COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Stewart Island Experience

Stewart Island Experience verzorgt dagelijkse veerdiensten tussen Bluff op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en Oban op Steward Alind.

De overtocht tussen Bluff en Oban over de Foveaux Strait duurt ongeveer een uur. Stewart Island Experience beschikt over snelle catamarans die een maximale snelheid kunnen bereiken van 20 knopen. Op de boten kunt u genieten van het prachtige uitzicht en bijzondere zeevogels spotten. Stewart Island Experience serveert aan boord gratis koffie en thee en daarnaast kunt u onderweg snacks en andere versnaperingen kopen. Iedere passagier kan maximaal 2 stuks bagage (ruimbagage en handbagage) meenemen.

Naast de veerterminal in Bluff bevindt zich ruime parkeergelegenheid. Daarnaast kunt u tegen betaling gebruikmaken van pendeldiensten naar Invercargill (het hele jaar door) en Queenstown & Te Anau (in het hoogseizoen).

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Stewart Island Experience bekijken en Stewart Island Experience veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Stewart Island Experience bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Stewart Island Experience routes