Livorno naar Bastia Veerboot

De Livorno Bastia veerdienst verbindt Italië met Corsica en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Corsica Sardinia Ferries veerdienst gaat tot 11 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur 5 minuten Terwijl de veerdienst van Moby Lines vertrekt tot 14 keer per week en duurt 4 uur 15 min.

Dus dat is een totaal van 25 overtochten per week op de Livorno Bastia route tussen Italië en Corsica. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Livorno - Bastia Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Livorno Bastia tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Livorno Bastia boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Livorno Bastia Veerboot klantenrecensies

 • "Mooi overtochten"

  Onze ferry-overtochten tussen Bastia en Livorno waren prachtig: Rustig en zonnig. We konden gebruikmaken van de gratis ligstoelen op het zonnedek. Bij het benaderen van de boot in Livorno moet je goed opletten dat je in de juiste rij terecht komt. Er zijn veel afvaartplaatsen daar. Wij hadden een huurauto die iets langer was dan 4 meter, terwijl we (op de gok) voor 4 meter geboekt hadden. Op de heenweg lette niemand daarop. Op de terugweg werd ons gezegd dat we een nieuw ticket moesten gaan kopen. Dan zouden we extra kosten moeten maken en - veel erger - de boot missen. Na enig aandringen dat er op de heenweg niets over was gezegd, mochten we gelukkig toch de boot op. De instructies van de Italiaanse medewerkers die je auto naar de juiste plek dirigeren, zijn ECHT Italiaans. Als we de humor er niet van konden inzien, zou het overkomen als BOOS, PANIEKERIG, ONGEDULDIG.

  'Jan-Willem en Irene' reisde mee op de route Livorno Bastia met Corsica Sardinia Ferries

  Lees meer Lees minder
 • "Prima vlotte overtocht"

  Prima vlotte overtocht gehad van 4 uurtjes, de boot vertrok en kwam aan zoals gepland, inschepen ging vlot, ze hielpen ons ook bijzonderheden om zonder schade erin te rijden omdat we een sportwagen hebben, erg service gericht. De boten zijn ook goed, heenreis op relaxt strandstoeltje op het dek in de schaduw kunnen chillen, terugweg in de bar in relax stoelen. Helemaal prima en niet duur.

  'Sjoerdtje' reisde mee op de route Livorno Bastia met Corsica Sardinia Ferries aan boord de Corsica Marina

  Lees meer Lees minder
 • "leuke over tocht"

  Het varen met een veerboot is net een kleine cruis, heel leuk

  'Peter' reisde mee op de route Livorno Bastia met Corsica Sardinia Ferries aan boord de Sardinia Vera

  Lees meer Lees minder
 • "Livorno Bastia overtocht"

  We hebben zowel heen als terug een prima overvaart gehad tussen Livorno en Bastia. Het vertrek was stipt op tijd, aankomst hing af van de weersomstandigheden maar week niet erg af van het schema. De bemanning was hulpvaardig bij het op- en afrijden, dat dan ook gesmeerd verliep. Catering was in orde. Het mooiste was het open dek en de ruime beschikbaarheid aan ligstoelen. Die mag je neerzetten waar je maar wil. We hebben 2 keer heerlijk in de zon gezeten, een mooi begin en eind van de vakantie

  'T de Rond' reisde mee op de route Livorno Bastia met Corsica Sardinia Ferries aan boord de Corsica Marina

  Lees meer Lees minder

Livorno Gids

De Italiaanse havenstad Livorno ligt in het westen van Toscane, aan de Ligurische Zee. In de wijk Venezia Nuova kunnen bezoekers zich vergapen aan oude bruggen, smalle straatjes, aristocratische huizen en een netwerk van grachten die werden gebruikt om de haven te verbinden met de pakhuizen. Daarnaast staat de stad bekend om haar huizen in neoclassicistische stijl, musea, parken, en culturele hoogstandjes. De beroemde componist Pietro Mascagni werd geboren in Livorno en in het Museo Mascagnano kunt u memorabilia, opera's en documenten van zijn hand bewonderen. Tijdens het theaterseizoen worden een aantal opera's van Mascagni opgevoerd in het Teatro Goldoni.

Livorno heeft de derde grootste haven van de Italiaanse westkust en beschikt over tal van voorzieningen voor zowel vracht- als personenvervoer. Zo heeft de haven rolstoelhellingen, toiletten en douches voor passagiers. Ook vindt u hier bars, restaurants en een conferentiecentrum. Vanuit de haven vertrekken er veerdiensten naar Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari en Tunesië.

Bastia Gids

Bastia is gelegen aan de oostkust van het Franse eiland Cosrica. De stad ligt als het ware tegenover Italië en kijkt uit op de Toscaanse Archipel. Ten noorden van Bastia bevindt zich le Cap Corse, een schiereiland dat beschikt over pittoreske dorpjes en een natuurreservaat waar het prachtig wandelen is. Net als veel andere Corsicaanse steden gaat de geschiedenis van Bastia terug tot het bewind van de Genuezen in de veertiende eeuw. In het zuiden van de stad vindt u oude huizen die zijn geclusterd rondom de vissershaven. Dit gedeelte van de stad doet een beetje aan Venetië denken. Vanuit de haven kunt u door de Jardin Romnieu naar de citadel wandelen. De citadel was het oorspronkelijke Genuese stadje dat werd beschermd door vijftiende-eeuwse verdedigingsmuren. U betreedt de citadel door de Porte Louis XVI.

De veerhaven van Bastia verbindt de stad met Frankrijk (Marseille, Nice en Toulon) en Italië (Genua, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona en Portoferraio).