Douglas
Heysham
Veerboten naar Engeland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Douglas naar Heysham Veerboot

De Douglas Heysham veerdienst verbindt Eiland van Man met Engeland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Steam Packet. De veerdienst gaat maximaal 13 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 45 minuten.

Douglas Heysham vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Alternatieven voor Douglas - Heysham

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Eiland van Man naar Engeland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Douglas naar Heysham?

De reistijd per veerboot van Douglas naar Heysham is ongeveer 3h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Douglas naar Heysham?

De prijs van de ferry overtocht van Douglas naar Heysham kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Douglas naar Heysham is 246 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Douglas naar Heysham?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Douglas naar Heysham en dat is
  • Steam Packet

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Douglas naar Heysham?

Boek overtochten van Douglas naar Heysham via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Douglas naar Heysham?

Ja, je kunt als voetpassagier van Douglas naar Heysham reizen met
  • Steam Packet

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Douglas naar Heysham?

Ja, je kunt met een voertuig van Douglas naar Heysham reizen met
  • Steam Packet

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Douglas naar Heysham?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Wat is de afstand tussen Douglas en Heysham?

De afstand van Douglas naar Heysham is ongeveer 93 zeemijlen.

Douglas Gids

Douglas, op het eiland Man is de grootste en de hoofdstad van het eilanden. De stad is gelegen aan de monding van de rivier Douglas, die een deel van de haven en de commerciële haven maakt. De stad is ook gelegen aan een baai, Douglas Bay, die ongeveer twee mijl lang is. De stad is het belangrijkste commerciële centrum voor het bedrijfsleven, financiën, juridische diensten, vervoer, winkels, entertainment en de scheepvaart.
De stad heeft een groot aantal bezienswaardigheden zoals de Tower Refuge, een klein kasteel gebouwd op Conister Rock op Douglas Bay als een toevluchtsoord voor schipbreukelingen. Er is ook een paardentram die langs de promenade van de Sea Terminal aan de Manx Electric Railway rijdt en stoomtreinen die 15 mijl reizen vanaf Douglas station naar Port Erin in het zuiden van het eiland. Voor de liefhebbers van autosport, de jaarlijkse Isle of Man TT motorrace begint en eindigt in de stad.
De haven in de stad is de primaire en enige haven op het eiland Man, met veerdiensten die het eiland verbinden met de Britse eilanden en het Ierse vasteland. De ferry terminal is gelegen aan de waterkant, op Centraal-Promenade, midden in het hart van de stad.


Heysham Gids

De charmante badplaats Heysham, in Lancaster, is gelegen aan de rand van Morecambe Bay, op slechts een paar mijl van zowel Lancaster en Morecambe. Het zit vol met aantrekkelijke 17e eeuwse huisjes en zijn kleurrijke bloemenpracht hebben twee keer gewonnen Britain in Bloom's Gold Small Village! Britse landschapsschilder JMW Turner schilderde Heysham met een spectaculaire Lakeland achtergrond toen hij op tournee was Lancashire terug in de jaren 1790. Er is een soort nederzetting geweest in Heysham sinds het stenen tijdperk, en dus het hele gebied is bezaaid met oude sites, waaronder een van de mooiste Anglo-Viking sites in het noordwesten van Engeland. Bezoekers van het dorp genieten van een wandeling rond de Barrows, een gebied van kliffen waar veel gereedschappen en aardewerk artefacten zijn gevonden, wat suggereert het was ooit een oude begraafplaats.

De Isle of Man Steam Packet Company verzorgt veerdiensten vanuit Heysham naar Douglas. Er zijn ook veerdienst naar Ierland.


Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.