COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Superfast Ferries

Superfast Ferries is een Griekse veerbootmaatschappij die dagelijkse overtochten verzorgt over de Adriatische Zee, tussen de oostkust van Italië en verschillende bestemmingen in Griekenland.

Superfast Ferries doet er alles aan om een service te leveren die uw verwachten overtreft. De hypermoderne veerboten bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het bedrijf werd opgericht in 1995. Dankzij de veerboten van Duitse makelaardij werd de reistijd tussen Patras en Ancona gereduceerd van 36 uur tot slechts 20 uur. De kwaliteit van overtochten tussen Griekenland en Italië verbeterde bovendien aanzienlijk. De veerroute Patras-Igoumenitsa-Ancona wordt aangeboden in samenwerking met ANEK Lines en de overtocht tussen Piraeus en Heraklion wordt verzorgd door zusterbedrijf Blue Star Ferries.

De vloot van Superfast Ferries bestaat uit Superfast I, II, XI en XII, veerboten die zowel passagiers als voertuigen kunnen vervoeren. De boten zijn gedecoreerd in rood en wit, de kleuren van het bedrijf. Aan boord vindt u verschillende winkels, casino's, outdoor bars en zwembaden.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Superfast Ferries dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.