harbour in de West-Australische stad Perth naar Rottnest Island.

  Ontdek Rottnest Fast Ferries Meest populaire routes
  Top Rottnest Fast Ferries Routes
 • Akgunler Denizcilik

  Akgünler Denizcilik is een Turkse veerbootmaatschappij die het zuiden van Turkije verbindt met Cyprus en Libanon. In de vloot van Akgünler Denizcilik bevinden zich zowel draagvleugelboten als reguliere veerboten.

  Ontdek Akgunler Denizcilik Meest populaire routes
  Top Akgunler Denizcilik Routes
 • Sealink NZ

  De veerboten van Sealink NZ varen over de Golf van Hauraki in Nieuw-Zeeland. Sealink NZ biedt overtochten aan naar Waiheke en Great Barrier Island, ten oosten van Auckland op het Noordereiland.

  Ontdek Sealink NZ Meest populaire routes
  Top Sealink NZ Routes
 • Perhentian Boat Services

  Perhentian Boat Services is een Maleisische veerbootmaatschappij die een veerdienst aanbiedt van Kuala Besut naar Perhentian Island. Het woord "Perhentian" vertaalt naar "stopplaats" in het Maleis, verwijzend naar de eilanden Bangkok en Maleisië, die traditioneel dienden als tussenstop voor handelaren.

  Ontdek Perhentian Boat Services Meest populaire routes
  Top Perhentian Boat Services Routes
 • Uwajima-Unyu Ferries

  Uwajima-Unyu Ferries verzorgt veerdiensten van en naar de eilanden Shikoku en Kyushu in het zuiden van Japan. De veerboten van Uwajima-Unyu Ferries varen tussen de havens van Yawatahama, Beppu en Usuki.

  Ontdek Uwajima-Unyu Ferries Meest populaire routes
  Top Uwajima-Unyu Ferries Routes
 • Boonsiri High Speed Ferries

  Boonsiri High Speed Ferries biedt snelle overtochten per catamaran aan tussen het vasteland van Thailand en de tropische resort-eilanden Koh Mak en Koh Kood.

  Ontdek Boonsiri High Speed Ferries Meest populaire routes
  Top Boonsiri High Speed Ferries Routes
 • Dcamel Fast Ferry

  DCamel heeft als missie om passagiers snel en comfortabel te vervoeren van en naar het Indonesische eiland Nusa Lembongan. Dankzij de snelle en krachtige veerboot duurt de overtocht van Sanur naar Nusa Lembongan slechts 30 minuten. Aan boord is ruimte voor 80 passagiers. Het schip beschikt over veiligheidsuitrusting. Klantvriendelijkheid staat zeer hoog in het vaandel bij Dcmamel en passagiers worden door de deskundige bemanning op efficiënte wijze aan boord begeleid. De moderne boot beschikt over uiterst comfortabele zitplaatsen en onderweg kunt u genieten van uitzicht over de eindeloos blauwe zee met prachtige stranden en adembenemende koraalriffen.

  Ontdek Dcamel Fast Ferry Meest populaire routes
  Top Dcamel Fast Ferry Routes
 • Nankai Ferry

  Nankai Ferry beheert een van de belangrijkste transportverbindingen van Japan. Het bedrijf biedt overtochten aan tussen Tokushima en Wakayama, een schiereiland dat deel uitmaakt van het Japanse hoofdeiland en relatief dicht in de buurt ligt van de internationale luchthaven van Osaka. Deze veerroute is voornamelijk populair omdat de overtocht tussen Tokushima en Wakayama slechts 2 uur duurt en veel sneller is dan welke route over het land dan ook.

  Ontdek Nankai Ferry Meest populaire routes
  Top Nankai Ferry Routes
 • Shin Nihonkai Ferry

  Shin Nihonkai Ferry is een Japanse veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt in de regio's Hokkaido en Kyoto. Het bedrijf is zeer populair onder zowel de lokale Japanse bevolking als buitenlandse toeristen. In aanloop naar de Olympische Spelen van Tokyo in 2020 worden de voorzieningen aan boord van de boten van Shin Nihonkai Ferry vernieuwd. Daarnaast probeert Shin Nihonkai Ferry om personeelsleden aan te nemen die meerdere talen spreken.

