COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Color Line

Color Line is de grootste veerbootmaatschappij van Noorwegen, en een van de toonaangevende maatschappijen in Europa. De maatschappij staat symbool voor meer dan 100 jaar scheepvaartverkeer tussen Noorwegen en Europa.

Het merk Color Line werd in 1990 gelanceerd na de fusie van Jahre Line en Norway Line en de overname van Fred Olsen Ferries. Jaarlijks vervoert Color Line 4,2 miljoen passagiers, 800.000 auto's en 160.000 aanhangers. Color Line heeft op dit moment 3500 werknemers in dienst in 4 landen. Het hoofdkantoor van Color Line bevindt zich in Oslo. Daarnaast zijn er verschillende vestigingen in de rest van Noorwegen.

Aan boord van de veerboten van Color Line vindt u voorzieningen en activiteiten voor alle leeftijden, waaronder grote taxfree winkels, speelruimtes voor kinderen en animatie. De veerboten beschikken over een ruime keuze aan cabines, variërend van eenvoudige Economy Class cabines tot ruime Color Class suites.

De vloot van Color Line bestaat onder andere uit MS Color Magic, de grootste Cruise Ferry met parkeerdek ter wereld. De hoogwaardige veerboten MS Color Fantasy, Color Viking, Superspeed 1, Superspeed 2 en Color Hybrid hebben voldoende capaciteit voor honderden passagiers tegelijk.

Directferries.be biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Color Line snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Color Line routes

Color Line klantenrecensies.

 • "Geweldig"

  Mijn ervaring met Colorline is zeer goed. Nette bediening door ALLE personeel. Prettige reis in de Superspeed. Inklaren ging zeer voorspoedig en soepel. Onze hond moest in de kennel, welke zeer schoon was. Volgende keer weer met Colorline.

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht van Denemarken naar Noorwegen."

  Geweldig geregeld. Op tijd gereserveerd en bij aankomst klopte alles. Ook het eten aan boord was ruim en goed verzorgd.

  Lees meer Lees minder
 • "Goede reis!"

  Goede reis gehad, prettig welkom aan boord, aardig personeel. Zou wel adviseren om stoelen te reserveren anders moet je 3,5u hangen op ongemakkelijke stoelen. Tickets liggen klaar bij toegangspoort naar de boot dus niet bij kantoor Color Line, gaat op kenteken dus werkt perfect.

  Lees meer Lees minder
 • "Fijne vaart"

  Verliep soepel en snel, prima en genoeg plekken op de boot. Zeer vriendelijk personeel!

  Lees meer Lees minder