Ionian Seaways
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Ionian Seaways

Ionian Seaways

Ionian Seaways verbindt het populaire Griekse eiland Corfu met Albanië, met regelmatige dagelijkse diensten gedurende het hele jaar. De dienst verbindt Corfu met de populaire bestemming Saranda aan de zuidwestkust van het land. De frequentie van de overtochten is afhankelijk van of u in het laag-, midden- of hoogseizoen reist. Op het hoogtepunt zijn er zes afvaarten, in beide richtingen, drie in het middenseizoen en één in het laagseizoen, de wintermaanden.

De reis tussen de twee bestemmingen kan zo weinig tijd in beslag nemen, ongeveer 30 minuten dankzij de hogesnelheids draagvleugelbootvloot van Ionian Seaways. Als u uw auto neemt, duurt het ongeveer 70 minuten om die service te voltooien. In samenwerking met Finikas Lines bestaat de vloot uit zes schepen, vier passagiersschepen en twee autoveerboten. De capaciteit van deze schepen varieert van 124 tot 300 reizigers.

Bekijk Ionian Seaways dienstregelingen, prijzen en boek Ionian Seaways ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Ionian Seaways ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Ionian Seaways routes and ports

Ionian Seaways klantenrecensies.

 • "Ferry trip Corfu—Saranda-Corfu"

  Very lovely experience with Ionian Seaways. Very well arranged on both occasions and very professional and friendly crew!!

  Lees meer Lees minder
 • "Vlotte overtocht."

  Vlotte check inn, vriendelijk personeel, verzorgde vloot. Zeker een aanrader.

  Lees meer Lees minder
 • "Saranda"

  Very good.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.