  Ontdek Shin Nihonkai Ferry Meest populaire routes
  Top Shin Nihonkai Ferry Routes
 • Island Queen

  Island Queen is een veerbootmaatschappij in Massachusetts die een retourvlucht aanbiedt van Falmouth naar Oak Bluffs in Martha's Vineyard. De veerboot van Falmouth naar Oak Bluffs is het hele jaar door tot 10 keer per dag beschikbaar en vertrekt vanaf 75 Falmouth Heights Road. De terugvaart vertrekt vanuit Oak Bluffs Harbor.

  Ontdek Island Queen Meest populaire routes
  Top Island Queen Routes
 • Tokai Kisen

  Tokai Kisen is een Japanse veerbootmaatschappij die het hele jaar door veerdiensten verzorgt van en naar Tokyo, Kanagawa, Chiba, Shizuoka en de Izu-eilanden.

  Ontdek Tokai Kisen Meest populaire routes
  Top Tokai Kisen Routes
 • Vigourmarine

  Vigourmarine is een Maleisische operator die regelmatige veerboten aanbiedt van Merang naar de Redang en Lang Tengah eilanden aan de oostkust van Maleisië. Op dit moment is dit een seizoensdienst die loopt tot eind september. Dit kan echter veranderen, afhankelijk van het aantal boekingen dat ze in de zomer ontvangen.

  Ontdek Vigourmarine Meest populaire routes
  Top Vigourmarine Routes
 • Voyager

  Voyager is een Caribische veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt tussen de Franse eilanden Saint-Martin en Saint-Barthélemy, onderdeel van de Kleine Antillen.

  Ontdek Voyager Meest populaire routes
  Top Voyager Routes
 • Biosfera Express

  Biosfera Express is een familiebedrijf, gevestigd in La Graciosa op de Canarische Eilanden, voor de westkust van Afrika. De veerbootmaatschappij verzorgt frequente overtochten van en naar Orzola aan de noordkust van Lanzarote.

  Ontdek Biosfera Express Meest populaire routes
  Top Biosfera Express Routes
 • Kume Line

  Kume Line is een Japanse veerbootmaatschappij die is gevestigd in stad Naha, gelegen op het zuidelijkse puntje van het schiereiland Okinawa. Het bedrijf biedt veerdiensten aan naar de eilanden Kumejima en Tonaki, aan de westkust van het schiereiland.

  Ontdek Kume Line Meest populaire routes
  Top Kume Line Routes
 • Namhae Gosok Ferry

  Namhae Gosok verbindt de provincie Jeju, een Zuid-Koreaans eiland ten zuiden van het Koreaanse schiereiland, met de regio Goheung in de provincie Jeollanam-do aan de oostkust van het land.

  Ontdek Namhae Gosok Ferry Meest populaire routes
  Top Namhae Gosok Ferry Routes
 • S'gening Fast Boat

  S'gening Fast Boat biedt snelle ferry overtochten van Sanur Beach in het zuiden van Bali naar Nusa Penida op Penida Island, ten oosten van de Bali kustlijn. Het bedrijf biedt twee overtochten per dag, wat betekent dat u een paar dagen op elke bestemming kunt doorbrengen of gewoon een dagtocht kunt maken om te genieten van het prachtige uitzicht op zee, de prachtige stranden en het tropische klimaat. De reis tussen de twee prachtige havenbestemmingen duurt slechts 30 minuten. De haven van Sanur Beach ligt in de buurt van het populaire Denpasar, terwijl Nusa Penida op een eiland ligt dat bekend staat als Paradise Island.

  Ontdek S'gening Fast Boat Meest populaire routes
  Top S'gening Fast Boat Routes
 • Ferry Isla De Lobos

  Ferry Isla de Lobos is een passagiersvervoerbedrijf op de Canarische Eilanden dat sinds 1970 veerboten verzorgt van Corralejo naar Isla de Lobos Natural Park. Deze veerboot vanuit Fuerteventura duurt ongeveer 20 minuten en vertrekt tot 3 keer per dag vanaf de pier van Corralejo.

