Tokai Kisen

Tokai Kisen is een Japanse veerbootmaatschappij die het hele jaar door veerdiensten verzorgt van en naar Tokyo, Kanagawa, Chiba, Shizuoka en de Izu-eilanden.

Tokai Kisen heeft meer dan 120 jaar ervaring met het aanbieden van veerdiensten. De vloot bestuit uit 2 grote passagiersveerboten genaamd Tachibana-Maru en Salvia-Maru en 4 kleurrijke jet ferries: Seven Island Ai, Seven Island Niji, Seven Island Tomo en Seven Island Tairyo.

De overtochten tussen Tokyo en Izu Oshima duren 1 uur en 45 minuten terwijl de overtocht tussen Atami en Izu Oshima slechts 45 minuten in beslag neemt. Tokai Kisen verzorgt bovendien meerdere overtochten tussen de verschillende Izu-eilanden.

De Izu-eilanden zijn prachtige eilanden in de Grote Oceaan. U kunt er genieten van adembenemend mooie landschappen, ongerepte stranden en indrukwekkende wilde dieren spotten zoals dolfijnen en walvissen.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Tokai Kisen dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Tokai Kisen routes