COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Bali Eka Jaya

Bali Eka Jaya is uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare en meest gebruikte veerbootmaatschappijen op Bali. De Eka Jaya Fast Boat beschikt over een motor met een vermogen van 1500 pk. Aan boord vindt u 180 afzonderlijke stoelen. U kunt kiezen voor de gezellige zitgedeeltes op het benedendek of op het buitendek genieten van onvergetelijk uitzicht op de prachtige omgeving terwijl u over de diepblauwe wateren vaart.

Het comfort en de veiligheid van passagiers staan zeer hoog in het vaandel bij Bali Eka Jaya. Het hardwerkende en vriendelijke personeel doet er alles aan om u een fijne reis te bezorgen. Met oog op de veiligheid vindt u aan boord tevens veiligheidsapparatuur, een brandblusser, een brandalarm en een volledig functionerend toilet.

Bali Eka Jay verzorgt schitterende overtochten tussen de meest populaire bestemmingen van Indonesië, met name Bali en de Gili Eilanden zijn toeristische trekpleisters. Bij aankomst in Padang Bai, de Gili eilanden, Seragan of het eiland Lembongan kunt u gebruikmaken van de gratis transferdienst die passagiers in een minibus naar de populairste hotels en resorts brengt.

Bekijk Bali Eka Jaya dienstregelingen, prijzen en boek Bali Eka Jaya ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Bali Eka Jaya ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.