COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Seaworld Express Ferry

Seaworld Express Ferry is een rederij die actief is aan de zuidoostkust van Zuid Korea. Het bedrijf verzorgt overtochten tussen de stad Mokpo in de provincie Zuid-Jeolla, de haven van Haenam Usuyeung en het eiland Jeju.

De veerdiensten van Seaworld Express Ferry zijn erg populair, vooral in de zomermaanden als veel Zuid-Koreanen hun vakantie doorbrengen op Jeju.

Het vlaggenschip van Seaworld Express Ferry heet Sea Star Cruise. Aan boord van dit grote vaartuig vindt u een bakkerij, gamesroom en karaoke. Vanaf het buitendek ziet u Jeju opdoemen aan de horizon.

Het bedrijf beschikt ook over een kleinere en snellere catamaran genaamd Queen Star 2, met moderne voorzieningen en comfortabele stoelen. Het grote cruiseschip Santa Lucino beschikt over tal van luxe cabines, van Junior Suites tot VIP rooms, massagestoelen en een conferentieruimte.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Seaworld Express Ferry dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Seaworld Express Ferry routes en havens

Alle Seaworld Express Ferry routes

Seaworld Express Ferry klantenrecensies.

  • "Pleasant experience Jeju - Mokpo"

    Just took a trio from Jeju to Mokpo which was a pleasant experience mainly due to the modern ferry. The ferry from Mokpo to Jeju was on a much older boat. The trip with 5 people plus car was quite expensive. Hard to book in advance.

    Lees meer Lees minder
  • "Terug tocht "

    De tocht wad ok maar gelieve voortaan de pier waar de ferry vertrekt te vermelden. De aankomst en verttek pier zijn niet hetzelfde. Op een haar na miste ik de ferry doordat ik aan de foute pier stond.

    Lees meer Lees minder