Sami naar Ithaka Veerboot

De Sami Ithaka veerdienst verbindt Kefalonia met Ionische Eilanden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Kefalonian Lines veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 25 minuten Terwijl de veerdienst van Levante Ferries vertrekt tot 14 keer per week en duurt 20 min.

Dus dat is een totaal van 21 overtochten per week op de Sami Ithaka route tussen Kefalonia en Ionische Eilanden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Sami - Ithaka Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Sami Ithaka tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Sami Ithaka boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Sami Gids

De Griekse stad Sami ligt aan de noordoostkust van het eiland Kefalonia. De stad heeft een drukke werkende haven, gelegen op ongeveer 20 km van Argostoli, de hoofdstad van het eiland. Het pittoreske stadje ligt aan een brede baai met een lange bomen omzoomde waterkant en heeft een prachtig uitzicht over naar het naburige eiland Ithaka. Er zijn een aantal bars, restaurants en tavernes gelegen langs de boulevard waar de dag van de visserijzone vangst vaak te zien is op het display. Dichtstbijzijnde strand van de stad, Antisamos strand, ligt op korte loopafstand van de stad en heeft een lange strook van witte steentjes en het is geweldig om te zwemmen in. Karavomilos strand ligt op 2 km afstand van de stad en de Aghia Efimia resort, 8 km van Sami.

Het eiland heeft twee ferry havens samen met een cruise aanlegsteiger. Griekse veerboten zijn sterk verbeterd door de jaren heen en nu een overtocht naar het vasteland, voor een dagje winkelen in Patras is een echte traktatie.