  Ontdek Ferry Isla De Lobos Meest populaire routes
  Top Ferry Isla De Lobos Routes
 • MOL Ferry

  MOL Ferry verzorgt binnenlandse overtochten in Japan. Deze veerdiensten worden tot 12 keer per week aangeboden en verbinden de haven van Tomakomai op het hoofdeiland Honshu met de haven van Tomakomai op het noordelijk gelegen eiland Hokkaido.

  Ontdek MOL Ferry Meest populaire routes
  Top MOL Ferry Routes
 • Naviera Nortour

  Naviera Nortour verzorgt overtochten tussen het kleine kusteilandje Lobos en Fuerteventura, onderdeel van de Canarische Eilanden.

  Ontdek Naviera Nortour Meest populaire routes
  Top Naviera Nortour Routes
 • Ploysiam Speedboat

  Ploysiam Speedboat is een transportdienst in Thailand die het hele jaar door veerboten verzorgt van Pak Bara Pier naar Koh Lipe. Hierdoor kunnen passagiers snel en gemakkelijk reizen tussen het vasteland van Thailand en de omliggende eilanden. Ze bieden ook privé vervoer van Hat Yai Airport naar Pak Bara Pier.

  Ontdek Ploysiam Speedboat Meest populaire routes
  Top Ploysiam Speedboat Routes
 • Dain Ferry

  Dain Ferry biedt veerroutes aan tussen Incheon in Zuid-Korea en de haven van Dalian in China. De overtochten vertrekken meerdere malen per week, het hele jaar door.

  Ontdek Dain Ferry Meest populaire routes
  Top Dain Ferry Routes
 • Pontina Navigazione

  Pontina Navigazione is gespecialiseerd in het aanbieden van dagelijkse veerroutes tussen het stadje San Felice Circeo aan de westkust van Midden-Italië en Ponza, onderdeel van Pontijnse Eilanden.

  Ontdek Pontina Navigazione Meest populaire routes
  Top Pontina Navigazione Routes
 • Singapore Island Cruise

  Singapore Island Cruise is een binnenlandse rederij die het hele jaar door regelmatig ferry overtochten aanbiedt naar de eilanden St. Johns en Kusu in Singapore Bay. Met deze service kan je op dezelfde dag retour varen, waardoor het een perfecte manier is om de zuidelijke eilanden van Singapore te ontdekken. Passagiers kunnen aan boord gaan bij Marina South Pier en worden geadviseerd om ten minste 30 minuten voor vertrek aanwezig te zijn om tijd te hebben voor het inchecken.

  Ontdek Singapore Island Cruise Meest populaire routes
  Top Singapore Island Cruise Routes
 • Safe Way Maritime

  Safe Way Maritime vervoert passagiers over de Caraïbische Zee tussen de havenstad La Ceiba op het vasteland van Honduras en het eiland Roatán.

  Ontdek Safe Way Maritime Meest populaire routes
  Top Safe Way Maritime Routes
 • Ishigaki Dream Tours

  Ishigaki Dream Tours is een Japanse veerbootmaatschappij gevestigd in de Yaeyama Eilanden, een kleine archipel in Okinawa. De rederij verzorgt overtochten van en naar de eilanden Taketomi, Kuroshima, Iriomote, Ishigaki en Hatoma.

  Ontdek Ishigaki Dream Tours Meest populaire routes
  Top Ishigaki Dream Tours Routes
 • Freedom Cruise Line

  Freedom Cruise Line is een veerbootmaatschappij uit Massachusetts die retourvaarten aanbiedt van Harwich naar Nantucket. Veerboten van Harwich naar Nantucket vertrekken vanuit Harwich Port Cape Cod en komen aan bij Straight Wharf in Downtown Nantucket. Deze dienst duurt ongeveer 1 uur en 20 minuten en er zijn het hele jaar door regelmatige veerboten.

