COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Tunis - Genua is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Alternatieven voor Tunis - Genua

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Tunesië naar Italië.

Tunis - Genua Veerbootmaatschappij

  • 3 Sailings Weekly 22 hr 45 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 21 hr
  • Get price

Tunis Genua Veerboot klantenrecensies

 • "la suprema"

  la suprema is een aangenaam proper schip. ik reis als vrouw alleen en voelde me op mijn gemak. de ruimtes zijn groot en comfortabel. personeel hulpvaardig, spreken wel weinig talen buiten italiaans. vier uur te laat vertrokken, lang wachten in tunis, maar vertraging goed gemaakt en amper een halfuur te laat aangekomen in genua. op en af het schip geraken gaat zeer vlotjes door instructies van personeel.

  'La Suprema' travelled on La Suprema

  Lees meer Lees minder
 • "Tunis-Genua "

  Prachtige boot ,zeer vriendelijk personeel,fijne restaurant’s voor een zeer voordelige prijs,cabines zeer proper en zeer confortabel ,alleen zeer spijtig van de vertraging van meer dan 7u zonder voorstel van enige vergoeding of tegemoetkoming,we hebben toch voor een enkele reis met annulatieverzekering meer dan 430 € betaald, dat vinden wij dus het enige minpunt van de hele reis,en dankzij hun zijn we terug naar ons land kunnen keren want de andere firma waar we geboekt hadden voor de dag ervoor had simpelweg de boot geannuleerd.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "PERFECT "

  Rien d'autre a dire que c'etait une voyage PERFECT !!

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Tunis naar Genua Veerboot

De Tunis Genua veerdienst verbindt Tunesië met Italië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Grandi Navi Veloci veerdienst gaat tot 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 22 uur 45 minuten Terwijl de veerdienst van CTN Ferries vertrekt tot 3 keer per week en duurt 21 uur.

Dus dat is een totaal van 6 overtochten per week op de Tunis Genua route tussen Tunesië en Italië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Tunis Gids

Tunis is de grootste stad in Tunesië en de hoofdstad en is gelegen op een groot Middellandse Zee Golf, de Golf van Tunis, achter het meer van Tunis en de haven van La Goulette. De UNESCO World Heritage Site van Carthago, misschien wel een van de belangrijkste archeologische sites die ooit gevonden is, bevindt zich op ongeveer 12 km van Tunis. Veel artefacten en de site van de oude stad zijn opgegraven, waaronder vroegtijdige Punische artefacten en Romeinse, Byzantijnse en Vandal gebouwen. De stad heeft een eclectische mix van verschillende architecturale stijlen, brede straten en smalle steegjes die soms doorkruist door tramsporen.

De oude stenen muren van de 9e eeuw Medina bestaan niet meer, maar de smalle straatjes, moskeeën, souks en historische structuren blijven en zijn ook uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site. Er zijn een aantal festivals gehouden in de stad elk jaar de grootste zijnde de Carthage International Festival dat plaatsvindt tijdens de maanden juli en augustus. Het festival, dat werd opgericht in 1964, trekt bezoekers uit de hele wereld en veel daarvan wordt gehouden in het oude amfitheater van Carthago en hosts optredens van zangers, muzikanten, acteurs, dansers en toont films op outdoor schermen.


Genua Gids

De Italiaanse havenstad Genua ligt in de regio Ligurië, aan de Middellandse Zee. Het centrum van Genua is eigenlijk een doolhof van smalle steegjes die uitkomen op kleine pleinen. De rijke cultuur en geschiedenis van de stad is overal voelbaar. Genua kent vele architectonische hoogstandjes in verschillende stijlen. In Genua vindt u middeleeuwse muren, veertiende-eeuwse huizen en gotische balustrades. Het is echt een stad waarin de geschiedenis letterlijk de basis vormt voor het moderne leven.

De oude haven van Genua werd in 1992 opnieuw ontworpen door Renzo Piano. Het is een populaire uitvalsbasis voor toeristen. Nabij de pier ligt de vuurtoren van de stad, met prachtig uitzicht over de Golf van Genua.

De veerterminal, gelegen in Calata Chiappella, beschikt over moderne voorzieningen en is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.