Brindisi
Vlora
Veerboten naar Albanië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Brindisi naar Vlora Veerboot

De Brindisi Vlora veerdienst verbindt Italië met Albanië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De A-Ships Management S.A veerdienst gaat tot 8 keer per week met een vaartijd van ongeveer 6 uur Terwijl de veerdienst van Starlines vertrekt tot 3 keer per dag en duurt 5 uur 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 29 overtochten per week op de Brindisi Vlora route tussen Italië en Albanië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Alternatieven voor Brindisi - Vlora

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Albanië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Brindisi naar Vlora?

De reistijd per veerboot van Brindisi naar Vlora is ongeveer 5h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Brindisi naar Vlora?

De prijs van de ferry overtocht van Brindisi naar Vlora kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Brindisi naar Vlora is 312 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Brindisi naar Vlora?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Brindisi naar Vlora. Dit zijn
  • A-Ships Management S.A
  • Starlines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Brindisi naar Vlora?

Boek overtochten van Brindisi naar Vlora via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Brindisi naar Vlora?

Ja, je kunt als voetpassagier van Brindisi naar Vlora reizen met
  • A-Ships Management S.A
  • Starlines

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Brindisi naar Vlora?

Ja, je kunt met een voertuig van Brindisi naar Vlora reizen met
  • A-Ships Management S.A
  • Starlines

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Brindisi naar Vlora?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Wat is de afstand tussen Brindisi en Vlora?

De afstand van Brindisi naar Vlora is ongeveer 91 zeemijlen.

Brindisi Gids

Brindisi is een stad in de regio Apulië, Italië aan de Italiaanse Adriatische kust. De haven speelt een belangrijke rol in de handel in Griekenland en het Midden-Oosten van de regio. De haven is een natuurlijke haven, die diep doordringt in de Adriatische kust van de regio. De stad behoudt belangrijke archeologische vondsten en kust, in het bijzonder de noordkust, waar er vele grote zandduinen en stranden liggen. Inland agrotoerisme speelt een belangrijke rol met het productie van wijn (Wijn Appia) en olijfolie (Collina di Brindisi olie). Het Toerisme van Brindisi blijft echter sterk afhankelijk van de Italiaanse toeristen (74%, in tegenstelling tot 26% van de buitenlandse bezoekers) en is zeer seizoensgebonden.
Overtochten van Brindisi naar Kefalonia worden verzorgd door Maritime My Way Ferries. SNAV Aliscafi verzorgd veerdiensten van Brindisi naar Paxi en Corfu in Griekenland samen met Fragline, Blue Star Ferries en Hellenic Mediterranean Lines, die diensten naar Corfu bieden. Tal van veerbootmaatschappijen verbinden Brindisi met Igoumenitsa (Griekenland). Veerdiensten naar het Griekse eiland Zante worden verzorgd door Hellenic Mediterranean Lines. Tot slot, veerdiensten naar Patras worden zowel door Adriatica di Navigazione als Hellenic Mediterranean Lines verzorgd.


Vlora Gids

De Albanese stad Vlora, ook wel bekend als Valona, is gelegen in de zuidwestelijke van het land waar de Adriatische Zee en de Ionische Zee ontmoeten. Vlora ligt op een prachtige locatie, want het is de toegangspoort tot de Albanese Riviera, dat is de parel van Albanese toeristische industrie. De stad met zijn brede boulevards, versierd door enorme palmbomen, heeft een echte zuidelijke mediterrane gevoel. Het is gelegen in de voorkant van Karaburuni schiereiland en Sazani Island, dicht bij een aantal van zandige en rotsachtige stranden en schilderachtige bergen. De oudste sporen van de beschaving in de stad dateren uit de 6e eeuw voor Christus In de oudheid begon het leven in de stad als een haven, en stond bekend als Aulona, en was beroemd om zijn olijfbomen en wijngaarden. Tijdens de 4e eeuw na Christus werd het vaak genoemd als een landing haven voor schepen die goederen vanuit de havens van Otranto en Brindisi, evenals een belangrijke halte tussen het welvarende oude steden van Apollonia en Butrint. Na de val van Apollonia en Orichum, werd het de belangrijkste haven van Illyria.

Vlora is de tweede grootste haven van Albanië en heeft regelmatige veerdiensten naar de Italiaanse havens van Bari en Brindisi.


Brindisi naar Vlora Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16/06/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Starlines 23:30 06:30 7 uur di, do, za, zo
A-Ships Management S.A 23:59 06:30 6 uur 31 minuten di, do, za, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.