COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Tuana Maritime

Tuana Maritime biedt populaire veerdiensten aan tussen de haven van Fethiye aan de Turke Riviera en het Griekse eiland Rhodos.

Tuana Maritime werd in 2002 opgericht in Fethiye en heeft als doel om snelle veerdiensten te verzorgen die de verwachtingen van passagiers overtreffen. De overtocht tussen Turkijke en Rhodos duurt ongeveer 90 minuten en vindt in de periode tussen april en oktober vrijwel dagelijks plaats.

Tuana Maritime heeft de beschikking over twee moderne passagiersschepen genaamd Aegean Queen en Flying Poseidon.

Het vlaggenschip de Aegean Queen heeft voldoende capaciteit voor maar liefst 336 passagiers. De Flying Poseidong is een kleiner en sneller schip met voldoende ruimte voor ongeveer 125 passagiers. Gezien de snelle overtochten zijn de voorzieningen aan boord vrij bescheiden, maar onderweg kunt u koude drankjes en snacks kopen.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Tuana Maritime bekijken en Tuana Maritime veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Tuana Maritime bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.