Piraeus naar Agistri Veerboot

De Piraeus Agistri veerdienst verbindt Athene met Saronische Eilanden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Saronic Ferries veerdienst gaat tot 3 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 1 uur 40 minuten Terwijl de veerdienst van Aegean Flying Dolphins vertrekt tot 1 keer per week en duurt 55 min.

Dus dat is een totaal van 22 overtochten per week op de Piraeus Agistri route tussen Athene en Saronische Eilanden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Piraeus - Agistri Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Piraeus Agistri tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Piraeus Agistri boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad in Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Egina in de regio Attica en maakt deel uit van het stedelijke gebied rondom Athene. Het centrum van Athene ligt op ongeveer 12 km van Piraeus. Het centrum van Piraeus is druk met verkeer en niet erg toeristisch. De stad beschikt over bankkantoren, openbare gebouwen, voetgangersgebieden en winkelstraten. De wijken rondom de jachthaven van Zea en de haven van Mikrolimano zijn aantrekkelijker en bieden een ruime keuze aan restaurants, cafés en bars.

Piraeus is de belangrijkste haven van Griekenland en de derde grootste haven ter wereld. De haven speelt een belangrijke rol binnen de maritieme industrie en vormt de thuisbasis voor de Griekse koopvaardij. Na een recente renovatie is de kwaliteit van de voorzieningen in de haven aanzienlijk verbeterd. In de haven bevinden zich geldautomaten, wisselkantoren, restaurants, cafés, bars een aantal reisbureaus die veerboottickets verkopen. Vanuit Piraeus vertrekken veerboten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos, het oostelijke deel van Griekenland en verschillende bestemmingen aan de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.

Agistri Gids

Agistri is een Grieks eiland dat slechts 55 minuten van de haven van Piraeus ligt en op een steenworp afstand van het eiland Aegina. Het eiland ligt in de Saronische Golf en is bedekt met planten en bomen, met pijnbomen "aanraken" zijn kristal blauwe water. Vier gemeenschappen op het eiland, Megalochori, Skala, Limenaria en Metochi zijn ideaal voor heerlijke zomervakantie. Het verkennen van het eiland vindt u dennenbossen, zandstranden, kristalhelder water, traditionele kleuren, rust te vinden. Het eiland heeft ook een levendige nacht tijd economie voor die bezoekers die genieten van gezellige bars en clubs.

Alle veerboten en Flying Dolphins naar Agistri afwijken van Gate 8 in de haven van Piraeus. Het eiland kan vanaf Aegina worden bereikt door een aantal boten in slechts tien minuten. Deze veerboten zijn de Angistri Express en een aantal kleine "watertaxi's".