Rostock naar Trelleborg Veerboot

De Rostock Trelleborg veerdienst verbindt Duitsland met Zweden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Stena Line veerdienst gaat tot 5 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 6 uur Terwijl de TT Line veerdienst loopt tot 5 keer per dag met een duur van 6 uur.

Dus dat is een totaal van 10 overtochten per dag op de Rostock Trelleborg route tussen Duitsland en Zweden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Rostock naar Trelleborg Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Duitsland naar Zweden pagina.

Rostock - Trelleborg Veerbootmaatschappij

 • Stena Line
  • 5 Afvaarten / Dag 6 uur
  • Prijsaanvraag
 • TT Line
  • 5 Afvaarten / Dag 6 uur
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Rostock Trelleborg tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Rostock Trelleborg boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Rostock Trelleborg Veerboot klantenrecensies

 • "fijne boot reis"

  Fijne boot reis. alleen maar bepekte openind van het buffet om er een kop koffie te halen met een broodje of iets anders.

  'Kees' reisde mee op de route Rostock Trelleborg met TT Line

  Lees meer Lees minder
 • "Mooie start"

  Blijft altijd een indrukwekkend moment als een schip in de nacht de haven verlaat, het waren duidelijk geen vakantie pasengiers maar hoofdzakelijk mensen die voor hun beroep de overtocht pleegden. Des al niet te min verliep alles netjes en gecontroleerd we hebben een lekker biertje genuttigd voor in het restaurant. We hebben lekker geslapen en heerlijk gedouchd en fit aan onze reis naar de Noorkaap begonnen.

  'Eldert' reisde mee op de route Rostock Trelleborg met Stena Line aan boord de Skåne

  Lees meer Lees minder
 • "prima rustige overtocht"

  Fijn alternatief voor een hotel overnachting op onze reis naar Stockholm. Een avond doorbrengen in Rostock is leuk en vervolgens prima slapen op de veerboot om daarna de reis voort te zetten in Zweden. Erg blij en tevreden dat we deze keuze gemaakt hebben. Van de boot zelf hebben we niet veel meegemaakt; lekker geslapen in een ruime hut (gratis upgrade omdat hij bij lange na niet vol was)

  'Henk' reisde mee op de route Rostock Trelleborg met Stena Line aan boord de Skåne

  Lees meer Lees minder
 • "Reis Rostock naar Trelleborg"

  Een hele goede aanrader wanneer je naar Zweden wilt reizen, vakbekwaamheid van het personeel, en relaxed!

  'Beatrijs' reisde mee op de route Rostock Trelleborg met TT Line aan boord de Robin Hood

  Lees meer Lees minder

Rostock Gids

De Duitse stad Rostock ligt in de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern in het noorden van Duitsland en ligt aan de rivier de Warnow. Centrum van de stad ligt op ongeveer 12 km ten zuiden van de kust van de Oostzee. Een populaire attractie in de stad, en misschien wel een van de mooiste, is de Nieuwe Markt (Neuer Markt). De 13e-eeuwse, gotische stadhuis is er ook en interessant had een barokke gevel en banketzaal toegevoegd in de 18e eeuw. Er zijn ook zes, 15e en 16e eeuw gerestaureerd geveltophuizen op het plein. De stad gebruikte voorbeelden van huizen gebouwd in de Hanzestad stijl, die het plein begrensde, hoewel ze werden allemaal vernietigd door luchtaanvallen in 1942. De stad is ook de thuisbasis van de Universiteit van Rostock, die werd opgericht in 1419 en is een van de oudste universiteiten in de wereld.

De haven van Rostock is de grootste van het land en is uitgegroeid tot één van Europa's meest belangrijk haven. De haven heeft uitstekende wegverbindingen en faciliteiten, waaronder cafés, restaurants, winkels en een wisselkantoor. Veerdiensten het gebruik van de haven vertrekken naar Gedser in Denemarken, met een 2 uur vaartijd, Trelleborg in Zweden (5 uur en 45 minuten) en een super snelle ferry naar Hank in Finland met een 22 uur vaartijd.

Trelleborg Gids

Trelleborg is de meest zuidelijke gelegen stad van Zweden en kan haar geschiedenis te herleiden tot de 13e eeuw, toen de stad gepresenteerd werd als een huwelijksgeschenk aan de Zweedse Prins Valdemar door de Deense koninklijke familie. De Denen hebben de stad teruggewonnen en zijn daar gebleven tot 1658 na de Zweedse overheersing. Trelleborg wordt vaak bezocht door mensen die reizen vanuit Zweden naar Duitsland vanwege de veerboten naar Rostock, Sassnitz, en Lübeck - Travemünde in Duitsland. Deze veerboten varen begon in 1897, met de Sassnitz lijn; de route naar Travemünde werd opgericht in 1962, terwijl de lijn naar het voormalige Oost-Duitse stad Rostock werd ingehuldigd na de val van de Berlijnse Muur in 1989. De veerboten vervoeren zowel passagiers op één dag reizen, auto's met gezinnen die op vakantie, en zwaar vrachtwagens op hun weg door Europa. In 1917, Lenin arriveerde per veerboot vanuit Sassnitz onderweg naar Rusland om de revolutie te leiden.