COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Sandefjord - Stromstad is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Noorwegen naar Zweden pagina.

Aan boord van de schepen

Sandefjord - Stromstad Veerbootmaatschappij

  • 4 Afvaarten / Dag 2 uur 30 min
  • Prijsaanvraag
  • 14 Afvaarten / Week 2 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Sandefjord Stromstad Veerboot klantenrecensies

 • "Een goed alternatief"

  Een zeer goed alternatief voor wie Noorwegen ten zuiden van Oslo bezoekt en vandaar terug wil naar Zweden. Je bespaart je veel autokilometers en om de kosten hoef je het niet te laten. Wij betaalden voor 2 personen + auto € 20,50 (voor 2,5 uur varen). De maatschappij moet het dan ook hebben van de verkopen aan boord: het schip is een drijvend warenhuis. Daar kun je zoveel uitgeven als je wilt, maar pas op met de prijzen: taxfree is niet echt taxfree.

  'MS Oslofjord' travelled on MS Oslofjord

  Lees meer Lees minder
 • "Weekend weg"

  Wat een mooie ervaring

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Sandefjord naar Stromstad Veerboot

De Sandefjord Stromstad veerdienst verbindt Noorwegen met Zweden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Color Line veerdienst gaat tot 4 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 2 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van Fjord Line vertrekt tot 14 keer per week en duurt 2 uur 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 42 overtochten per week op de Sandefjord Stromstad route tussen Noorwegen en Zweden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Sandefjord Gids

De Noorse stad Sandefjord ligt in Vestfold County en is zijn administratief centrum. De stad is bekend om zijn Viking geschiedenis en voor de lucratieve walvisvaart die hem tot één van de rijkste steden in Noorwegen. De graf van Gokstadhaugen werd gevonden in Sandefjord en is een van de belangrijkste Viking vindt in Noorwegen. De Gokstadschip is nu te bezichtigen in het Vikingschip Museum in Oslo. De stad is ook de thuisbasis van de derde grootste koopvaardij vloot in Noorwegen.

Er is een ruime keuze aan winkels, restaurants en kooien in de stad en op basis van een aantal gidsen is de thuisbasis van de beste gastronomische restaurant van Noorwegen, dat is gevestigd in een modern gebouw vlak bij de haven. Bezoekers zullen ook verliefd op de stad charmante centrum met zijn mooie mix van moderne en oude gebouwen.

Veerdiensten vanuit de haven van de stad vertrekken naar Strömstad en naar andere bestemmingen langs de Noorse kust.


Stromstad Gids

De Zweedse stad Strömstad ligt in Strömstad gemeente in Västra Götaland. Strömstad werd opgericht in 1500, door de monding van de rivier Strömsån. Timber al lang vervoerd langs de rivier en een groot aantal schepen voeren hier om hout te kopen. Stromstad al snel een naam voor zichzelf als een belangrijke scheepvaart stad, en tijdens de grote haring vissen tijdperk, in de tweede helft van de 18e eeuw, de handel bloeide. Tegelijkertijd werd de basis gelegd voor wat later het belangrijkste symbool van Strömstad geworden; het kuuroord Strömstad. Bukten is Strömstad oudste resterende kwart. De gebouwen zijn er geschakelde woningen die werden gekozen omdat deze waren lage gebouwen en bood uitzicht over de haven en de boten. Ze werden gebouwd tijdens het einde van de 18de en het geheel van de 19e eeuw. Buktegatan is Strömstad enige overgebleven geplaveide straat en volgens de plaatselijke legende, de vrouwen die in de huizen woonden langs de straat gedragen alle stenen er zelf.

Vanuit de haven van de stad, ferry's kunnen worden genomen naar Sandefjord, met een vaartijd van ongeveer 2 uur en 30 minuten.