COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Minoan Lines

Minoan Lines is een Griekse ferry maatschappij die passagiers in comfort en veiligheid vervoert.

Minoan Lines verbindt momenteel de Italiaanse havensteden Venetië en Ancona met de Griekse havens van Patras, Corfu en Igoumenitsa.

Minoan Lines heeft een vloot die bestaat uit moderne hogesnelheidsschepen. Alle Minoan Lines ferries bieden een kwaliteit aan service, veiligheid en comfort voor passagiers.

Aan boord vindt u uitstekende faciliteiten, zoals een ruime keuze aan hutten, een aantal lounges en bars, winkels, kinderspeelplekken, een zwembad, een disco, bioscoop en nog veel meer. Reizen met Minoan Lines kunt u vergelijken met een verblijf in een 'holiday resort'. Uw vakantie begint op het moment dat u aan boord stapt.

Minoan Lines heeft vanaf het begin af aan klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Met Directferries.nl kunt u Minoan Lines reistijden opzoeken, een Minoan Lines boeking majen of zoeken naar Minoan Line Ferry tickets en prijzen online.

Alle Minoan Lines routes

Minoan Lines klantenrecensies.

 • "zeer tevreden"

  pluspunten : Heel mooie ferry, Alles correct op tijd, Zeer zuivere cabine, Vriendelijke bemanning. minpuntje : Met onze kleine heel rustige hond mochten we enkel op het bovendek niet in een van de restaurants die er nochtans uitnodigend uitzien. De restaurants zijn zeer ruim en een klein hoekje waar mensen met hun hondje zouden kunnen zitten zou volgens mij voor veel passagiers een enorme meerwaarde geven aan de overtocht.

  Lees meer Lees minder
 • "Ferry Griekenland-Italie"

  Goede vaart met geen vertraging

  Lees meer Lees minder
 • "Tevreden"

  Wij zijn zeer tevreden over e.a. Gaan volgend jaar zeer weer mee!!

  Lees meer Lees minder
 • "prima bootreis"

  Heb deze trip met mijn hondje gedaan, was allemaal prima geregeld. Hut goed, schoon en ruimte genoeg

  Lees meer Lees minder