Blue Star Ferries

Blue Star Ferries biedt een groot aantal veerdiensten aan en verbindt het vasteland van Griekenland met de vele Griekse eilanden. Daarnaast verzorgt het bedrijf talloze overtochten tussen de verschillende eilanden.

Blue Star Ferries verbindt de havens van Piraeus, Rafina en Thessaloniki met Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos en de Noord-Oost Egeïsche eilanden. Blue Star Ferries behoort tot de meest gebruikte veerdiensten van Griekenland.

Uw vakantie begint zodra u aan boord stapt van een van de veerboten van Blue Star Ferries. Alles is erop gericht om uw reis zo prettig mogelijk te laten verlopen. De bemanning is zeer vriendelijk en de sfeer aan boord is uitermate gemoedelijk.

Blue Star Ferries beschikt over een indrukwekkende vloot die bestaat uit 9 grote en moderne schepen waarop plaats is voor een groot aantal passagiers en voertuigen. Op de boten Patmos, Delos, Blue Star 1 en 2, Paros, Naxos, Horizon, Galaxy en Superfast XII vaart u met Blue Star Ferries in stijl over de Egeïsche Zee.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Blue Star Ferries bekijken en Blue Star Ferries veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Blue Star Ferries bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Lees meer Lees minder

Alle Blue Star Ferries routes

Blue Star Ferries klantenrecensies.

 • "Good trip"

  Nice wat to reach our destination. All good

  'Anonieme' reiste met Blue Star Ferries aan boord de Blue Star 1

  Lees meer Lees minder
 • "Blue star ferries"

  Zeer efficiënt, snelle in-en uitscheping, bar/restaurant aan boord prima

  'Johannes' reiste met Blue Star Ferries

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht"

  De reis was comfortabel. Op tijd vertrokken, vriendelijk en behulpzaam personeel. Wat mij zeer verbaaste bij het ophalen van de twee tickets bij Blue Star in Paros dat het printen een euro per ticket kostte. Nog nooit eerder meegemaakt en kreeg helaas geen duidelijke verklaring hiervoor.

  'Anonieme' reiste met Blue Star Ferries aan boord de Blue Star Naxos

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht"

  De tickets lagen keurig klaar. Goede overtocht gehad.

  'Anonieme' reiste met Blue Star Ferries aan boord de Blue Star Paros

  Lees meer Lees minder