COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Rostock - Trelleborg is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Alternatieven voor Rostock - Trelleborg

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Duitsland naar Zweden.

Rostock - Trelleborg Veerbootmaatschappij

  • 3 Sailings Daily 6 hr 15 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 6 hr
  • Get price

Rostock Trelleborg Veerboot klantenrecensies

 • "Slechte info"

  De boot naar Rostock vertok niet. Volgende boot vertrok 7 1/2 uur later maar geen garantie dat er plek en/of een hut was. Dit was een nachtboot. Slechte info van tt- line waar je en hoe je je moest melden. De boot zelf is prima (heenreis) maar info en service buiten slecht.

  'Peter Pan' travelled on Peter Pan

  Lees meer Lees minder
 • "Goed. In alles een vlotte afwerking."

  Personeel gaf goede en aanwijzingen., en goede informatie.

  'Peter Pan' travelled on Peter Pan

  Lees meer Lees minder
 • "Fijne overvaart "

  Een eerste keer overvaren, steeds een uitdaging.... wat komt er? Hoe zal het zijn? ..... toppi ervaring

  'Tom Sawyer' travelled on Tom Sawyer

  Lees meer Lees minder
 • "Tevreden "

  Alles verloopt prima. Vanaf boeking, tot en met boarding en overtocht.

  'Skåne' travelled on Skåne

  Lees meer Lees minder

Rostock naar Trelleborg Veerboot

De Rostock Trelleborg veerdienst verbindt Duitsland met Zweden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De TT Line veerdienst gaat tot 3 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 6 uur 15 minuten Terwijl de veerdienst van Stena Line vertrekt tot 3 keer per dag en duurt 6 uur.

Dus dat is een totaal van 42 overtochten per week op de Rostock Trelleborg route tussen Duitsland en Zweden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Rostock Gids

Rostock ligt in de Noord-Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern, aan de rivier de Warnow. De stad ligt ongeveer 12 kilometer ten zuiden van de Baltische Zeekust. In Rostock vindt u de Neuer Markt met het dertiende-eeuwse stadhuis in gotische stijl. Aan het stadhuis werden in de achttiende eeuw een barokke façade en banketzaal toegevoegd. Daarnaast staan er aan het plein ook nog prachtige pakhuizen uit de vijftiende en zestiende eeuw. Vroeger stonden er aan de rand van het plein nog meer oude gebouwen in Hanzestijl, maar deze werden in 1942 vernietigd tijdens luchtaanvallen. De Universiteit van Rostock werd opgericht 1419 en is een van de oudste universiteiten ter wereld.

De haven van Rostock is een van de grootste havens van Duitsland en behoort tot de belangrijkste havens van Europa. De haven is goed bereikbaar en beschikt over uitstekende voorzieningen zoals cafés, restaurants, winkels en een wisselkantoor. Vanuit Rostock vertrekken veerdiensten naar Gedser in Denemarken (vaartijd: 2 uur) en Trelleborg in Zwesen (vaartijd: 5 uur en 45 minuten). Daarnaast is de haven van Rostock het vertrekpunt voor de razendsnelle veerdienst naar Hank in Finland (vaartijd: 22 uur).


Trelleborg Gids

Trelleborg is de meest zuidelijke gelegen stad van Zweden en kan haar geschiedenis te herleiden tot de 13e eeuw, toen de stad gepresenteerd werd als een huwelijksgeschenk aan de Zweedse Prins Valdemar door de Deense koninklijke familie. De Denen hebben de stad teruggewonnen en zijn daar gebleven tot 1658 na de Zweedse overheersing. Trelleborg wordt vaak bezocht door mensen die reizen vanuit Zweden naar Duitsland vanwege de veerboten naar Rostock, Sassnitz, en Lübeck - Travemünde in Duitsland. Deze veerboten varen begon in 1897, met de Sassnitz lijn; de route naar Travemünde werd opgericht in 1962, terwijl de lijn naar het voormalige Oost-Duitse stad Rostock werd ingehuldigd na de val van de Berlijnse Muur in 1989. De veerboten vervoeren zowel passagiers op één dag reizen, auto's met gezinnen die op vakantie, en zwaar vrachtwagens op hun weg door Europa. In 1917, Lenin arriveerde per veerboot vanuit Sassnitz onderweg naar Rusland om de revolutie te leiden.