COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Pozzuoli - Ischia is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Gulf of Napoli.

Pozzuoli - Ischia Veerbootmaatschappij

  • 24 Sailings Weekly 1 hour
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 1 hour 5 min
  • Get price

Pozzuoli Ischia Veerboot klantenrecensies

 • "Overtocht Ischia "

  Prima begeleiding met duidelijke mails en routebeschrijvingen 

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "OVERTOCHT NAAR ISCHIA"

  De overtocht is perfect verlopen, zeer stipt. Wij waren te vroeg aangekomen en we hebben mogen inschepen op een vroegere overvaart.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Uitstekend."

  Eerste keer met de ferry van Pozzuoli naar Ischia. Alles uitstekend verlopen. Op tijd zowel heen als terug. Aan boord alles goed verzorgd. Je kunt er rustig in de lounge zitten, of aan dek kijken. Zeer aan te bevelen.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Prima"

  Prima. Keurige aanwijzingen. Beetje hectisch bij aan boord gaan maar voor de rest prima

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Pozzuoli naar Ischia Veerboot

De Pozzuoli Ischia veerdienst verbindt Italië met Gulf of Napoli en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Medmar veerdienst gaat tot 24 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 hour Terwijl de veerdienst van Caremar vertrekt tot 14 keer per week en duurt 1 uur 5 minuten.

Dus dat is een totaal van 38 overtochten per week op de Pozzuoli Ischia route tussen Italië en Gulf of Napoli. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Pozzuoli Gids

Pozzuoli is een stad op de Brandende schiereiland en is gelegen in de provincie Napels in de Italiaanse regio Campania. Pozzuoli is erg belangrijk geweest tijdens de Griekse en Romeinse tijd, en zijn geschiedenis is nog steeds zichtbaar in alle uithoeken van de stad. Deze stad is ook bekend om het vreemde fenomeen genaamd Bradyseïsme: de vulkanische activiteit, gedreven door de druk van ondergrondse gassen, waardoor de stad stijgt en daalt ten opzichte van de zeespiegel.

Een van de belangrijkste attracties in de stad is de Macellum van Pozzuoli, vroeger een markt gebouw van de Romeinse kolonie. Het gebouw werd voor het eerst opgegraven in de 18e eeuw, en de een standbeeld van Serapis werd ontdekt. Het gebouw wordt ten onrechte aangemerkt als serapeum van de stad of de Tempel van Serapis. De boulevard is een van de meest bezochte plaatsen in de stad en is het centrum van Phlegraean nachtleven. Op de boulevard vindt u bars, restaurants, pizzeria's, ijssalons en de coolste clubs.

Vanuit de haven van de stad vertrekken schepen naar Ischia, Casamicciola en Procida.


Ischia Gids

Ischia is het grootste van de drie eilanden gelegen voor de kust van Napels en meer dan zijn eigen houdt met de schoonheid van het eiland oprijst uit de azuurblauwe wateren van de Tyrrheense Zee. De andere eilanden in de Brandende eilanden, zijn Procida en Capri. Ischia lijkt een miljoen mijl weg van de drukte en geladen straten van Napels, maar in werkelijkheid is het slechts een korte ferry rit van het hotel, en houdt genoegens voor de meest onverschrokken of timide van reizigers. Het eiland heeft ongeveer 40 km van de kustlijn die meer dan voldoende mogelijkheden voor zonovergoten ontspanning bieden de bezoekers. Landinwaarts, bergachtig terrein wacht op degenen die genieten van het klimmen. De vreedzame plezier van de vruchtbare vulkanische glooiende heuvels bieden minder energiek wandelaars de kans om een panoramisch uitzicht over het eiland krijgen zonder stromend kortademig. Voor de meer stedelijke gelijkgestemde bezoeker is er de elegante, autovrije stadje Sant'Angelo met zijn karakteristieke boetiekjes, lokaal aardewerk en handgemaakte koopwaar.

Vanuit de haven van Ischia vertrekken veerboten naar Napels, Pozzuoli en Procida.