Finnlines

Finnlines beschikt over een groot netwerk van routes in de Baltische Zee en verzorgt overtochten tussen Finland, Aland, Zweden, Duitsland en Rusland.

Aan boord van de schepen van Finnlines kunt u genieten van de gemoedelijke sfeer. Ieder vaartuig is speciaal toegerust om te varen in de koude, noordelijke temperaturen.

De schepen van Finnlines zijn gemiddeld slechts 12 jaar oud en hebben verschillende capaciteiten.

De Baltische regio biedt tal van interessante en leuke activiteiten voor passagiers van alle leeftijden. Met Finnlines kunt u de prachtige landschappen en spannende bezienswaardigheden verkennen.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Finnlines raadplegen en Finnlines veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Finnlines ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Finnlines routes

Finnlines klantenrecensies.

 • "Heerlijk, snel een vakantiegevoel. "

  De bootreis van Travemunde naar Malmo leek wel een cruise. We hadden wel geluk met het weer, dus zijn de gehele dag op het dek geweest. In de avond hebben we gebruik gemaakt van het restaurant aan boord en dat was zeker ook prima.

  'Anonieme' reiste met Finnlines

  Lees meer Lees minder
 • "trip zweden/ finland"

  geweldig geholpen , met alles, 2 inclusief maaltyden , mooie acomodatie , dit ga ik zeker meer doen

  'Ko' reiste met Finnlines

  Lees meer Lees minder
 • "Super overtocht!!"

  Van A tot Z helemaal top. 🤩🤩

  'Zieger' reiste met Finnlines

  Lees meer Lees minder
 • "Finnlines"

  We zijn van Travemunde heen en weer geweest. Op de terugweg zijn we om 1600 uur vertrokken. De reis was prima. De tijden om te eten waren niet logisch. Dit konden we van tevoren helaas niet zien op de site.

  'Paulus' reiste met Finnlines

  Lees meer Lees minder