Tuana Maritime
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tuana Maritime

Tuana Maritime biedt populaire veerdiensten aan tussen de haven van Fethiye aan de Turke Riviera en het Griekse eiland Rhodos.

Tuana Maritime werd in 2002 opgericht in Fethiye en heeft als doel om snelle veerdiensten te verzorgen die de verwachtingen van passagiers overtreffen. De overtocht tussen Turkijke en Rhodos duurt ongeveer 90 minuten en vindt in de periode tussen april en oktober vrijwel dagelijks plaats.

Tuana Maritime heeft de beschikking over twee moderne passagiersschepen genaamd Aegean Queen en Flying Poseidon.

Het vlaggenschip de Aegean Queen heeft voldoende capaciteit voor maar liefst 336 passagiers. De Flying Poseidong is een kleiner en sneller schip met voldoende ruimte voor ongeveer 125 passagiers. Gezien de snelle overtochten zijn de voorzieningen aan boord vrij bescheiden, maar onderweg kunt u koude drankjes en snacks kopen.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Tuana Maritime bekijken en Tuana Maritime veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Tuana Maritime bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.