AML
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

AML

Africa Morocco Link (AML) verzorgt dagelijkse overtochten tussen de haven van Tanger Med op de noordelijkste punt van Marokko en de stad Algeciras in Zuid-Spanje.

Sinds de allereerste overtocht in 2016 doet AML er alles aan om pasagiers een betrouwbare en betaalbare veerdienst te bieden aan zowel passagiers als hun voertuigen. AML verzorgt iedere dag maximaal 8 overtochten.

Het bedrijf is het resultaat van de samenwerking tussen de bank BMCE en het Griekse scheepvaartbedrijf Attica. Vandaar dat de veerboot Diagoras heet. Het vaartuig heeft voldoende capaciteit voor bijna 1500 passagiers en 400 voertuigen. De maximumsnelheid is 21,5 knopen. Hierdoor reizen passagiers snel en comfortabel over de Straat van Gibraltar.

Diagoras is modern ingericht en beschikt over 131 luxe cabines. Gasten kunnen genieten van entertainment of winkelen in een van de vele winkels aan boord. Daarnaast bevinden zich aan boord een restaurant en verschillende bars waar u kunt kiezen uit een groot aanbod van warme en koude versnaperingen.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van AML bekijken en AML veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van AML bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

AML klantenrecensies.

  • "Alles is goed geregeld en zonder problemen verlopen "

    Goed geregeld en een fijne boot 

    Lees meer Lees minder
  • "goede boot"

    snelle boot en goede service

    Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.