COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Naviera Nabia

Naviera Nabia is gevestigd aan de inham Ria de Vigo in het noordwesten van Spanje. Het bedrijf biedt verschillende veerdiensten aan naar de Cies en de Ons-eilanden, bekend om hun ongerepte landschap en dromerige zandstranden.

Rias Baixas beschikt over de modernste vloot in de regio. De vloot bestaat uit een jacht en twee catamarans die garant staan voor een comfortabele en soepele reis. Aan boord vindt u toiletten en zowel overdekte als onoverdekte zitplaatsen. Geniet van prachtige uitzichten over zee of kom helemaal tot rust op de ruime zonnedekken.

Naviera Nabia biedt passagiers comfortabele overtochten naar de vredigste eilanden van Spanje. Sommige overtochten duren slechts veertig minuten.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Naviera Nabia dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Naviera Nabia routes

Alternatieve maatschappijen en routes