COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Mar de Ons

Mar de Ons is de grootste veerbootmaatschappij van de Galicische kust in het noordwesten van Spanje. De rederij biedt diverse veerroutes aan vanuit de steden Vigo, Cangas en Baiona naar de eilanden Ons en San Simo en de Cies-eilanden.

Mar de Ons werd opgericht in 1993 en is uitgegroeid tot de grootste veerbootmaatschappij in de regio. Jaarlijks vervoert Mar de Ons meer dan een miljoen passagiers. Vandaag de dag beschikt Mar de Ons over een vloot van 10 catamarans.

Iedere veerboot is uitgerust met de nieuwste technologie, ruime buitendekken, uitstekende toiletvoorzieningen en grote cafetaria's met een ruim assortiment aan versnaperingen.

De uitstekende service van Mar de Ons wordt erkend door de provinciale toerisme-organisatie van Rias Baixas. Dit betekent dat Mar de Ons garant staat voor een comfortabele en veilige cruise naar de Galicische Eilanden.

Directferries.be biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Mar de Ons snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Mar de Ons routes

Alternatieve maatschappijen en routes