S'gening Fast Boat
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

S'gening Fast Boat

S'gening Fast Boat biedt snelle ferry overtochten van Sanur Beach in het zuiden van Bali naar Nusa Penida op Penida Island, ten oosten van de Bali kustlijn. Het bedrijf biedt twee overtochten per dag, wat betekent dat u een paar dagen op elke bestemming kunt doorbrengen of gewoon een dagtocht kunt maken om te genieten van het prachtige uitzicht op zee, de prachtige stranden en het tropische klimaat. De reis tussen de twee prachtige havenbestemmingen duurt slechts 30 minuten. De haven van Sanur Beach ligt in de buurt van het populaire Denpasar, terwijl Nusa Penida op een eiland ligt dat bekend staat als Paradise Island.

De snelle bootvloot bestaat uit een nieuw state-of-the-art schip met een comfortabele kajuitruimte, de nieuwste veiligheidsuitrusting en krachtige motoren. U bent ook in handen van een hooggekwalificeerde en professionele bemanning terwijl u aan boord bent.

Directferries.be biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van S'gening Fast Boat snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Aan boord S'gening Fast Boat

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.