Color Line

Color Line is de grootste veerbootmaatschappij van Noorwegen, en een van de toonaangevende maatschappijen in Europa. De maatschappij staat symbool voor meer dan 100 jaar scheepvaartverkeer tussen Noorwegen en Europa.

Het merk Color Line werd in 1990 gelanceerd na de fusie van Jahre Line en Norway Line en de overname van Fred Olsen Ferries. Jaarlijks vervoert Color Line 4,2 miljoen passagiers, 800.000 auto's en 160.000 aanhangers. Color Line heeft op dit moment 3500 werknemers in dienst in 4 landen. Het hoofdkantoor van Color Line bevindt zich in Oslo. Daarnaast zijn er verschillende vestigingen in de rest van Noorwegen.

Aan boord van de veerboten van Color Line vindt u voorzieningen en activiteiten voor alle leeftijden, waaronder grote taxfree winkels, speelruimtes voor kinderen en animatie. De veerboten beschikken over een ruime keuze aan cabines, variërend van eenvoudige Economy Class cabines tot ruime Color Class suites.

De vloot van Color Line bestaat onder andere uit MS Color Magic, de grootste Cruise Ferry met parkeerdek ter wereld. De hoogwaardige veerboten MS Color Fantasy, Color Viking, Superspeed 1, Superspeed 2 en Color Hybrid hebben voldoende capaciteit voor honderden passagiers tegelijk.

Directferries.be biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Color Line snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Color Line routes

Color Line klantenrecensies.

 • "Fijne vaart"

  Verliep soepel en snel, prima en genoeg plekken op de boot. Zeer vriendelijk personeel!

  'Denise' reiste met Color Line

  Lees meer Lees minder
 • "Vlekkeloos"

  Binnen een paar uur bevestiging van de boeking. Volg NIET je navigatie naar het adres van Colorline in Kristiansand, je hoeft helemaal geen tickets op te halen. Volg de borden DK en Colorline, bij het autoloket hebben ze jouw boarding kaarten al in de hand als ze je kenteken zien, super snel, nooit zoiets meegemaakt! Overtocht oké, vlot inschepen en ontschepen, plek om te zitten, genoeg te eten en drinken te koop. Taxfree voor Nederlanders niet spotgoedkoop. Kortom prima overtocht

  'Carl' reiste met Color Line

  Lees meer Lees minder
 • "Larvik Hirtshals "

  Prima reis

  'Nanco' reiste met Color Line

  Lees meer Lees minder
 • "Op het dek genieten van zee en zon"

  Confortabele overtocht op een schip met veel ruimte om buiten te staan en genieten van de prachtige avond

  'Anonieme' reiste met Color Line

  Lees meer Lees minder