COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Porto Santo - Funchal is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Het Eiland Porto Santo naar Madeira Eilanden pagina.

Porto Santo - Funchal Veerbootmaatschappij

    • 7 Afvaarten / Week 2 uur 30 min
    • Prijsaanvraag

Porto Santo naar Funchal Veerboot

De Porto Santo Funchal veerdienst verbindt Het Eiland Porto Santo met Madeira Eilanden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Porto Santo Line. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 30 minuten.

Porto Santo Funchal vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Funchal Gids

Funchal is de grootste stad en tevens de hoofdstad van autonome regio van Portugal Madeira. De naam Funchal werd toegepast door de eerste kolonisten die op de oevers arriveerden, vanwege de overvloed van wilde venkel waar zoals de traditie gaat, de primitieve burg gebouwd werd. Afkomstig van Portugese woord "Funcho" (venkel) en het achtervoegsel "-al", duid aan "een plantage van venkel". Toeristen worden naar Funchal aangetrokken door talrijke activiteiten, zoals duiken in het kristalheldere water, surfen op de golven, boottochten, zwemmen met dolfijnen, dag lang excursies nemen langs de kust door de eucalyptus geurende berg bossen, paragliding aan de kust, genieten van spectaculaire golf op de beroemde cursussen of gewoon genieten van een hapje in de vele cafes en buitentuin locaties.