Saronic Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Saronic Ferries

Saronic Ferries is een Griekse veerbootmaatschappij die de Saronische Eilanden in het zuiden van Griekenland verbindt met de havenstad Piraeus, vlakbij Athene. Het bedrijf verzorgt overtochten naar de eilanden Egina, Agistri, Methana en Poros.

De vloot van Saronic Ferries bestaat uit vier grote schepen: Phivos, Achaeos, Apollon Hellas en Poseidon Hellas. De Saronische Eilanden zijn zeer populair onder vakantiegangers en ieder schip heeft voldoende capaciteit voor meer dan duizend passagiers en honderd voertuigen. Saronic Ferries is dus de ideale keuze als u de Saronische Golf wilt oversteken.

Het schip Phivos werd in 2005 volledig vernieuwd en beschikt over 5 lounges, 3 bars en een groot buitendek waar u kunt genieten van prachtig uitzicht over zee. Achaeos, gebouwd in 2007, is de modernste boot binnen de vloot van Saronic Ferries en beschikt over hi-tech voorzieningen en een luxe interieur. De Apollon en Poseidon Hellas zijn zeer praktisch ingericht en beschikken over de meeste zitplaatsen.

Bekijk Saronic Ferries dienstregelingen, prijzen en boek Saronic Ferries ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Saronic Ferries ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Alle Saronic Ferries routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Saronic Ferries klantenrecensies.

  • "boottocht Pireaus- Poros v.v"

    betaal 14 euro commissie voor 4 boot tickets.Vind daar wat van.

    Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.