Small Cyclades Lines
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Small Cyclades Lines

Small Cyclades Lines, opgericht in 1956, heeft een lange geschiedenis in de Griekse wateren. Hun missie is om de eilanden van de Cycladen met elkaar te verbinden en te voorzien in de vervoersbehoeften van internationale en lokale reizigers en inwoners.

Ze hebben één schip in hun vloot genaamd Skopelitis, een van de schepen in Griekenland met een zeer lange geschiedenis. Passagiers zijn ook welkom om hun huisdieren mee aan boord te nemen om samen te genieten van al het moois dat de Cycladen te bieden hebben.

Direct Ferries helpt je de beste prijzen te vinden voor Small Cyclades Lines ferry tickets. We zullen Small Cyclades Lines ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Direct Ferries biedt Small Cyclades Lines dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Small Cyclades Lines overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Small Cyclades Lines dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Small Cyclades Lines routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.