COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Panstar Cruise

PanStar Cruise verzorgt 3 overtochten per week tussen de Japanse stad Osaka en Busan, de grootste haven van Zuid-Korea.

De veerdienst werd in 2002 in gelanceerd en biedt een uitstekende manier van reizen tussen Zuid-Korea en Japan. Gezien de relatief geringe afstand tussen beide landen duurt de overtocht minder dan 24 uur.

De veerboot die wordt gebruikt op deze route, PanStar Dream, biedt fantastische voorzieningen. Het schip is een drijvend hotel van 12 verdiepingen en beschikt over een buffetrestaurant, cafetaria's, een ruime keuze aan cabines, animatie en een taxfree winkel. Tijdens de overtocht tussen Osaka en Busan kunt u bovendien genieten van schitterende uitzichten.

Direct Ferries biedt Panstar Cruise dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Panstar Cruise overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Panstar Cruise dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Aan boord Panstar Cruise

Alle Panstar Cruise routes