Trasmediterranea

Trasmediterranea is een grote veerbootmaatschappij met een uitgebreid netwerk van veerroutes die het Spaanse schiereiland verbinden met de Balearen, de Canarische Eilanden, de autonome steden Ceuta en Melilla en de Noord-Afrikaanse landen Marokko en Algerije.

Transmediterranea, opgericht in 1917, is de grootste veerbootmaatschappij van Spanje en behoort tevens tot de grootste maatschappijen van Europa. De vloot bestaat uit een enorm aantal schepen die jaarlijks verschillende bestemmingen met elkaar verbinden. Transmediterranea werd in 2002 overgenomen door het Spaanse bedrijf Acciona. Hierdoor werd de ingezette groei in het daarop volgende decennium op indrukwekkende wijze doorgezet.

Voor kortdurende overtochten gebruikt Transmediterranea high speed vaartuigen, terwijl de veerboten optimaal zijn toegerust voor langere reizen. De veerboten van Transmediterranea bieden veel comfort, waardoor passagiers het ultieme vakantiegevoel ervaren. De vloot bestaat uit moderne en stijlvolle snelle vaartuigen, vier vrachtschepen en een groot aantal reguliere passagiersschepen die beschikken over ruime cabines en een luxueuze inrichting.

Direct Ferries biedt Trasmediterranea dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Trasmediterranea overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij. Vergelijk nu Trasmediterranea dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Trasmediterranea routes

Trasmediterranea klantenrecensies.

 • "Top boot"

  mooie en schone boot. Op tijd vertrokken en heerlijke airco. Kortom was een geslaagde boot reis!!!!

  'Mohamed' reiste met Trasmediterranea aan boord de Ciudad Autonoma Melilla

  Lees meer Lees minder
 • "Goede service "

  Goede service!

  'Samira' reiste met Trasmediterranea aan boord de Ciudad Autonoma Melilla

  Lees meer Lees minder
 • "Reis met transmediterarranea Fortuny van Malaga naar Melilla"

  Het was super...en grandioos

  'Moustafa' reiste met Trasmediterranea aan boord de Ciudad Autonoma Melilla

  Lees meer Lees minder
 • "algeciras-tanger"

  De reis op zich zelf viel heel goed mee. Alleen de uren van de boot klopte niet helemaal met de realiteit. Er waren mensen die al heel lang aan het wachten waren. Wij hadden een boot gereserveerd om 14u maar na in-check was het om 13u, en dat werd ons niet medegedeeld. Per toeval wisten we dat het een uur eerder was. De dame van de in-check balie was niet professioneel. mvg, dorine

  'Anonieme' reiste met Trasmediterranea aan boord de Ciudad de Malaga

  Lees meer Lees minder