COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Douglas - Heysham is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Alternatieven voor Douglas - Heysham

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Eiland van Man naar Engeland.

Aan boord van de schepen

Douglas - Heysham Veerbootmaatschappij

    • 13 Sailings Weekly 3 hr 45 min
    • Get price

Douglas naar Heysham Veerboot

De Douglas Heysham veerdienst verbindt Eiland van Man met Engeland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Steam Packet. De veerdienst gaat maximaal 13 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 45 minuten.

Douglas Heysham vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Douglas Gids

Douglas, op het eiland Man is de grootste en de hoofdstad van het eilanden. De stad is gelegen aan de monding van de rivier Douglas, die een deel van de haven en de commerciële haven maakt. De stad is ook gelegen aan een baai, Douglas Bay, die ongeveer twee mijl lang is. De stad is het belangrijkste commerciële centrum voor het bedrijfsleven, financiën, juridische diensten, vervoer, winkels, entertainment en de scheepvaart.
De stad heeft een groot aantal bezienswaardigheden zoals de Tower Refuge, een klein kasteel gebouwd op Conister Rock op Douglas Bay als een toevluchtsoord voor schipbreukelingen. Er is ook een paardentram die langs de promenade van de Sea Terminal aan de Manx Electric Railway rijdt en stoomtreinen die 15 mijl reizen vanaf Douglas station naar Port Erin in het zuiden van het eiland. Voor de liefhebbers van autosport, de jaarlijkse Isle of Man TT motorrace begint en eindigt in de stad.
De haven in de stad is de primaire en enige haven op het eiland Man, met veerdiensten die het eiland verbinden met de Britse eilanden en het Ierse vasteland. De ferry terminal is gelegen aan de waterkant, op Centraal-Promenade, midden in het hart van de stad.


Heysham Gids

De charmante badplaats Heysham, in Lancaster, is gelegen aan de rand van Morecambe Bay, op slechts een paar mijl van zowel Lancaster en Morecambe. Het zit vol met aantrekkelijke 17e eeuwse huisjes en zijn kleurrijke bloemenpracht hebben twee keer gewonnen Britain in Bloom's Gold Small Village! Britse landschapsschilder JMW Turner schilderde Heysham met een spectaculaire Lakeland achtergrond toen hij op tournee was Lancashire terug in de jaren 1790. Er is een soort nederzetting geweest in Heysham sinds het stenen tijdperk, en dus het hele gebied is bezaaid met oude sites, waaronder een van de mooiste Anglo-Viking sites in het noordwesten van Engeland. Bezoekers van het dorp genieten van een wandeling rond de Barrows, een gebied van kliffen waar veel gereedschappen en aardewerk artefacten zijn gevonden, wat suggereert het was ooit een oude begraafplaats.

De Isle of Man Steam Packet Company verzorgt veerdiensten vanuit Heysham naar Douglas. Er zijn ook veerdienst naar Ierland.