Sealink NZ
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Sealink NZ

De veerboten van Sealink NZ varen over de Golf van Hauraki in Nieuw-Zeeland. Sealink NZ biedt overtochten aan naar Waiheke en Great Barrier Island, ten oosten van Auckland op het Noordereiland.

Sealink begon in 1960 als familiebedrijf onder de naam SubritzykyLine en is sinds 2005 actief onder de huidige naam. Passagiers profiteren van een handige en uitgebreide dienstregeling met veerdiensten naar de mooiste kusteilanden van Nieuw-Zeeland.

Het vlaggenschip Seacat is speciaal gebouwd voor de overtochten naar Waiheke Island en beschikt over een moderne veiligheidsuitrusting. Tot de vloot van Sealink NZ behoren verder de schepen Seabridge, Seamaster, Island Navigator, Clipper II, III, IV, V en Seaway. Aan boord van alle vaartuigen bevinden zich moderne voorzieningen zoals cafetaria waar heerlijke snacks en drankjes kunt bestellen.

Direct Ferries biedt Sealink NZ dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Sealink NZ overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Sealink NZ dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.