COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

P&O Ferries

P&O Ferries is een van de grootste veerbootmaatschappijen van het Verenigd Koninkrijk, met een enorme vloot van schepen en veerdiensten naar Frankrijk, België, Nederland, Ierland, Engeland en Noord-Ierland. De maatschappij vierde in 2012 haar 175ste verjaardag.

De veerroute Dover-Calais van P&O Ferries biedt u het hele jaar door de meest flexibele en voordeligste manier om het Kanaal over te steken. U dagelijks kiezen uit verschillende overtochten.

Vanuit Nederland of België kunt u in Rotterdam of Zeebrugge de veerboot nemen naar Hull. Ervaar een gemakkelijke, stressvrije overtocht naar het noorden van Engeland.

De reguliere veerdiensten van P&O Ferries Irish Sea verbinden Dublin met Liverpool. Kies voor de kortste en snellere verbinding tussen Schotland en Noord-Ierland voor een overtocht vanuit Cairnryan of Troon naar Larne.

De vele faciliteiten aan boord van de P&O Ferries schepen geven u als passagier een waar 'vakantiegevoel'. Zo komt u helemaal uitgerust en ontspannen aan op uw bestemming.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van P&O Ferries bekijken en P&O Ferries veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van P&O Ferries bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle P&O Ferries routes

P&O Ferries klantenrecensies.

 • "Altijd goed "

  Vriendelijk personeel Alles schoon en netjes Prima eten En leuk entertainment op de boot

  Lees meer Lees minder
 • "Als vanouds"

  Druk en gezellig als vóór het corona- en het stakingstijdperk . Catering kan ik niet goed beoordelen omdat ik geen gebruik heb gemaakt van de ontbijt- en dinerservice. Personeel was vriendelijk en bekwaam, prettige overtocht, adequate informatie van de kapitein. Ik merkte geen verschil tussen de Pride of Rotterdam en de Pride of Hull.

  Lees meer Lees minder
 • "Supper ferry"

  We had a perfect hut. A good en comfortable trip. Will go the next time with P&O Pride of Rotterdam

  Lees meer Lees minder
 • "Prima geregeld "

  In februari een retour gekocht voor de ferry Calais-Dover v.v.. Keurig een mail gehad met de gegevens. Naderhand nog een mail gehad over de nieuwe regels mbt Brexit. Enige dagen van tevoren een mail én sms gehad ter herinnering. Bij de terminal in Calais wel wat oponthoud, maar dat lag aan de paspoortcontrole. Verder bij beide terminals alles keurig aangegeven en makkelijk te vinden. De bootreis zelf was ook prima. Kortom, een dikke voldoende!

  Lees meer Lees minder