COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Tanah Merah - Bandar Bentan Telani is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Singapore naar Bintan Island.

Tanah Merah - Bandar Bentan Telani Veerbootmaatschappij

  • 11 Sailings Weekly 1 hour 10 min
  • Get price

Tanah Merah Bandar Bentan Telani Veerboot klantenrecensies

 • "Prima geregeld"

  Alles verliep vlot en goed. Netjes geregeld. Eten en drinken te koop aan boord. Alleen vanuit Bintan naar Singapore terug had men geen immigratieformulier verstrekt bij het ophalen van de tickets of op de boot. Deze moesten we in Singapore bij de immigratiedienst nog invullen. Verder een goede reis gehad.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Tanah Merah naar Bandar Bentan Telani Veerboot

De Tanah Merah Bandar Bentan Telani veerdienst verbindt Singapore met Bintan Island. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Bintan Resort Ferries. De veerdienst gaat maximaal 11 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 10 minuten.

Tanah Merah Bandar Bentan Telani vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Tanah Merah Gids

De regio Tanah Merah is gelegen in het oosten van Singapore en bestaat voornamelijk uit particuliere woningen, lichte industriële parken en country clubs. Ook gelegen in de buurt van de East Coast Park. Het land werd in de jaren 1970 toen de meeste van de regio heuvels werden geëgaliseerd en in zee gedumpt. Tevens bevindt zich op de landaanwinning is de East Coast Parkway. De Temasek Primary School staat waar de Tanah Merah Kechil klif stond. Op de kruising van Bedok South Avenue en Upper East Coast Road aan de ene kant, en aan de New Upper Changi Road aan de andere, is waar de heuvels plotseling beëindigen.

Er zijn een aantal transportroutes die voorsteden van de regio bedienen waardoor het voor iedereen toegankelijk maakt. Nieuwe Upper Changi Road, die door de woonwijk van Tanah Merah loopt, biedt een aantal busdiensten, waarvan sommige reizen lange afstanden.

Het gebied is ook de thuisbasis van de Tanah Merah Ferry Terminal met regelmatige diensten naar het Indonesische Riau.


Bandar Bentan Telani Gids

Bandar Bentan Telani ligt op het westelijke punt van de Bintan Resorts. Bintan Resorts verwijst gewoonlijk naar het gebied aan de noordelijke kust van het Indonesische eiland Bintan. De meeste toeristen komen om zijn serene karakteristieke, waar ze kunnen lekker luieren aan het strand, genieten van de spa, golfen en ploeteren in de watersport. Het gebied is veel meer een familie-georiënteerde bestemming die vijf onafhankelijk eigendom van en wordt geëxploiteerd strand, vier ontwerper golfbanen, evenals een scala aan recreatieve faciliteiten en attracties gelegen binnen het resorts heeft. Het gebied is gescheiden van de rest van Bintan door dichte bossen en checkpoints.

Bintan Island of Negeri Segantang Lada is een eiland in de Riau archipel van Indonesië. Het is onderdeel van de Riau, waarvan het kapitaal, Tanjung Pinang, ligt in het zuiden van het eiland en is de belangrijkste gemeenschap van het eiland. Haar administratieve regio is aangewezen de Bintan Regency, een van de zes administratieve regio's van de provincie Riau. De stad van Tanjung Pinang is een autonoom gebied binnen het Bintan Island.

De overtocht van Tanah Merah Ferry Terminal in Singapore naar Bandar Bentan Telani duurt ongeveer 45 minuten.