COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Kapellskar - Paldiski is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Zweden naar Estland.

Kapellskar - Paldiski Veerbootmaatschappij

  • 8 Sailings Weekly 8 hr 30 min
  • Get price

Kapellskar Paldiski Veerboot klantenrecensies

 • "Nachtvaart"

  Goede reis gehad, enkel het plaatsje met de ligstoelen was te koud, we zijn dan in de bar gaan slapen. Mvg hilde

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Vlotte overtocht"

  Jammer van de onverwachte en onverklaarbare prijsstijgingen, maar verder prima! Uitgebreid ontbijtbuffet

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Happy travellers!"

  We enjoyed all aspects of our trip = planning, chicking in and the ferry boat itself. Top!

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Kapellskar naar Paldiski Veerboot

De Kapellskar Paldiski veerdienst verbindt Zweden met Estland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, DFDS Seaways. De veerdienst gaat maximaal 8 keer per week met een vaartijd van ongeveer 8 uur 30 minuten.

Kapellskar Paldiski vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kapellskar Gids

Kapellskar is een stad en haven gelegen op ongeveer 90 km afstand ten noorden van Stockholm in Zweden.
De stad ligt aan de Oostzee kust en wordt bediend door een regelmatige passagier veerdienst naar Mariehamn, Naantall en Paldiski. Kapellskär is de meest noordelijke haven van "de havens van Stockholm", is een van de grootste roro-havens, en belangrijk voor zowel passagiers en vrachtschepen naar en van Stockholm/Mälardalen, Finland, Noorwegen, Rusland en de Baltische staten. De haven heeft een zeer korte aanvliegroute, waardoor het zeer aantrekkelijk is voor snelle afvaarten en turnarounds naar Finland, Estland en Åland. Check-in begint 1 uur vóór vertrek.

De stad ligt in Norrtalje gemeente, in Stockholm, Oost- centraal Zweden. Zijn zetel is gevestigd in de stad van Norrtalje. Het is het grootste en meest noordelijke gemeente van Stockholm en werd opgericht in 1971 door de samenvoeging van een aantal voormalige gemeenten. Veel van de huizen in Norrtälje zijn zomerhuisjes, alleen bewoond tijdens de zomer. Dit is te danken aan de geografische ligging van de archipel van Stockholm, waardoor het een populair bestemming is voor Stockholmers en toeristen.


Paldiski Gids

De stad Paldiski was een voormalige Russische marinebasis, en is gelegen op het schiereiland Pakri in het noordwesten van Estland, op ongeveer 50 km van Tallinn. De Estse uitspraak, Paldiski, werd de officiële naam van de stad in 1933. In 1962, Paldiski werd een Sovjet marine kernonderzeeër opleidingscentrum. De stad had twee grondgebonden kernreactoren en was de grootste dergelijke faciliteit in de Sovjet-Unie. Vanwege het belang, werd de hele stad afgesloten met prikkeldraad tot de laatste Russische oorlogsschip liet in augustus 1994. De Pakri schiereiland staat bekend om zijn spectaculaire kalkstenen kliffen en de nabijgelegen gezinsvriendelijke stranden. Het heeft Estland de hoogste vuurtoren en is ook de thuisbasis van zeldzame zwarte zeekoeten, die eruit zien als kleine pinguïns. Het is daarom aantrekkelijk voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in de natuur en vogels spotten.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Hanko in Finland, Lübeck in Duitsland en Kapellskar in Zweden.