COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Sealink NZ

De veerboten van Sealink NZ varen over de Golf van Hauraki in Nieuw-Zeeland. Sealink NZ biedt overtochten aan naar Waiheke en Great Barrier Island, ten oosten van Auckland op het Noordereiland.

Sealink begon in 1960 als familiebedrijf onder de naam SubritzykyLine en is sinds 2005 actief onder de huidige naam. Passagiers profiteren van een handige en uitgebreide dienstregeling met veerdiensten naar de mooiste kusteilanden van Nieuw-Zeeland.

Het vlaggenschip Seacat is speciaal gebouwd voor de overtochten naar Waiheke Island en beschikt over een moderne veiligheidsuitrusting. Tot de vloot van Sealink NZ behoren verder de schepen Seabridge, Seamaster, Island Navigator, Clipper II, III, IV, V en Seaway. Aan boord van alle vaartuigen bevinden zich moderne voorzieningen zoals cafetaria waar heerlijke snacks en drankjes kunt bestellen.

Direct Ferries biedt Sealink NZ dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Sealink NZ overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Sealink NZ dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Sealink NZ routes

Alternatieve maatschappijen en routes