Naviera Armas
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Naviera Armas

Naviera Armas biedt regelmatige veerdiensten aan tussen Spanje en Marokko en tussen Spanje en de Canarische Eilanden. Daarnaast verzorgt Naviera Armas overtochten tussen de verschillende Canarische Eilanden.

Naviera Armas werd opgericht in 1941 en is inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste vervoersdiensten met verbindingen tussen de Canarische Eilanden. In het prille begin gebruikte oprichter Antonio Armas Curbelo boten met een houten romp om vracht te vervoeren, maar de commerciële activiteiten werden al snel uitgebreid met dieselschepen.

De eerste passagiersdiensten werden gelanceerd in 1995 en vandaag de dag beschikt Naviera Armas over een van de grootste en moderne vloten van Europa. Dit is het resultaat van een renovatieplan dat werd opgestart in 2003. Als onderdeel van dit plan wordt er jaarlijks een schip helemaal vernieuwd. Gedurende de afgelopen decennia heeft Naviera Armas maar liefst 50 ferries gebruikt.

Op de Canarische Eilanden verzorgt Naviera Armas veerdiensten tussen Lanzarote, Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, La Gomera, El Hierro en La Palma. De vloot bestaat uit 10 passagiersschepen die allemaal zijn uitgerust met de modernste technologie. Aan boord kunnen passagiers gebruikmaken van geweldige faciliteiten.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Naviera Armas bekijken en Naviera Armas veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Naviera Armas bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Naviera Armas routes

Naviera Armas routes and ports

Naviera Armas klantenrecensies.

 • "Slecht internet"

  WiFi werkt niet

  Lees meer Lees minder
 • "Top veerdienst tussen de twee belangrijkste eilanden van de Canaren"

  Een zeer moderne vloot van katamarans verzorgt de lijndienst tussen Santa Cruz en Las Palmas. De boot is voorzien van ruim voldoende stoelen en parkeerplekken voor auto's. De bar aan boord heeft een goede selectie van versnaperingen om onderweg gedurende de 1 h40min durende overtocht te nuttigen. Hoewel het bij onstuimige zee wat schommeling kan zijn op de boot, is dit toch de meest comfortabele manier van reizen tussen de twee Hoofdsteden.

  Lees meer Lees minder
 • "Ongemeen dienstbaar"

  De hulp die ik kreeg omdat ik invalide met stok loop was heel bijzonder. Warm en attent. Dank. n attent.

  Lees meer Lees minder
 • "Prima!"

  Leuk gedaan aan boord. Leuke bar en leuke zitjes. Je mag zelfs nog roken buiten

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.