COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Livorno - Bastia is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Alternatieven voor Livorno - Bastia

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Corsica.

Livorno - Bastia Veerbootmaatschappij

  • 6 Sailings Weekly 4 hr 30 min
  • Get price
  • 11 Sailings Weekly 3 hr 30 min
  • Get price

Livorno Bastia Veerboot klantenrecensies

 • "zeer geslaagde overtocht"

  Mijn vrouw en ik hebben onlangs de overtocht Livorno - Bastia en terug gemaakt met onze camping-car. Wij zijn op alle vlakken uitermate tevreden, zowel inzake prijs als service, stiptheid en comfort. Marc

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Soepele oversteek"

  De hele ervaring met Corsica Ferries is prima. Alles is strak georganiseerd en de schepen vertrekken op tijd. Aan boord lekker aan dek op ligstoelen gezeten.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Ferry"

  Heel aangename reis, voldoende afleiding voor kinderen, eten was zeker ok

  'Moby Kiss' travelled on Moby Kiss

  Lees meer Lees minder
 • "Goede reis"

  Was een prima reis, voldoende plek om te zitten, alleen jammer dat de rokers tussen de niet rokers aan het roken waren, daarvoor zou een aparte plek moeten zijn.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Livorno naar Bastia Veerboot

De Livorno Bastia veerdienst verbindt Italië met Corsica en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Moby Lines veerdienst gaat tot 6 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van Corsica Ferries vertrekt tot 11 keer per week en duurt 3 uur 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 17 overtochten per week op de Livorno Bastia route tussen Italië en Corsica. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Livorno Gids

De Italiaanse havenstad Livorno ligt in het westen van Toscane, aan de Ligurische Zee. In de wijk Venezia Nuova kunnen bezoekers zich vergapen aan oude bruggen, smalle straatjes, aristocratische huizen en een netwerk van grachten die werden gebruikt om de haven te verbinden met de pakhuizen. Daarnaast staat de stad bekend om haar huizen in neoclassicistische stijl, musea, parken, en culturele hoogstandjes. De beroemde componist Pietro Mascagni werd geboren in Livorno en in het Museo Mascagnano kunt u memorabilia, opera's en documenten van zijn hand bewonderen. Tijdens het theaterseizoen worden een aantal opera's van Mascagni opgevoerd in het Teatro Goldoni.

Livorno heeft de derde grootste haven van de Italiaanse westkust en beschikt over tal van voorzieningen voor zowel vracht- als personenvervoer. Zo heeft de haven rolstoelhellingen, toiletten en douches voor passagiers. Ook vindt u hier bars, restaurants en een conferentiecentrum. Vanuit de haven vertrekken er veerdiensten naar Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari en Tunesië.


Bastia Gids

Bastia is gelegen aan de oostkust van het Franse eiland Cosrica. De stad ligt als het ware tegenover Italië en kijkt uit op de Toscaanse Archipel. Ten noorden van Bastia bevindt zich le Cap Corse, een schiereiland dat beschikt over pittoreske dorpjes en een natuurreservaat waar het prachtig wandelen is. Net als veel andere Corsicaanse steden gaat de geschiedenis van Bastia terug tot het bewind van de Genuezen in de veertiende eeuw. In het zuiden van de stad vindt u oude huizen die zijn geclusterd rondom de vissershaven. Dit gedeelte van de stad doet een beetje aan Venetië denken. Vanuit de haven kunt u door de Jardin Romnieu naar de citadel wandelen. De citadel was het oorspronkelijke Genuese stadje dat werd beschermd door vijftiende-eeuwse verdedigingsmuren. U betreedt de citadel door de Porte Louis XVI.

De veerhaven van Bastia verbindt de stad met Frankrijk (Marseille, Nice en Toulon) en Italië (Genua, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona en Portoferraio).