COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Lineas Maritimas Romero

Líneas Marítimas Romero vervoert passagiers het hele jaar door tussen de Canarische Eilanden van Lanzarote, Fuerteventura en La Graciosa.

Met een grote vloot van schepen, allemaal perfect uitgerust voor inter-eiland reizen, Líneas Marítimas Romero biedt al meer dan 40 jaar regelmatig passagiers-ferry overtocht tussen de eilanden Lanzarote (haven van Orzola) en La Graciosa (haven van Caleta del Sebo).

De overtocht tussen Orzola en La Graciosa duurt ongeveer vijfentwintig minuten, met talloze malen dagelijkse vertrekken, Verhoogde Tijdens de piekperiode. De reis tussen Playa Blanca in Lanzarote en Corralejo in Fuerteventura hebben een reisduur van ongeveer vijfenveertig minuten en worden ook dagelijks aangeboden. De grotere veerboten kunnen tot tweehonderdvijftig passagiers vervoeren en hebben faciliteiten zoals muziek aan boord, prachtig uitzichten op zee en een bar, zodat u kunt genieten van een drankje tijdens uw reis. Een aantal van de schepen zijn voorzien van een 'glazen bodem' wat betekent dat je ook van het onderwater weergave kunt genieten.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Lineas Maritimas Romero raadplegen en Lineas Maritimas Romero veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Lineas Maritimas Romero ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Lineas Maritimas Romero routes

Lineas Maritimas Romero klantenrecensies.

 • "Fijne Ferry om een uitstapje te maken naar ander eiland."

  Goed geregeld. Duidelijke instructies betreft Corona.

  Lees meer Lees minder
 • "Van Lanzarote naar Fuerteventura"

  Mooie tocht, al was er door de wind aardig wat golfslag. Geen gebruik gemaakt van de catering.

  Lees meer Lees minder
 • "perfect"

  snel en niets op aan te merken.

  Lees meer Lees minder
 • "Goede service"

  Prettige maatschappij. Vriendelijk personeel, snel en veilig

  Lees meer Lees minder