  Ontdek Freedom Cruise Line Meest populaire routes
  Top Freedom Cruise Line Routes
 • Aegean Speed Lines

  Aegean Speed Lines biedt veerdiensten aan tussen de haven van Piraeus en de Cycladen.

 • Agoudimos Lines

  Agoudimos Lines is een traditioneel Grieks familiebedrijf dat al zo'n dertig jaar veerdiensten aanbiedt.

 • Algerie Ferries

  Algérie Ferries is een Algerijns veerbootbedrijf dat veerroutes aanbiedt over de Middellandse Zee tussen het Europese vasteland en verschillende havens in Algerije.

 • Alko Ferries

  Alko Ferries verzorgt veerdiensten van en naar de eilanden Skala Kamirou (Rhodos), Chalki en Tilos en verbindt een van de mooiste eilanden van de Dodekanesos.

  Ontdek Alko Ferries Meest populaire routes
  Top Alko Ferries Routes
 • Amakusa Takarajima Line

  Amakusa Takarajima Line biedt veerroutes aan tussen het vasteland van Kumamoto en de Amakusa-eilanden in het zuiden van Japan. Daarnaast verzorgt Amakusa Takarajima Line excursies van en naar de havens van Misumi, Hondo en Matsushima.

  Ontdek Amakusa Takarajima Line Meest populaire routes
  Top Amakusa Takarajima Line Routes
 • Anek Lines

  Anek Lines biedt een groot aantal veerdiensten aan tussen Italië en Griekenland.

 • Aremiti

  Aremiti biedt veerdiensten aan tussen de Frans-Polynesische Society eilanden Tahiti en Mooera in de Zuidelijke Stille Oceaan.

 • Awesome Adventures Fiji

  Awesome Adventures Fiji biedt snelle veerdiensten aan tussen het belangrijkste eiland van Fiji en de resorts op de Yasawa Eilanden en het eiland Mamanuca.

 • Babou One

  Babou One biedt het hele jaar door veerdiensten aan in Guadeloupe, een overzees departement van Frankrijk dat is gelegen in het Caribisch gebied. Reizigers kunnen kiezen voor overtochten naar La Desirade of seizoensgebonden excursies maken naar Marie-Galante en Les Saintes.

 • Bahamas Ferries

  Bahamas Ferries biedt veerdiensten aan op de Bahama's. Vanuit de thuishaven in Nassau (New Providence) verzorgt Bahamas Ferries overtochten naar de eilanden Abaco, Andros, Eleuthera, Exuma, Long Island en Grand Bahama.

 • Baja Ferries

  Baja Ferries biedt twee veerdiensten aan die het zuidelijke deel van het schiereiland Baja California verbinden met de rest van Mexico via de Golf van Californië.

 • Barcos Caribe

  Barcos Caribe is een Mexicaanse exploitant die het populaire duikeiland Cozumel in de Caraïbische Zee verbindt met de haven van Playa del Carmen, aan de oostkust van Mexico, net ten zuiden van Cancun.

 • Blueline

  Blueline biedt veerdiensten aan en vervoert passagiers en voertuigen tussen Kroatië en Italië.

 • Bluemar Ferries

  Bluemar Ferries is de eerste veerbootmaatschappij met verbindingen tussen de prachtige Spaanse stad Barcelona en de levendige badplaats Sitges aan de noordoostkust van Spanje.

 • Cataferry

  Cataferry is een passagiersvervoersdienst die regelmatige veerboten verzorgt van het vasteland van Maleisië naar Tioman Island, met vertrek vanuit een groot aantal bestemmingen, waaronder Kampung Tekek, Kampung Paya, Kampung Genting, Kampung Air Batang, Kampung Salang, Kampung Juara, Kampung Mukut, Tanjung Gemok en Mersing.

 • Celtic Link Ferries

  Celtic Link Ferries bood veerdiensten aan van Rosslare naar Cherbourg, voor zowel passagiers als vrachtwagens. In 2014 werd Celtic Link Ferries overgenomen door Stena Line.

