Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Holyhead Veerboot Haven

  • Holyhead Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Holyhead vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Holyhead Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Holyhead Veerdiensten

Holyhead Gids

Holyhead Gids

De vereniging van Groot-Brittannië met Ierland in 1800 genoodzaakt om de weg van Londen naar Dublin te verbeteren en tegen die tijd ontstond Holyhead als de primaire poort met toegang tot de zee, wegens het feit dat het dichtstbijzijnde punt is op de Britse kust naar Ierland. Het centrum van de stad bevind zich rond de Sint Cybi van de kerk, gebouwd in een van Europa's enige drie-ommuurde Romeinse forten (de vierde wand is de zee, gebruikt om naar het fort one binnen te gaan). De Romeinen bouwden ook een vuurtoren bovenaan de Holyhead Berg in Mynydd y Twr, een prehistorische vesting. Nederzettingen in het gebied dateert uit de prehistorie, met ronde hutten, grafkamers en menhirs met de hoogste concentratie in Groot-Brittannië. Holy Island (Ynys Gybi) is gezegend met de beste landschap van Anglesey's.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.