COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Algerie Ferries

Algérie Ferries is een Algerijns veerbootbedrijf dat veerroutes aanbiedt over de Middellandse Zee tussen het Europese vasteland en verschillende havens in Algerije.

Het bedrijf werd in 1987 opgericht door ENTMV (Entreprise Nationale de Transport Maritime de Voyageurs) en verzorgt momenteel gemiddeld 900 overtochten per jaar. De vloot van Algérie Ferries bestaat uit vier grote en moderne veerboten genaamd Djazair II, Tariq Ibn Ziyad, Tassili II en Elryos. Deze vaartuigen werden in 2008 grondig gerennoveerd en beschikken nu over voorzieningen van wereldklasse.

Zodra u aan boord stapt van een schip van Algérie Ferries wordt u begroet door zeer ervaren personeelsleden die ervoor zorgen dat uw reis zo soepel mogelijk verloopt. Dankzij de ruime keuze aan restaurants, tax-free winkels, televisieruimtes en lounges zult u zich tijdens de overtocht prima vermaken. Op het zonnedek worden warme en koude dranken geserveerd aan de bar. Ieder vaartuig van Algérie Ferries beschikt over een verscheidenheid aan cabines, van Economy Class tot luxe suites.

Direct Ferries biedt Algerie Ferries dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Algerie Ferries overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Algerie Ferries dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Algerie Ferries routes