COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Saronic Ferries

Saronic Ferries is een Griekse veerbootmaatschappij die de Saronische Eilanden in het zuiden van Griekenland verbindt met de havenstad Piraeus, vlakbij Athene. Het bedrijf verzorgt overtochten naar de eilanden Egina, Agistri, Methana en Poros.

De vloot van Saronic Ferries bestaat uit vier grote schepen: Phivos, Achaeos, Apollon Hellas en Poseidon Hellas. De Saronische Eilanden zijn zeer populair onder vakantiegangers en ieder schip heeft voldoende capaciteit voor meer dan duizend passagiers en honderd voertuigen. Saronic Ferries is dus de ideale keuze als u de Saronische Golf wilt oversteken.

Het schip Phivos werd in 2005 volledig vernieuwd en beschikt over 5 lounges, 3 bars en een groot buitendek waar u kunt genieten van prachtig uitzicht over zee. Achaeos, gebouwd in 2007, is de modernste boot binnen de vloot van Saronic Ferries en beschikt over hi-tech voorzieningen en een luxe interieur. De Apollon en Poseidon Hellas zijn zeer praktisch ingericht en beschikken over de meeste zitplaatsen.

Bekijk Saronic Ferries dienstregelingen, prijzen en boek Saronic Ferries ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Saronic Ferries ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Alle Saronic Ferries routes

Saronic Ferries klantenrecensies.

  • "boottocht Pireaus- Poros v.v"

    betaal 14 euro commissie voor 4 boot tickets.Vind daar wat van.

    Lees meer Lees minder