Sandefjord naar Stromstad Veerboot

De Sandefjord Stromstad veerdienst verbindt Noorwegen met Zweden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Fjord Line veerdienst gaat tot 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van Color Line vertrekt tot 4 keer per dag en duurt 2 uur 30 min.

Dus dat is een totaal van 42 overtochten per week op de Sandefjord Stromstad route tussen Noorwegen en Zweden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Sandefjord - Stromstad Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Sandefjord Stromstad tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Sandefjord Stromstad boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Sandefjord Gids

De Noorse stad Sandefjord ligt in Vestfold County en is zijn administratief centrum. De stad is bekend om zijn Viking geschiedenis en voor de lucratieve walvisvaart die hem tot één van de rijkste steden in Noorwegen. De graf van Gokstadhaugen werd gevonden in Sandefjord en is een van de belangrijkste Viking vindt in Noorwegen. De Gokstadschip is nu te bezichtigen in het Vikingschip Museum in Oslo. De stad is ook de thuisbasis van de derde grootste koopvaardij vloot in Noorwegen.

Er is een ruime keuze aan winkels, restaurants en kooien in de stad en op basis van een aantal gidsen is de thuisbasis van de beste gastronomische restaurant van Noorwegen, dat is gevestigd in een modern gebouw vlak bij de haven. Bezoekers zullen ook verliefd op de stad charmante centrum met zijn mooie mix van moderne en oude gebouwen.

Veerdiensten vanuit de haven van de stad vertrekken naar Strömstad en naar andere bestemmingen langs de Noorse kust.

Stromstad Gids

De Zweedse stad Strömstad ligt in Strömstad gemeente in Västra Götaland. Strömstad werd opgericht in 1500, door de monding van de rivier Strömsån. Timber al lang vervoerd langs de rivier en een groot aantal schepen voeren hier om hout te kopen. Stromstad al snel een naam voor zichzelf als een belangrijke scheepvaart stad, en tijdens de grote haring vissen tijdperk, in de tweede helft van de 18e eeuw, de handel bloeide. Tegelijkertijd werd de basis gelegd voor wat later het belangrijkste symbool van Strömstad geworden; het kuuroord Strömstad. Bukten is Strömstad oudste resterende kwart. De gebouwen zijn er geschakelde woningen die werden gekozen omdat deze waren lage gebouwen en bood uitzicht over de haven en de boten. Ze werden gebouwd tijdens het einde van de 18de en het geheel van de 19e eeuw. Buktegatan is Strömstad enige overgebleven geplaveide straat en volgens de plaatselijke legende, de vrouwen die in de huizen woonden langs de straat gedragen alle stenen er zelf.

Vanuit de haven van de stad, ferry's kunnen worden genomen naar Sandefjord, met een vaartijd van ongeveer 2 uur en 30 minuten.