Trasmediterranea

Trasmediterranea is enorm veerbootmaatschappij met een uitgebreid netwerk van ferry routes die het Spaanse schiereiland verbindt met de Balearen, de Canarische Eilanden, de autonome steden van Ceuta en Melilla, evenals Marokko en Algerije in Noord-Afrika.

Terwijl hoge snelheid schepen worden gebruikt voor de kortere ritten waar snelheid en gemak het doel van de reis is, op langere ritten, de schepen van Trasmediterranea zijn uitgerust met faciliteiten om het hoogste niveau van comfort te bieden.

Opgericht in 1917, Trasmediterranea is de belangrijkste veerbootmaatschappij van Spanje, en een van de grootste van Europa, met talrijke overtochten het hele jaar door naar de diverse bestemmingen. Trasmediterranea werd overgenomen door Acciona in 2002, een van de grootste maatschappijen van Spanje.

Direct Ferries biedt Trasmediterranea dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Trasmediterranea overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij. Vergelijk nu Trasmediterranea dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Trasmediterranea routes

Trasmediterranea klantenrecensies.

 • "Top boot"

  mooie en schone boot. Op tijd vertrokken en heerlijke airco. Kortom was een geslaagde boot reis!!!!

  'Mohamed' reiste met Trasmediterranea aan boord de Fortuny

  Lees meer Lees minder
 • "Goede service "

  Goede service!

  'Samira' reiste met Trasmediterranea aan boord de Fortuny

  Lees meer Lees minder
 • "Reis met transmediterarranea Fortuny van Malaga naar Melilla"

  Het was super...en grandioos

  'Moustafa' reiste met Trasmediterranea aan boord de Fortuny

  Lees meer Lees minder
 • "algeciras-tanger"

  De reis op zich zelf viel heel goed mee. Alleen de uren van de boot klopte niet helemaal met de realiteit. Er waren mensen die al heel lang aan het wachten waren. Wij hadden een boot gereserveerd om 14u maar na in-check was het om 13u, en dat werd ons niet medegedeeld. Per toeval wisten we dat het een uur eerder was. De dame van de in-check balie was niet professioneel. mvg, dorine

  'Anonieme' reiste met Trasmediterranea aan boord de Ciudad de Malaga

  Lees meer Lees minder