COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Finnlines

Finnlines beschikt over een groot netwerk van routes in de Baltische Zee en verzorgt overtochten tussen Finland, Aland, Zweden, Duitsland en Rusland.

Aan boord van de schepen van Finnlines kunt u genieten van de gemoedelijke sfeer. Ieder vaartuig is speciaal toegerust om te varen in de koude, noordelijke temperaturen.

De schepen van Finnlines zijn gemiddeld slechts 12 jaar oud en hebben verschillende capaciteiten.

De Baltische regio biedt tal van interessante en leuke activiteiten voor passagiers van alle leeftijden. Met Finnlines kunt u de prachtige landschappen en spannende bezienswaardigheden verkennen.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Finnlines raadplegen en Finnlines veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Finnlines ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Finnlines routes

Finnlines klantenrecensies.

 • "reis travemunde Malmö"

  zeer tevreden ,voor herhaling vatbaar

  Lees meer Lees minder
 • "Eerste bootreis"

  Verrassende mooie hut in het restaurant een zalig buffet zowel in de avond en in de morgen, vriendelijk personeel. Kortom heel relaxed.

  Lees meer Lees minder
 • "Fijne overtocht!"

  Wij werden verrast door het enorm uitgebreide ontbijtbuffet dat inclusief was. Het was een mooie tocht door alle eilandjes waar je langs komt. Aan en van boord ging ook snel. Echt een aanrader. Wij hadden geen hut, omdat het maar een paar uurtjes was.

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht"

  8

  Lees meer Lees minder