COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Naviera Nortour

Naviera Nortour verzorgt overtochten tussen het kleine kusteilandje Lobos en Fuerteventura, onderdeel van de Canarische Eilanden.

Lobos ligt ongeveer twee kilometer ten noorden van de noordkust van Fuerteventura. De overtochten duren slechts 15 minuten en vertrekken het hele jaar door bij daglicht vanuit de haven van Corralejo.

Bij de overtochten wordt gebruikgemaakt van het schip Barco Majoreno, waarop plaats is voor 150 passagiers. Het schip beschikt over een glazen bodem waardoor u de prachtige onderwaterwereld kunt bekijken. Het helderblauwe zeewater doet denken aan de Cariben terwijl u zich op slechts een paar kilometer afstand van Fuerteventura bevindt.

Als onderdeel van uw dagtrip kunt u de indrukwekkende vulkaan bewonderen. Het eiland heeft een restaurant waar u heerlijke dranken en gerechten kunt bestellen.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Naviera Nortour dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Naviera Nortour routes