Naviera Armas

Naviera Armas biedt regelmatig veerdiensten tussen Spanje en Marokko, Spanje en de Canarische eilanden en vele inter eiland verbindingen.

Naviera Armas is sinds de jaren 40 actief, en is uitgegroeid tot een van de meest gebruikte diensten met verbindingen tussen de Canarische Eilanden.

Naviera Armas heeft momenteel een van de grootste en modernste vloot van Europa, dankzij hun vloot renovatieplan die in 2003 begonnen is. Elke jaar wordt schip vernieuwd.

Op de Canarische Eilanden, de maatschappij biedt diensten tussen Lanzarote, Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, La Gomera, El Hierro en La Palma.

Met directferries.be krijgt u de mogelijkheid om Naviera Armas dienstregelingen en tarieven te bekijken, en om Naviera Armas ferry tickets te boeken. Wij zullen indien mogelijk Naviera Armas dienstregelingen en tarieven vergelijken met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Naviera Armas routes

Naviera Armas klantenrecensies.

 • "Ferry Lanzarote Gran Canaria"

  Een geweldige boottocht. Veel leuker dan vliegen. Het is alsof je een cruise maakt. Ik heb op het achterdek in het zonnetje gezeten. Er is ook nog een zwembadje voor als het te heet is. De boottocht is absoluut aan te bevelen.

  'Willem Winter' reiste met Naviera Armas

  Lees meer Lees minder
 • "Zeer goed"

  Niets op aan te merken

  'Anonieme' reiste met Naviera Armas

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht"

  Alles was prima. Alleen jammer dat wifi niet werkte.

  'Christiane' reiste met Naviera Armas

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht "

  Overtocht van Melila naar Motril; heel soepel veerlopen; heel nette boat!

  'Naima EL Omari' reiste met Naviera Armas

  Lees meer Lees minder