Sea Dreams
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Sea Dreams

Sea Dreams is een Griekse veerbootmaatschappij, gevestigd in de Dodekanesos. Het bedrijf biedt overtochten aan tussen de verschillende eilanden van de Dodekanesos en verzorgt internationale veerdiensten naar Marmaris aan de Turkse Rivièra.

Sea Dreams begon in 1960 met het aanbieden van overtochten vanuit Rhodos naar het buureiland Symi. Sinds 1994 is het routenetwerk uitgebreid met zowel binnenlandse overtochten als overtochten naar Turkije. Het bedrijf beschikt over talrijke International Safety Management certificaten om uw veiligheid te waarborgen.

Het vlaggenschip van Sea Dreams heeft de toepasselijke naam Symi gekregen. Deze passagiersveerboot vaart dagelijks tussen Symi en Rhodos. Aan boord is plaats voor 800 passagiers en 60 voertuigen. Het schip beschikt over airco, een snackbar, televisieruimte en live muziek. Voor de overtochten naar Marmaris wordt gebruikgemaakt van de King Saron, een moderne en stijlvolle catamaran met plaats voor 510 passagiers. Passagiers kunnen vanaf het buitendek genieten van prachtige uitzichten over de Egeïsche Zee of drankjes en snacks bestellen aan de bar.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Sea Dreams raadplegen en Sea Dreams veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Sea Dreams ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Aan boord Sea Dreams

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.