COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Liberty Lines Fast Ferries

Liberty Lines, voorheen bekend als Ustica Lines, is een van de grootste veerbootmaatschappijen van Italië. Het bedrijf biedt veerdiensten aan tussen het Italiaanse vasteland en de Eolische, Pelagische, Egadische eilanden. Daarnaast verzorgt Liberty Lines overtochten tussen het Italiaanse vasteland en Sicilië, Ustica en Pantelleria.

Liberty Lines begon in 1993 met het aanbieden van veerroutes tussen Napels en verschillende eilanden in de Tyrreense Zee. Inmiddels behoort Liberty Lines tot de grootste veerbootmaatschappijen van het land. Dit is te danken aan haar vloot van meer dan dertig catamarans, draagvleugelboten en monohulls. Alle schepen worden regelmatig onderworpen aan veiligheidscontroles. Liberty Lines heeft 600 medewerkers die service bieden aan meer dan 1,5 miljoen passagiers per jaar.

Het vlaggenschip is de 'Super Admiral', een draagvleugelboot met voldoende capaciteit voor meer dan 350 passagiers. Ieder vaartuig beschikt over airco, televisies, comfortabele stoelen en bars. Zo kunt u met Liberty Lines altijd comfortabel reizen.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Liberty Lines Fast Ferries raadplegen en Liberty Lines Fast Ferries veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Liberty Lines Fast Ferries ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Liberty Lines Fast Ferries routes

Liberty Lines Fast Ferries klantenrecensies.

 • "Prima!"

  Mooie en goede faciliteiten in de javen. De boot vertrok op tijd. Rustige vaart.

  Lees meer Lees minder
 • "Good service"

  Good info before department. Friendly crew and pleasant journey.

  Lees meer Lees minder
 • "Fast , frequent and On time service. "

  The Liberty Lines operate like a busservice. It is fast, almost always on time and well origanized.

  Lees meer Lees minder
 • "snel, gemakkelijk en zeer klantvriendelijk"

  snel, gemakkelijk en zeer klantvriendelijk

  Lees meer Lees minder