Unity Line

Unity Line is een Poolse veerbootmaatschappij en een van de grootste rederijen in de Baltische regio. Het bedrijf verzorgt veerdiensten tussen Swinoujscie in Polen en Ystad in Zuid-Zweden.

De schepen van Unity Line vervoeren jaarlijks meer dan 340.000 passagiers en 250.000 vrachtwagens. Unity Line verbindt Swinoujscie, bekend om haar Pruisische forten en negentiende-eeuwse tuinen, met de Middeleeuwse stad Ystad. De overtocht duurt gemiddeld 6,5 uur.

Het vlaggenschip van Unity Line is de m/f Polonia. Dit schip werd in 1995 voor het eerst te water gelaten en beschikt over een disco, casino, à la carte restaurants, talloze winkels en comfortabele cabines. Tot de vloot van Unity Line behoort ook de m/f Skania, een moderne veerboot met uitgebreide voorzieningen. Aan boord van de m/f Skania is ruimte voor maximaal 1300 passagiers en 300 voertuigen.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Unity Line bekijken en Unity Line veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Unity Line bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Lees meer Lees minder