COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Tane Yaku Jetfoil

Tane Yaku Jetfoil biedt veerdiensten aan tussen Kagoshima en de eilanden Tanegashima en Yakushima in Japan. Het bedrijf maakt gebruik van twee snelle draagvleugelboten genaamd Rocket en Toppy.

Tane Yaku Jetfoil opereert op basis van een handige en uitgebreide dienstregeling. De veerboten varen vanuit Kagoshima en Ibusuki naar de havens van Miyanoura en Anbo op het eiland Yakushima of naar de haven van Nishinoomote op het eiland Tanegashima.

Aan boord van de veerboten Rocket en Toppy beleeft u een uiterst comfortabele reis naar prachtige bestemmingen in Japan. Aan boord bevindt zich een verkoopmachine waar u koude dranken kunt kopen. Het deskundige personeel van Tane Yaku Jetfoil zorgt ervoor dat de instapprocedure soepel verloopt.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Tane Yaku Jetfoil raadplegen en Tane Yaku Jetfoil veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Tane Yaku Jetfoil ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Tane Yaku Jetfoil routes