Minoan Lines

Minoan Lines is een Griekse rederij die behoort tot de grootste veerbootmaatschappijen van Europa. Passagiers reizen comfortabel en snel naar binnen- en buitenlandse havens.

Minoan Lines beschikt over een vloot van moderne en snelle veerboten. Het bedrijf is sinds de oprichting in 1972 doorlopend bezig met het verbeteren van haar kwaliteit en service.

De vloot bestaat uit de snelste veerboten van het Middellandse Zeegebied. Aan boord wordt u verwelkomd door ervaren medewerkers die ervoor zorgen dat uw reis soepel verloopt. De veerboten beschikken over uitstekende voorzieningen waaronder een ruime keuze aan cabines, lounges, bars, winkels, speelruimtes voor kinderen, zwembaden, disco's, bioscopen en nog veel meer. Een overtocht met Minoan Lines kunt u vergelijken met een verblijf in een luxe resort. Uw vakantie begint al zodra u aan boord stapt.

Directferries.be biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Minoan Lines snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Minoan Lines routes

Minoan Lines klantenrecensies.

 • "prima bootreis"

  Heb deze trip met mijn hondje gedaan, was allemaal prima geregeld. Hut goed, schoon en ruimte genoeg

  'Carin' reiste met Minoan Lines aan boord de Cruise Olympia

  Lees meer Lees minder
 • "Prettige reis"

  Onze reis met de Cruise Europa en de Cruise Olympia hebben wij als zeer prettig ervaren. Onze hut was netjes en schoon en ook de voorzieningen aan boord waren goed geregeld. Alles was duidelijk en de reistijden klopten. Wij zijn dus zeer tevreden!

  'Arnoud' reiste met Minoan Lines aan boord de Cruise Europa/Cruise Olympia

  Lees meer Lees minder
 • "Aanrader"

  Leuke tijd gehad aan boord.

  'Jarir' reiste met Minoan Lines aan boord de Cruise Olympia

  Lees meer Lees minder
 • "aangename manier van reizen"

  Wel rekening mee houden dat dit een veerboot is en geen luxe cruiser. Slapen doet u best in een cabine, maar dat is niet goedkoop. In het zwembad was geen water, het eten in de self service en in het restaurant is ok, zonder meer.

  'Eden' reiste met Minoan Lines aan boord de Cruise Europa/Cruise Olympia

  Lees meer Lees minder