COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

TurboJet

TurboJET is marktleider als het gaat om snelle veerdiensten tussen Hong Kong en Macau. De maatschappij beschikt over ruim 50 jaar aan ervaring en vervoert jaarlijks miljoenen passagiers.

TurboJET verbindt Hong Kong met Macau. Daarnaast verzorgt TurboJET in samenwerking met Hong Kong Airport overtochten vanuit de Skypier naar verschillende havens in de Parelrivierdelta.

Aan boord van de veerboten van TurboJET bevinden zich Economy Class, Super Class en Premier Grand Class lounges. Daarnaast beschikken de boten over eetgelegenheden en taxfreewinkels.

Bij de prijs van een Super Class ticket zijn een gratis maaltijd en kranten inbegrepen. Passagiers krijgen bovendien voorrang bij het in-en uitstappen en mogen gebruikmaken van de Super Class wachtruimte.

Passagiers in de Premier Grand Class kunnen in een luxueuze omgeving genieten van warme maaltijden, wijnen en een ruime keuze aan drankjes.

De grote vloot van TurboJET bestaat uit draagvleugelboten en catamarans met voldoende capaciteit voor tussen de 190 en 400 passagiers.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van TurboJet bekijken en TurboJet veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van TurboJet bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle TurboJet routes

Alternatieve maatschappijen en routes