COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Tirrenia

Tirrenia verbindt het Italiaanse vasteland met Sardinië, Sicilië en de Tremitische Eilanden. Het is momenteel een van de grootste veerbootmaatschappijen van Europa.

Tirrenia verzorgt jaarlijks een groot aantal overtochten. De vloot bestaat voornamelijk uit high speed super ferries waardoor u in een recordtijd uw bestemming bereikt.

Op jaarbasis biedt Tirrenia ongeveer 60.000 overtochten aan waarbij in totaal maar liefst 6,4 miljoen kilometer wordt afgelegd. Tirrenia vervoert jaarlijks ongeveer 13 miljoen passagiers en 2 miljoen auto's.

Alle veerboten van Tirrenia zijn smaakvol ingericht. De boten zijn gemiddeld 3 tot 4 jaar oud, wat betekent dat ze behoren tot de nieuwste boten op de Middellandse Zee.

Op de populairste routes beschikken de veerboten van Tirrenia over voldoende capaciteit voor 2700 passagiers en 900 auto's. De veerboten bereiken een snelheid van maximaal 30 knopen.

Aan boord vindt u alle faciliteiten die u mag verwachten van een van de beste veerbootmaatschappijen van Europa. Het personeel van Tirrenia doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u een fantastische en ontspannen reis beleeft.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Tirrenia dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Tirrenia routes

Tirrenia klantenrecensies.

 • "Perfect experience!"

  Clean, well organised, friendly staff!

  Lees meer Lees minder
 • "Great company"

  Direct ferries is a great company. The service is very good, the huts are clean and beds are good.

  Lees meer Lees minder
 • "reis Palermo naar Napels"

  Het was allemaal geweldig aan boord! Super hut met heerlijke schone beden, heerlijk gegeten in het a la carte restaurant, met erg aardige mensen die daar werkten.

  Lees meer Lees minder
 • "omreilen reservatie"

  de omruiling van de reservatie in een shopping center in Genova was niet praktisch je moet al enkele uren op voorhand er zijn om je reservering te valideren ook sprak op de boot bijna niemand Engels praktisch uitsluitend Italiaans

  Lees meer Lees minder