COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Lineas Maritimas Romero

Líneas Marítimas Romero vervoert passagiers het hele jaar door tussen de Canarische Eilanden van Lanzarote, Fuerteventura en La Graciosa.

Met een grote vloot van schepen, allemaal perfect uitgerust voor inter-eiland reizen, Líneas Marítimas Romero biedt al meer dan 40 jaar regelmatig passagiers-ferry overtocht tussen de eilanden Lanzarote (haven van Orzola) en La Graciosa (haven van Caleta del Sebo).

De overtocht tussen Orzola en La Graciosa duurt ongeveer vijfentwintig minuten, met talloze malen dagelijkse vertrekken, Verhoogde Tijdens de piekperiode. De reis tussen Playa Blanca in Lanzarote en Corralejo in Fuerteventura hebben een reisduur van ongeveer vijfenveertig minuten en worden ook dagelijks aangeboden. De grotere veerboten kunnen tot tweehonderdvijftig passagiers vervoeren en hebben faciliteiten zoals muziek aan boord, prachtig uitzichten op zee en een bar, zodat u kunt genieten van een drankje tijdens uw reis. Een aantal van de schepen zijn voorzien van een 'glazen bodem' wat betekent dat je ook van het onderwater weergave kunt genieten.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Lineas Maritimas Romero raadplegen en Lineas Maritimas Romero veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Lineas Maritimas Romero ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Lineas Maritimas Romero routes

Lineas Maritimas Romero klantenrecensies.

 • "perfect"

  snel en niets op aan te merken.

  Lees meer Lees minder
 • "Goede service"

  Prettige maatschappij. Vriendelijk personeel, snel en veilig

  Lees meer Lees minder
 • "Beoordeling"

  Heel goede ervaring. Personeel aardig en behulpzaam. Snelle vlotte vaart.

  Lees meer Lees minder
 • "Perfecte verbinding tussen Lanzerote en Fuerteventura"

  Excellent trip and very friendly shore and boat employees!

  Lees meer Lees minder