COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Unity Line

Unity Line is een Poolse veerbootmaatschappij en een van de grootste rederijen in de Baltische regio. Het bedrijf verzorgt veerdiensten tussen Swinoujscie in Polen en Ystad in Zuid-Zweden.

De schepen van Unity Line vervoeren jaarlijks meer dan 340.000 passagiers en 250.000 vrachtwagens. Unity Line verbindt Swinoujscie, bekend om haar Pruisische forten en negentiende-eeuwse tuinen, met de Middeleeuwse stad Ystad. De overtocht duurt gemiddeld 6,5 uur.

Het vlaggenschip van Unity Line is de m/f Polonia. Dit schip werd in 1995 voor het eerst te water gelaten en beschikt over een disco, casino, à la carte restaurants, talloze winkels en comfortabele cabines. Tot de vloot van Unity Line behoort ook de m/f Skania, een moderne veerboot met uitgebreide voorzieningen. Aan boord van de m/f Skania is ruimte voor maximaal 1300 passagiers en 300 voertuigen.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Unity Line bekijken en Unity Line veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Unity Line bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.