Joy Cruises
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Joy Cruises

Joy Cruises

Joy Cruises biedt veerdiensten van en naar de eilanden van de Ionische Zee, die de schilderachtige Ionische eilanden Corfu en Paxi met elkaar verbinden.

Sinds ze met de operatie zijn begonnen, is hun belangrijkste doel altijd geweest om veilig en betrouwbaar vervoer te bieden aan de lokale bevolking en internationale toeristen die de Ionische eilanden willen bezoeken. Op dit moment bestaat hun vloot uit twee schepen genaamd Ilida Dolphin en Azimout, die de klanten veilig vervoeren tussen deze twee Ionische eilanden.

Passagiers die reizen met Joy Cruises kunnen vanaf het open dek genieten van een adembenemend uitzicht op de Ionische Zee. Er is ook voldoende comfortabele zitgelegenheid benedendeks, met vriendelijk personeel. cHuisdieren zijn ook welkom aan boord.

Direct Ferries helpt je de beste prijzen te vinden voor Joy Cruises ferry tickets. We zullen Joy Cruises ook vergelijken met andere ferrymaatschappijen.

Directferries.be biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Joy Cruises snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.