COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

CTN Ferries

CTN Ferries, oftewel Compagnie Tunisienne de Navigation, verbindt al meer dan vier decennia lang de voornaamste havens van Tunesië via de Middellandse Zee met de havens op het vasteland van Europa.

Sinds de oprichting in 1959 is CTN Ferries haar vloot blijven ontwikkelen waardoor het bedrijf in staat is om een geweldige service te bieden op het gebied van frequentie, reiservaring en prijs-kwaliteitverhouding.

CTN Ferries biedt regelmatige veerdiensten aan tussen Tunesische havens en havens aan de Noord-Middellandse Zee. Het bedrijf beschikt over een moderne vloot van 6 schepen voor zowel goederen- als personenvervoer. De 2 grootste veerboten, Carthago en Tanit, zijn goed uitgerust en bieden reizigers een comfortabele, luxueuze en aangename reis.

Onder de voorzieningen aan boord bevinden zich onder andere een receptie, bar, koffiehoek, kinderspeelkamer, zwembad, jacuzzi, restaurants en taxfree winkels.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van CTN Ferries bekijken en CTN Ferries veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van CTN Ferries bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle CTN Ferries routes