TurboJet
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

TurboJet

TurboJET is marktleider als het gaat om snelle veerdiensten tussen Hong Kong en Macau. De maatschappij beschikt over ruim 50 jaar aan ervaring en vervoert jaarlijks miljoenen passagiers.

TurboJET verbindt Hong Kong met Macau. Daarnaast verzorgt TurboJET in samenwerking met Hong Kong Airport overtochten vanuit de Skypier naar verschillende havens in de Parelrivierdelta.

Aan boord van de veerboten van TurboJET bevinden zich Economy Class, Super Class en Premier Grand Class lounges. Daarnaast beschikken de boten over eetgelegenheden en taxfreewinkels.

Bij de prijs van een Super Class ticket zijn een gratis maaltijd en kranten inbegrepen. Passagiers krijgen bovendien voorrang bij het in-en uitstappen en mogen gebruikmaken van de Super Class wachtruimte.

Passagiers in de Premier Grand Class kunnen in een luxueuze omgeving genieten van warme maaltijden, wijnen en een ruime keuze aan drankjes.

De grote vloot van TurboJET bestaat uit draagvleugelboten en catamarans met voldoende capaciteit voor tussen de 190 en 400 passagiers.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van TurboJet bekijken en TurboJet veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van TurboJet bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.