Rostock naar Trelleborg Veerboot

De Rostock Trelleborg veerdienst verbindt Duitsland met Zweden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Stena Line veerdienst gaat tot 3 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 6 uur Terwijl de veerdienst van TT Line vertrekt tot 3 keer per dag en duurt 6 uur.

Dus dat is een totaal van 42 overtochten per week op de Rostock Trelleborg route tussen Duitsland en Zweden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Rostock - Trelleborg Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Rostock Trelleborg tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Rostock Trelleborg boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Rostock Trelleborg Veerboot klantenrecensies

 • "Tevreden "

  Alles verloopt prima. Vanaf boeking, tot en met boarding en overtocht.

  'Wim' reisde mee op de route Rostock Trelleborg met Stena Line aan boord de Skåne

  Lees meer Lees minder
 • "Rostock-Trelleborg"

  Het eten van het buffet is heel goed en prima geprijsd. Zeer aardig personeel. De slaapcabine "deluxe" was lawaaiig en rook vreemd. De keiharde afzuiging ging de hele nacht door. Het matras van het bed was zo dun dat je de ijzeren balijnen er doorheen voelde. Amper geslapen dus. Wel leuk waren de ramen met uitzicht op zee. Misschien is de dag ferry eerder aan te bevelen.

  'Anonieme' reisde mee op de route Rostock Trelleborg met Stena Line aan boord de Mecklenburg Vorpommern

  Lees meer Lees minder
 • "Dagtrip"

  Het is ons prima bevallen aan boord van de Robin Hood. Vriendelijke bediening, schoon restaurant. De toiletten waren iets onfris maar dat ligt vaak aan het publiek. De voorziening voor honden, zandhoekje voor de behoefte is super!

  'Anonieme' reisde mee op de route Rostock Trelleborg met TT Line aan boord de Robin Hood

  Lees meer Lees minder
 • "Rostock Trelleborg"

  Prima prijs-kwaliteit verhouding, alleen het eten was niet denderend. Kan ook te maken hebben omdat het buiten het seizoen was....weinig keuze

  'Bernadette' reisde mee op de route Rostock Trelleborg met TT Line aan boord de Nils Holgersson

  Lees meer Lees minder

Rostock Gids

Rostock ligt in de Noord-Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern, aan de rivier de Warnow. De stad ligt ongeveer 12 kilometer ten zuiden van de Baltische Zeekust. In Rostock vindt u de Neuer Markt met het dertiende-eeuwse stadhuis in gotische stijl. Aan het stadhuis werden in de achttiende eeuw een barokke façade en banketzaal toegevoegd. Daarnaast staan er aan het plein ook nog prachtige pakhuizen uit de vijftiende en zestiende eeuw. Vroeger stonden er aan de rand van het plein nog meer oude gebouwen in Hanzestijl, maar deze werden in 1942 vernietigd tijdens luchtaanvallen. De Universiteit van Rostock werd opgericht 1419 en is een van de oudste universiteiten ter wereld.

De haven van Rostock is een van de grootste havens van Duitsland en behoort tot de belangrijkste havens van Europa. De haven is goed bereikbaar en beschikt over uitstekende voorzieningen zoals cafés, restaurants, winkels en een wisselkantoor. Vanuit Rostock vertrekken veerdiensten naar Gedser in Denemarken (vaartijd: 2 uur) en Trelleborg in Zwesen (vaartijd: 5 uur en 45 minuten). Daarnaast is de haven van Rostock het vertrekpunt voor de razendsnelle veerdienst naar Hank in Finland (vaartijd: 22 uur).

Trelleborg Gids

Trelleborg is de meest zuidelijke gelegen stad van Zweden en kan haar geschiedenis te herleiden tot de 13e eeuw, toen de stad gepresenteerd werd als een huwelijksgeschenk aan de Zweedse Prins Valdemar door de Deense koninklijke familie. De Denen hebben de stad teruggewonnen en zijn daar gebleven tot 1658 na de Zweedse overheersing. Trelleborg wordt vaak bezocht door mensen die reizen vanuit Zweden naar Duitsland vanwege de veerboten naar Rostock, Sassnitz, en Lübeck - Travemünde in Duitsland. Deze veerboten varen begon in 1897, met de Sassnitz lijn; de route naar Travemünde werd opgericht in 1962, terwijl de lijn naar het voormalige Oost-Duitse stad Rostock werd ingehuldigd na de val van de Berlijnse Muur in 1989. De veerboten vervoeren zowel passagiers op één dag reizen, auto's met gezinnen die op vakantie, en zwaar vrachtwagens op hun weg door Europa. In 1917, Lenin arriveerde per veerboot vanuit Sassnitz onderweg naar Rusland om de revolutie te leiden.