COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Anek Superfast

Anek Superfast is een joint venture van Anek Lines en Superfast Ferries. Onder de naam Anek Superfast verzorgen deze bekende veerbootmaatschappijen overtochten tussen Italië en Griekenland en van het Griekse vasteland naar Kreta. Via de internationale veerroutes tussen Italië en Griekenland verbinden de schepen van Anex Superfast de Italiaanse steden Ancona, Venetië en Bari met de Griekse havens van Patras, Igoumenitsa en Corfu. Daarnaast kunnen reizigers binnenlandse overtochten maken vanaf de haven van Piraeus (Griekenland) naar Chania en Heraklion op Kreta. Op de veerroutes tussen Italië en Griekenland wordt gebruikgemaakt van de hypermoderne schepen Hellenic Spirit, Superfast II, Superfast VI en Superfast XI. Tijdens de binnenlandse tochten vanaf Kreta reizen passagiers op Olympic Champion, Elyros, Kriti II en Superfast XII. Door kun krachten te bundelen kunnen de twee bedrijven de capaciteit van hun veerroutenetwerk nog verder uitbreiden. Op die manier kunnen reizigers profiteren van betrouwbaardere en efficiëntere veerdiensten. In 2008 ontving Anek Lines bovendien een award voor 'Beste Veerdienst Voor Passagiers' tijdens de Griekse Shipping Awards.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Anek Superfast bekijken en Anek Superfast veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Anek Superfast bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Anek Superfast routes

Anek Superfast klantenrecensies.

 • "bootreis"

  wij verbleven dit maal op het dek om te slapen. Personeel was erg attent, toiletten werden goed schoongehouden, geen lange wachtrijen bij selfservice en daar ook vriendelijk behulpzaam personeel. Al met al de volgende keer ga ik weer met deze boot mee.

  Lees meer Lees minder
 • "overtoch Venetie-Igoumenitsa"

  Schip voer op vooraf geplande tijden. Geen geweldig luxe overtocht; hutaccomodatie weinig op aan te merken hoewel toilet niet goed werkte; basisvoorziening wel op orde, weinig luxe, redelijk self bedieningsrestaurant, personeel zou wat vriendelijke kunnen zijn. Op en afrijden met aanhanger werd begeleid door personeel dat tegenstrijdige opdrachten uitdeelde en werkelijk geen woord engels/duits of frans sprak (en dat op een internationale veerboot). Eerder ervaringen met Minoian Lines zorgen ervoor dat we volgende keer weer met die maatschappij zullen varen.Anek Lines is meer een schip voor vrachtvervoer met passagiersaccomodatie.

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht Bari-Igoumenitsa"

  Overtocht prima op tijd met Superfas-ferries. Tickets ophalen ,geregeld door Directferries, probleemloos! Een punt: We hebben geen vligtuigstoelen genomen....,vorig jaar erg onrustig , s,nachts bij toiletbezoek mede-passagiers. Constant klappen van de Saloondeur. Nu geslapen op bank van het restaurant! Een hut ligt niet in ons budget, te duur! Mogelijk korting voor 65 +??

  Lees meer Lees minder
 • "Ancona-Patras met ANEK-Lines"

  'Camping aan boord' is bij Anek-Lines een relatief begrip: het open dek staat volgestouwd met vrachtwagens die alle frisse wind tegenhouden. Toch wel een serieuze tegenvaller!

  Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes