COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Irish Ferries

Irish Ferries is de toonaangevende veerbootmaatschappij van Ierland en biedt veerdiensten aan tussen Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Het bedrijf vervoert passagiers, auto's en vrachtauto’s.

In de afgelopen jaren heeft Irish Ferries meer dan 450 miljoen euro geïnvesteerd in haar vloot en havenfaciliteiten. De maatschappij beschikt momenteel een van de modernste vloten van Europa.

Alle schepen van Irish Ferries beschikken over goede restaurants, cafés, bars, entertainment en TV-lounges.

De service van Irish Ferries wordt regelmatig erkend. Zo werden er prijzen gewonnen voor 'Beste Veerbootmaatschappij' tijdens de Irish Travel Industry Awards en de Irish Travel Trade Awards.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Irish Ferries raadplegen en Irish Ferries veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Irish Ferries ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Irish Ferries routes

Irish Ferries klantenrecensies.

 • "Eerste keer naar VK met Irish"

  Het is ons prima bevallen. Maar het blijft natuurlijk gewoon een veerboot. Het 1 boot eerder varen ivm met eventuele havenblokkade ‘s middags, was geen enkel probleem. Overal vriendelijk personeel.

  Lees meer Lees minder
 • "Irish Ferries top!"

  Personeel: vriendelijk, behulpzaam, geduldig . Schip mooi afgewerkt, heel netjes en ruim. Mededelingen klaar en duidelijk verstaanbaar.

  Lees meer Lees minder
 • "Geslaagde reis naar Dublin"

  Zeer goed georganiseerd. We kregen zelfs stroom voor de caravan aan boord. Toppie..... de hut was zeer goed en aangenaam om te slapen.

  Lees meer Lees minder
 • "Prachtige overtocht"

  Schone boot. Fijn personeel. Je kun prima overal zitten

  Lees meer Lees minder