COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Wasaline

De Finse veerbootmaatschappij verzorgt veerdiensten tussen Vaasa aan de westkust van Finland en Umea in Zweden.

De veerdiensten van Wasaline zijn zeer populair. Aan boord van de Wasa Express reist u snel en comfortabel over de Botnische Golf tussen Finland en Zweden.

De Wasa Express beschikt over 3 verschillende restaurants waar u overheerlijke Scandinavische gerechten kunt bestellen terwijl u geniet van prachtige uitzichten over de Kvarkenarchipel. Aan boord is ruimte voor 850 passagiers, 150 auto's en 65 vrachtwagens. Het schip werd in 2013 te water gelaten en heeft geweldige voorzieningen zoals een goed gesorteerde winkel, 60 luxe cabines met eigen toilet en douche en verschillende vergaderruimtes.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Wasaline raadplegen en Wasaline veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Wasaline ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Wasaline routes