COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

P&O Ferries

P&O Ferries is een van de grootste veerbootmaatschappijen van het Verenigd Koninkrijk, met een enorme vloot van schepen en veerdiensten naar Frankrijk, België, Nederland, Ierland, Engeland en Noord-Ierland. De maatschappij vierde in 2012 haar 175ste verjaardag.

De veerroute Dover-Calais van P&O Ferries biedt u het hele jaar door de meest flexibele en voordeligste manier om het Kanaal over te steken. U dagelijks kiezen uit verschillende overtochten.

Vanuit Nederland of België kunt u in Rotterdam of Zeebrugge de veerboot nemen naar Hull. Ervaar een gemakkelijke, stressvrije overtocht naar het noorden van Engeland.

De reguliere veerdiensten van P&O Ferries Irish Sea verbinden Dublin met Liverpool. Kies voor de kortste en snellere verbinding tussen Schotland en Noord-Ierland voor een overtocht vanuit Cairnryan of Troon naar Larne.

De vele faciliteiten aan boord van de P&O Ferries schepen geven u als passagier een waar 'vakantiegevoel'. Zo komt u helemaal uitgerust en ontspannen aan op uw bestemming.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van P&O Ferries bekijken en P&O Ferries veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van P&O Ferries bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle P&O Ferries routes

P&O Ferries klantenrecensies.

 • "Trip to England"

  Travelled to Hull on the night crossing in a Premier cabin. Great crossing, nice cabin, good bed good facilities.

  Lees meer Lees minder
 • "Rotterdam - Hull"

  Kamer zeer proper , vriendelijke crew , stiptheid boot was ok. P&O was een aanrader

  Lees meer Lees minder
 • "Informatie kan beter"

  Op onze terugreis kregen we op het kantoor van P&O te horen dat de aankomst in NL was vertraagd van 08:00 naar 17:00 ivm de storm. Die info had eerder per e-mail kunnen worden verstrekt. Wij moesten vanuit Hull van alles regelen omdat we 9 uur later zouden arriveren. Verder complimenten voor P&O voor het prettige verblijf aan boord.

  Lees meer Lees minder
 • "Forgotten the LFT test"

  Traveled abroad for a Funeral. Forgotten about the LFT test. Luckily P&O had a facility to do the test. Another € 40 euro, but after negative allowed to travel.....

  Lees meer Lees minder