Unity Line
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Unity Line

Unity Line is een Poolse veerbootmaatschappij en een van de grootste rederijen in de Baltische regio. Het bedrijf verzorgt veerdiensten tussen Swinoujscie in Polen en Ystad in Zuid-Zweden.

De schepen van Unity Line vervoeren jaarlijks meer dan 340.000 passagiers en 250.000 vrachtwagens. Unity Line verbindt Swinoujscie, bekend om haar Pruisische forten en negentiende-eeuwse tuinen, met de Middeleeuwse stad Ystad. De overtocht duurt gemiddeld 6,5 uur.

Het vlaggenschip van Unity Line is de m/f Polonia. Dit schip werd in 1995 voor het eerst te water gelaten en beschikt over een disco, casino, à la carte restaurants, talloze winkels en comfortabele cabines. Tot de vloot van Unity Line behoort ook de m/f Skania, een moderne veerboot met uitgebreide voorzieningen. Aan boord van de m/f Skania is ruimte voor maximaal 1300 passagiers en 300 voertuigen.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Unity Line bekijken en Unity Line veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Unity Line bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Unity Line routes and ports

Unity Line klantenrecensies.

  • "zeer goed"

    zeer tevreden over het geheel

    Lees meer Lees minder
  • "Good trip for a nights crossing"

    We enjoyed the crossing at night. We were on board around 22:00 h and went to bed. Of cours wakened up again by the various announcements shortly before the trip starts. But that can't be helped apparently. The two beds were good. And, most importantly: no bunk bed!

    Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.