 • Conocemos Navegando

  Conocemos Navegando biedt overtochten aan in de prachtige Colombiaanse archipel van San Andrés, Providencia en Santa Catalina, gelegen aan de oostkust van Nicaragua. Daarnaast verzorgt Conocemos Navegando dagtochten naar het eilandje Cayo Bolivar.

 • Cotai Water Jet

  Cotai Water Jet biedt een hoogwaardige high-speed passagiersveerdienst aan tussen Hong Kong en Macau.

 • Cruce del Golfo

  Cruce del Golfo was het eerste passagiersveerbootbedrijf dat regelmatig afvaarten aanbood over de Golf van Fonseca, tussen La Union in El Salvador en Potosi aan de kust van Nicaragua, in Midden-Amerika.

 • DBS Cruise Ferry

  DBS Cruise Ferry biedt veerdiensten aan over de Japanse Zee, ook wel de Oostzee van Korea genoemd. Deze veerbootmaatschappij verzorgt overtochten tussen de steden Vladivostok in Rusland, Donghae in Zuid-Korea en Sakaiminato in Japan.

 • Ertürk Lines

  Ertürk Lines biedt veerdiensten aan tussen de Turkse haven van Cesme, gelegen aan de Anatolische kust, en het Griekse eiland Chios in de Egeïsche Zee.

 • Euroferrys

  Euroferrys was een veerbootmaatschappij met verbindingen tussen het vasteland van Spanje en Ceuta, Tanger en Nador. In 2008 werd Euroferrys overgenomen door Trasmediterranea.

 • Ferry Las Perlas

  Ferry Las Perlas biedt snelle overtochten aan in de Golf van Panama en verbindt Panama City met de archipel van de Pearl Eilanden, in Midden-Amerika.

 • FRS

  FRS verzorgt snelle overtochten tussen Spanje en Marokko, via de Straat van Gibraltar.

 • FRS Caribbean

  FRS Caribbean verbindt Miami, gelegen in de Amerikaanse staat Florida, met Bimini, het meest westelijke district van de Bahama's in het Caribisch gebied.

 • GLD Atlantique

  GLD Atlantique was de merknaam voor de eerste Spaans-Franse 'snelweg van de zee', tussen de havens van St Nazaire (Nantes) en Gijón.

 • Greenlines DP

  Greenlines DP, gevestigd buiten Ho Chi Minh City, is een hogesnelheids-veerdienstmaatschappij die een aantal van de snelste veerbootroutes in Ho Chi Minh City aanbiedt. Recent heeft Greenlines DP zijn vloot van schepen vernieuwd en nieuwe veerbootroutes toegevoegd.

 • Hansa Destinations

  Hansa Destinations biedt één veerbootroute tussen Nynäshamn, Zweden en Rostock, Duitsland, voor het vervoer van passagiers en vracht.

 • Helgoline

  Helgoline is een Duitse maatschappij die veerdiensten aanbiedt vanuit Hamburg en Cuxhaven naar de eilanden van de Heligoland archipel in de zuidoosthoek van de Noordzee.

 • High Jet

  High Jet behoort tot de grootste veerbootmaatschappijen van Egypte. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van overtochten tussen Sharm el-Sheikh en Hurghada.

 • Inter Shipping

  Inter Shipping is een relatief jonge Marokkaanse rederij die werd opgericht in 2012. Het bedrijf biedt overtochten aan tussen Zuid-Spanje en Marokko in Noord-Afrika, over de Straat van Gibraltar.

 • Iscomar

  Iscomar biedt veerdiensten aan op de Balearen en verzorgt overtochten tussen Alcudia op Mallorca en Ciutadella op Menorca.

 • Joy Lines

  Joy Lines Fast Ferry, voorheen genaamd Sarris Cruises en Lines Fast Ferry, is al vele jaren actief en is een van de belangrijkste veerbootmaatschappijen in heel Albanië. Het was de eerste veerbootmaatschappij die een zeer benodigde veerdienst tussen Griekenland en Albanië leverde.

  Ontdek Joy Lines Meest populaire routes
  Top Joy Lines Routes
 • Kefalonian Lines

  Kefalonian Lines biedt veerdiensten aan van en naar de eilanden Kefalonia en Zakynthos in de Ionische Zee en de haven van Poros op het Griekse vasteland.

