Brindisi naar Vlora Veerboot

De Brindisi Vlora veerdienst verbindt Italië met Albanië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Red Star Ferries veerdienst gaat tot 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 6 uur Terwijl de veerdienst van European Ferries vertrekt tot 7 keer per week en duurt 7 uur 30 min.

Dus dat is een totaal van 10 overtochten per week op de Brindisi Vlora route tussen Italië en Albanië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Brindisi - Vlora Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Brindisi Vlora tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Brindisi Vlora boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Brindisi Gids

Brindisi is een stad in de regio Apulië, Italië aan de Italiaanse Adriatische kust. De haven speelt een belangrijke rol in de handel in Griekenland en het Midden-Oosten van de regio. De haven is een natuurlijke haven, die diep doordringt in de Adriatische kust van de regio. De stad behoudt belangrijke archeologische vondsten en kust, in het bijzonder de noordkust, waar er vele grote zandduinen en stranden liggen. Inland agrotoerisme speelt een belangrijke rol met het productie van wijn (Wijn Appia) en olijfolie (Collina di Brindisi olie). Het Toerisme van Brindisi blijft echter sterk afhankelijk van de Italiaanse toeristen (74%, in tegenstelling tot 26% van de buitenlandse bezoekers) en is zeer seizoensgebonden.
Overtochten van Brindisi naar Kefalonia worden verzorgd door Maritime My Way Ferries. SNAV Aliscafi verzorgd veerdiensten van Brindisi naar Paxi en Corfu in Griekenland samen met Fragline, Blue Star Ferries en Hellenic Mediterranean Lines, die diensten naar Corfu bieden. Tal van veerbootmaatschappijen verbinden Brindisi met Igoumenitsa (Griekenland). Veerdiensten naar het Griekse eiland Zante worden verzorgd door Hellenic Mediterranean Lines. Tot slot, veerdiensten naar Patras worden zowel door Adriatica di Navigazione als Hellenic Mediterranean Lines verzorgd.

Vlora Gids

De Albanese stad Vlora, ook wel bekend als Valona, is gelegen in de zuidwestelijke van het land waar de Adriatische Zee en de Ionische Zee ontmoeten. Vlora ligt op een prachtige locatie, want het is de toegangspoort tot de Albanese Riviera, dat is de parel van Albanese toeristische industrie. De stad met zijn brede boulevards, versierd door enorme palmbomen, heeft een echte zuidelijke mediterrane gevoel. Het is gelegen in de voorkant van Karaburuni schiereiland en Sazani Island, dicht bij een aantal van zandige en rotsachtige stranden en schilderachtige bergen. De oudste sporen van de beschaving in de stad dateren uit de 6e eeuw voor Christus In de oudheid begon het leven in de stad als een haven, en stond bekend als Aulona, en was beroemd om zijn olijfbomen en wijngaarden. Tijdens de 4e eeuw na Christus werd het vaak genoemd als een landing haven voor schepen die goederen vanuit de havens van Otranto en Brindisi, evenals een belangrijke halte tussen het welvarende oude steden van Apollonia en Butrint. Na de val van Apollonia en Orichum, werd het de belangrijkste haven van Illyria.

Vlora is de tweede grootste haven van Albanië en heeft regelmatige veerdiensten naar de Italiaanse havens van Bari en Brindisi.