Saronic Ferries

Saronic Ferries verbindt de gelijknamige archipel gelegen net buiten de regio Peloponnesos in het zuiden van Griekenland met de havenstad Piraeus, in de buurt van Athene, en biedt diverse veerdiensten naar de eilanden Aegina, Agistri, Methana en Poros.

De vloot bestaat uit vier grote schepen genoemd Phivos, Achaeos, Apollon Hellas en Poseidon Hellas. Vanwege de populariteit van de eilanden - voor korte excursies en dagtochten-, elk schip heeft de capaciteit voor meer dan duizend passagiers en honderd auto's, wat betekent dat Saronic Ferries biedt alles wat u nodig heeft, een comfortabele reis over de Saronische Golf.

Phivos onderging een complete renovatie in 2005 en beschikt nu over vijf aparte lounge gebieden, drie bars en veel open dekruimtes voor die prachtige uitzichten op de Middellandse Zee. Achaeos is de vloot van de meest moderne schip, gebouwd in 2007, en biedt een breed scala van hi-tech voorzieningen en een luxueus ingerichte interieur. Apollon en Poseidon Hellas, zijn de meest conventioneel ontworpen schepen met de grootste capaciteiten voor passagiers en ruime zitplaatsen op de buitendekken.

Bekijk Saronic Ferries dienstregelingen, prijzen en boek Saronic Ferries ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Maak je geen zorgen, we zullen Saronic Ferries ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappij in uw zoekopdracht.

Lees meer Lees minder

Alle Saronic Ferries routes