 • Langkawi Ferry Services

  Langkawi Ferry Services is een toonaangevende Maleisische veerbootmaatschappij. Het bedrijf biedt veerdiensten aan tussen de beroemde eilanden Penang en Langkawi aan de westkust, bij de monding van de Straat Malakka.

 • LD Lines

  LD Lines biedt overtochten aan die het Verenigd Koninkrijk verbinden met Spanje, en Frankrijk verbinden met Spanje en Ierland. De veerroutes Portsmouth-Le Havre en Dieppe-Newhaven worden tegenwoordig verzorgd door DFDS Seaways.

 • Leve Ferries

  Leve Ferries biedt overtochten aan tussen Piraeus, aan de rand van Athene, en het eiland Egina dat behoort tot de Saronische eilanden in de Egeïsche Zee.

 • LYG Ferry

  Lianyungang Ferry Co is een toonaangevende Zuid-Koreaanse veerbootmaatschappij. Het bedrijf biedt overtochten aan over de Gele Zee, van Incheon en Pyeongtaek aan de westkust van Zuid-Korea naar Lianyungang in de provincie Jiangsu in het oosten van China.

 • Mandarin Cruises

  Mandarin Cruises is een van de grootste veerbootmaatschappijen van Vietnam. Het bedrijf biedt internationale veerroutes aan tussen Phnom Penh in Zuid-Cambodja en Chau Doc in Vietnam, over de rivier Mekong.

 • Marina Srikandi

  Marina Srikandi biedt snelle veerdiensten aan naar de populaire bestemmingen Bali, Lombok en de Gili-eilanden in Indonesië. Het bedrijf staat bekend om haar professionele service en vriendelijke bemanning.

 • Montenegro Lines

  Montenegro Lines biedt het hele jaar door veerdiensten aan tussen Montenegro en Italië.

 • MS Ferry

  ENA CarFerry, of Northeast Asia Car Ferries, is een Zuid-Koreaanse maatschappij die de grote havenstad Busan, gelegen aan de zuidkust, verbindt met het eiland Jeju in de Straat van Korea, ten zuidwesten van de provincie South Jeolla.

 • National Ferries Company

  National Ferries Company (NFC) is eigendom van de regering van Oman. De veerbootmaatschappij verzorgt snelle overtochten tussen verschillende bestemmingen aan de Omaanse kust, waaronder Muscat, Khasab, Lima, Shinas, Dibba en Masirah.

 • Ocean Ferry Belize

  Ocean Ferry Belize is een gerenommeerde Belizaanse rederij die snelle overtochten aanbiedt tussen Belize City, San Pedro, Ambergris Caye en Caye Caulker.

 • Pukwan Ferry

  Pukwan Ferry is een veerbootmaatschappij die overtochten verzorgt tussen de Zuid-Koreaanse stad Busan en Shimonoseki, een stad in de Zuid-Japanse regio Yamaguchi.

 • Sea Las Perlas

  De veerboten van Sea Las Perlas varen over de Golf van Panama in Midden-Amerika. Sea Las

 • Sealink Kangaroo Island

  Sealink verzorgt dagelijkse overtochten tussen Zuid-Australië en Kangaroo Island. De veerboten vertrekken vanuit Cape Jervis, ten zuiden van Adelaide, en varen naar Penneshaw aan de oostkant van Kangaroo Island.

 • Sealink Northern Territory

  SeaLink Northern Territory verzorgt snelle overtochten tussen Darwin, Mandorah en de Tiwi Islands.

 • Sealink Queensland

  De Australische veerbootmaatschappij SeaLink Queensland biedt snelle veerdiensten aan tussen Townsville en Magnetic Island.

 • Sealink Rottnest

  Sealink Rottnest verzorgt overtochten in West-Australië. Dit gebied is misschien niet zo bekend als de oostkust van het land, maar zeker de moeite waard. Het bedrijf opereert op basis van een zeer betrouwbare dienstregeling met overtochten vanuit de dynamische stad Perth naar het prachtige Rottnest Island.

 • Sea's Young

  Sea's Young is een Chinese veerbootmaatschappij. De veerboten van Sea’s Young varen over de Parelrivierdelta vanuit de haven van Humen in de provincie Dongguan (Zuidoost-China) naar het vliegveld van Hong Kong.

  Ontdek Sea's Young Meest populaire routes
  Top Sea's Young Routes
 • South Sea Cruises

  South Sea Cruises verzorgt snelle overtochten tussen Viti Levu (het belangrijkste eiland van Fiji) en de vakantieresorts op de Mamanuca-eilanden.

 • St Peter Line

  De Russische veerbootmaatschappij St Peter Line is gevestigd in Sint-Petersburg. De veerboten van St Peter Line varen over de Finse Golf en Baltische Zee naar Estland, Finland en Zweden.

 • Stewart Island Experience

  Stewart Island Experience verzorgt dagelijkse veerdiensten tussen Bluff op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en Oban op Steward Alind.

  Ontdek Stewart Island Experience Meest populaire routes
  Top Stewart Island Experience Routes
 • Stradbroke Ferries

  Stradbroke Ferries biedt veerdiensten aan tussen North Stradbroke Island en South Moreton Bay Island, twee populaire toeristische bestemmingen aan de oostkust van Australië. De overtochten duren vrij kort, ongeveer 45 minuten, dus de voorzieningen aan boord zijn beperkt. Ideaal voor een comfortabele en zorgeloze reis. Aan boord bevindt zich een bar waar u een lichte snack of verfrissend biertje kunt bestellen terwijl u de prachtige omgeving bewondert.

 • Superfast Ferries

  Superfast Ferries is een Griekse veerbootmaatschappij die dagelijkse overtochten verzorgt over de Adriatische Zee, tussen de oostkust van Italië en verschillende bestemmingen in Griekenland.

 • Tokyo Kyusyu Ferry

  Tokyo Kyusyu is een Japanse operator die het hele jaar door regelmatige veerboten aanbiedt van Shinmoji naar Yokosuka. Ze hebben momenteel twee schepen in hun vloot: de Hamayu en de Soleil. Dit zijn allebei hogesnelheidsveerboten die in ongeveer 21 uur tussen Yokosuka en Shinmoji kunnen varen.

  Ontdek Tokyo Kyusyu Ferry Meest populaire routes
  Top Tokyo Kyusyu Ferry Routes
 • Trasmediterranea

  Trasmediterranea is een grote veerbootmaatschappij met een uitgebreid netwerk van veerroutes die het Spaanse schiereiland verbinden met de Balearen, de Canarische Eilanden, de autonome steden Ceuta en Melilla en de Noord-Afrikaanse landen Marokko en Algerije.

 • Trieste Lines

  Trieste Lines werd opgericht in 2001 en verzorgt snelle overtochten tussen Triëst in het noordoosten van Italië en een aantal havens langs de kust van Istrië, een schiereiland in het noorden van Kroatië.

 • TTT Lines

  TTT Lines verzorgt veerdiensten tussen Napels aan de Italiaanse westkust en Catania op het eiland Sicilië. Aan boord van de veerboten van TTT Lines is ruimte voor zowel passagiers als voertuigen.

 • Tuana Maritime

  Tuana Maritime biedt populaire veerdiensten aan tussen de haven van Fethiye aan de Turke Riviera en het Griekse eiland Rhodos.

 • V2V Vacations

  De Canadese veerbootmaatschappij V2V biedt luxe cruisetochten aan tussen Vancouver en Victoria in de provincie British Columbia. Deze tochten duren iets meer dan 3 uur. Passagiers varen over de prachtige wateren langs de Southern Gulf Islands.

 • Yingkou Ferry

  Yingkou Ferry is uitgegroeid tot een van de populairste veerbootmaatschappijen van Zuid-Korea en China. Het bedrijf biedt veerdiensten aan tussen Incheon (Zuid-Korea) en Yingkou (China). De overtochten duren ongeveer 28 uur en vormen een efficiënte en soepele manier van reizen tussen de twee landen.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.